Guest

Cisco ja Apple yhdistävät voimansa yritysratkaisuissa

Apple ja Cisco ovat muodostaneet kumppanuuden. Yhtiöt optimoivat Cisco-verkot Apple iOS -laitteille ja niiden sovelluksille integroiden iPhonet ja iPadit Cisco-ympäristöihin. Lisäksi Cisco ja Apple tuovat ryhmätyöominaisuudet Applen mobiililaitteille. Tämä mahdollistaa mobiilisovelluksille yritysympäristöjen asettamat laatu-, turvallisuus- ja käytettävyysvaatimukset.

”iOS on maailman paras mobiilialusta. iPhone ja iPad ovat työntekijöiden tärkeimpiä työkaluja ja muuttavat jatkuvasti työn tekemisen luonnetta. Yhdessä Ciscon kanssa mahdollistamme organisaatioille mahdollisuuden maksimoida iOS-laitteiden potentiaalin ja tehdä työntekijöistä entistä tehokkaampia heille mieluisimmilla laitteilla”, sanoo Applen toimitusjohtaja Tim Cook.

”95 prosenttia Fortune 500 -yhtiöistä hyödyntää Ciscon ryhmätyökaluja ja verkkoja. Tämä kumppanuus tarjoaa yhteisille asiakkaillemme saumattoman laajennuksen Cisco-ympäristöstä iOS-laitteisiin”, sanoo Ciscon kunniapuheenjohtaja John Chambers.

Vastatakseen alati kasvavaan yritysratkaisujen kysyntään Ciscon verkot ja Applen iOS-laitteet optimoidaan toimimaan yhdessä entistä tehokkaammin ja luotettavammin.

Lisäksi Apple ja Cisco työskentelevät yhdessä tehdäkseen iPhonesta entistä paremman työkalun puhe- ja videoviestintään sekä ryhmätyöskentelyyn. Tavoitteena on mahdollistaa saumaton kokemus iPhonen ja Ciscon viestintäratkaisujen välille.

Applen tukemana Cisco kehittää erityisesti iOS:lle optimoituja kokemuksia mobiilisti, pilvestä ja asiakaskohtaisiin työkaluihin, kuten Cisco Spark, Cisco Telepresence ja Cisco WebEx. Tämä mahdollistaa saumattoman kokemuksen ryhmätyöskentelyyn ja uudenlaisen kokouskokemuksen.

Alkuperäinen tiedote englanniksi:
http://newsroom.cisco.com/press-release-content?type=webcontent&articleId=1715414


Lisätietoja:

Cisco Systems Finland Oy
puh. 0204 7061

Timo Jolkin, Ciscon Suomen viestintäratkaisuista vastaava johtaja
timo.jolkin (at) cisco.com

Saara Pietilä, Ciscon Suomen ja Baltian viestintä- ja markkinointijohtaja
saara.pietila (at) cisco.com

Applen PR-sivusto (www.apple.com/pr), tai Apple Media Helpline (408) 974-2042.

Cisco (NASDAQ: CSCO) on maailman johtava IT-yhtiö, joka auttaa organisaatioita näkemään ja hyödyntämään uusia mahdollisuuksia yhdistämällä ihmisiä, tietolähteitä, asioita ja prosesseja uusin tavoin. Lisätietoja löytyy osoitteesta http://thenetwork.cisco.com ja suomeksi www.cisco.fi.

Tarvitsetko apua?