Guest

Cisco julkisti tilivuoden 2015 toisen vuosineljänneksen tuloksen

Liikevaihto kasvoi 7 prosenttia edellisvuoden vastaavasta ajasta

Cisco (NASDAQ: CSCO) julkisti 24.1.2015 päättyneen tilivuotensa toisen vuosineljänneksen tuloksen. Maailman johtavan verkottamista ja verkottumista edistävien innovaatioiden, palveluiden ja ratkaisujen kehittäjän liikevaihto toisella vuosineljänneksellä oli 11,9 miljardia dollaria, mikä on 7 % enemmän kuin edellisen tilikauden vastaavalla vuosineljänneksellä.

Yhtiön tilikauden 2015 toisen vuosineljänneksen nettotulos (GAAP) oli 2,4 miljardia dollaria eli 0,46 dollaria osakkeelta. Edellisen tilivuoden vastaavalla neljänneksellä nettotulos (GAAP) oli 1,4 miljardia dollaria eli 0,27 dollaria osakkeelta. GAAP-nettotulos kasvoi 68 prosenttia verrattuna edellisen tilikauden vastaavaan vuosineljännekseen.

Yhtiön nettotulos (non-GAAP) oli toisella vuosineljänneksellä 2,7 miljardia dollaria eli 0,53 dollaria osakkeelta, kun se edellisvuoden vastaavaan aikaan oli 2,5 miljardia dollaria eli 0,47 dollaria osakkeelta.

Ciscon tilivuoden 2015 ensimmäisen puoliskon (elokuu 2014 - tammikuu 2015) liikevaihto oli 24,2 miljardia dollaria. Edellisen tilivuoden vastaavan ajanjakson liikevaihto oli 23,2 miljardia dollaria.

”Toisen vuosineljänneksen tulos osoittaa, että Cisco etenee kohti tavoitettaan tulla alansa johtavaksi IT-yhtiöksi. Liikevaihtomme kasvoi tällä neljänneksellä seitsemän prosenttia, osakekohtainen tuloksemme kasvoi vahvasti, ja kasvu oli hyvin tasapainoista kaikilla maantieteellisillä alueilla, tuotealueilla ja kaikissa asiakassegmenteissä. Tämä tulos tehtiin haastavasta taloustilanteesta huolimatta”, sanoo Ciscon pääjohtaja John Chambers.

”Vahva tahtimme perustuu hyvin hallittuun muutokseen, jota olemme yhtiössämme toteuttaneet viimeisen runsaan kolmen vuoden aikana, sekä johtavaan asemaamme teknologiamurroksen pääalueilla – pilvipalveluissa, liikkuvuudessa, big datassa, tietoturvassa, ryhmätyökaluissa ja kaiken internetissä.  Kaikki digitalisoituu, ja tietoverkko on tämän murroksen keskiössä”, Chambers jatkaa.

Alkuperäinen englanninkielinen tiedote: http://investor.cisco.com/investor-relations/news-and-events/news/news-details/2015/Cisco-Reports-Second-Quarter-Earnings/default.aspx


Lisätietoja:

Cisco Systems Finland Oy,
puh. 0204 7061

Simo Leisti, Ciscon Suomen ja Baltian toimitusjohtaja
simo.leisti (at) cisco.com

Saara Pietilä, Ciscon Suomen ja Baltian viestintä- ja markkinointijohtaja
saara.pietila (at) cisco.com

Cisco (NASDAQ: CSCO) on maailman johtava IT-yhtiö, joka auttaa organisaatioita näkemään ja hyödyntämään uusia mahdollisuuksia yhdistämällä ihmisiä, tietolähteitä, asioita ja prosesseja uusin tavoin. Lisätietoja löytyy osoitteesta http://thenetwork.cisco.com ja suomeksi www.cisco.fi.

Tarvitsetko apua?