Imate račun?

  •   Prilagođeni sadržaj
  •   Vaši proizvodi i podrška

Trebate račun?

Stvori račun

Integracija tehnoloških potreba u planove poslovanja malih tvrtki

Potpora tehničkom rastu u malim i srednje velikim tvrtkama. Primijenite mobilne tehnologije i osnažite sigurnost podataka kako biste poboljšali angažman korisnika male tvrtke

Ne možete od toga pobjeći. Ako želite razviti posao, morate stalno pratiti što se događa u svijetu tehnologija. I ne samo to. Način na koji prihvaćate i primjenjujete tehnologije diktirati će i vaše strategije razvoja poslovanja, kao i to kako ćete i koliko iskoristiti nove poslovne prilike. Integracija vaših tehnoloških potreba u planove razvoja poslovanja dati će vam prednost, jer ćete imati sustav koji se može nositi sa svim zahtjevima poslovanja.

Postanite mobilni

Pokretljivost, mobilnost, danas je ključna stvar. Zaposlenici više nisu toliko vezani uz svoj radni stol, a ni vaši korisnici se više ne nalaze na istom mjestu. Prava tehnologija može vašim zaposlenicima omogućiti fleksibilnost koja im je potrebna kako bi dobro obavili svoj posao, na licu mjesta, u danom trenutku, bez potrebe da se vraćaju u ured kako bi nešto izračunali ili napisali. Bežične pristupne točke u vašim poslovnim prostorima pružaju vašim kupcima da surfaju internetom, što je sjajna usluga u trgovinama, kafićima i turizmu.

Osnažite svoj podatkovni centar

Naravno, ne svodi se sve samo na to da posao možete odraditi s bilo kojeg mjesta u bilo kojem trenutku: vaš podatkovni centar, vaša mreža servera, infrastruktura je koja će nositi svu težinu novih zahtijeva. Dobra priprema za izvršavanje rastućeg broja zahtijeva brzo će se isplatiti. Razmotrite što ćete sve tražiti od svoje mreže: pojačani promet, obradu golemih količina podataka, primjenu novih aplikacija? Hoće li vam trebati snažniji procesori? Veći broj računala? Više uređaja za pohranu podataka? Neki novi podatkovni centri mogu se prilagoditi kako padu tako i rastu potražnje za njihovim resursima te biti fleksibilniji u odgovoru na zahtjeve kako vaših zaposlenika tako i korisnika.

Iskoristite podatke analitikom

Tvrtka koja raste prikuplja sve više podataka. Iskoristite ih tako što ćete ih obrađivati s najboljim analitičkim alatima, koji će vas dovesti do boljih poslovnih odluka.

Uđite u cloud

Promislite o preseljenju svojih aplikacija u neku cloud platformu, kako bi se njihove nadogradnje i ažuriranja obavljale automatski. Mnoge tvrtke drže i svoje podatke u cloudu, jer su automatizirale procese kopiranja informacija.

Zaštitite svoju novu imovinu

Najvažnije – nemojte zaboraviti sigurnost. Kako tvrtka raste tako postaje zanimljivija i kriminalcima. Ako o sigurnosti počnete razmišljati na samom početku rasta poslovanja, razviti ćete sustav koji će moći odoljeti napadima. Ugrađivanje sigurnosnih mjera u plan razvoja tvrtke znači da ćete izbjeći neočekivane troškove, zastoje u poslovanju i sramotu koja može naštetiti reputaciji vaše tvrtke.

Slijedeći koraci

Što dalje? Prvo, pogledajte gdje ste sad. Koliko se vaš sadašnji sustav može dalje razvijati? Ako ne znate odgovor na to pitanje, zatražite savjet. Razmislite o tome što želite raditi, što želite pružiti svojim zaposlenicima, što dati svojim korisnicima. Strateško planiranje i osmišljavanje poslovnih ciljeva dati će vam dovoljno informacija o tome kakvu podršku trebate od svoje tehničke, mrežne infrastrukture. Istodobno razmišljanje o te dvije stvari, o poslu i tehnologijama, najbolji je pristup i metoda koja će vaše planove pretvoriti u buduću stvarnost.

Prijavite se na naš bilten i budite stalno u tijeku prateći naše savjete, promocije i posebne ponude.