Guest

Tervetuloa mukaan!

Cisco Networking Academy –ohjelma kannustaa yksilöitä, yrityksiä ja yhteisöjä osallistumaan koulutuksen ja teknologiaosaamisen kehittämiseen. Paikallisissa oppilaitoksissamme halukkaat voivat suorittaa kansainvälisiä IT-alan tutkintoja. Voittoa tuottamattomat oppilaitokset ja organisaatiot voivat liittää opinto-ohjelmaansa teknologiatutkintomme. Oppilaitosten henkilökunnasta koulutetaan Cisco Akatemian kouluttajia tukeutuen heidän aikaisempaan pedagogiseen osaamiseensa. Yhteistyökumppanimme tarjoavat oppilaillemme työharjoittelupaikkoja ja auttavat meitä luomaan ajantasaisia oppimateriaaleja.

Oppilaitokset voivat ryhtyä Akatemioiksi. Tarjoamme mahdollisuuden suorittaa kansainvälisiä IT-alan tutkintoja tai kouluttaa tulevia IT-ammattilaisia.

Ryhdy Akatemiaksi
Cisco Systems, IT-alan johtavien organisaatioiden tukemana, tarjoaa ilmaisen teknologiaopetussuunnitelman voittoa tuottamattomille oppilaitoksille ja organisaatioille. Yhdistä teknologiatutkinto perustutkintoon Cisco Networking Academy –ohjelman hyväksi havaituilla tavoilla. Tutustu verkkohakemukseen.
>> Lue lisää

Ryhdy kouluttajaksi
Tervetuloa meille opiskelemaan ja opettamaan. Oppilaitosten opettajilla ja kouluttajilla on mahdollisuus oppia opettamaan tärkeitä teknologiataitoja, kuten verkonhallintaa, verkkosuunnittelua, turvallisuus- ja langattomuuskysymyksiä, Java-ohjelmointia, Unix-käyttöjärjestelmän hallintaa ja muita informaatioteknologian perusteita. Akatemian kouluttajat osallistuvat koulutuksiin ja käyttävät teknologiaa oppimisen tukena.
>> Lue lisää

Ryhdy opiskelijaksi
Cisco Networking Academy –koulutusohjelma tarjoaa juuri sinun tarpeisiisi räätälöityä IT-koulutusta – olitpa sitten opintojesi alussa, siirtymäisilläsi työelämään, vaihtamassa ammattia tai kehittymässä urallasi. Ciscon kansainväliset sertifikaatit takaavat kilpailukykysi työmarkkinoilla maailmanlaajuisesti.
>> Lue lisää

Ryhdy sponsoriksi
Selvitä kuinka voit tukea Akatemiaa, saada harjoittelijoita yritykseesi tai selata opiskelijoidemme työnhakijaprofiileita.