Guest

Cisco julkisti tilivuoden 2014 toisen vuosineljänneksen tuloksen

Liikevaihto pieneni 8 prosenttia edellisvuoden vastaavasta ajasta

Cisco (NASDAQ: CSCO) julkisti 25.1.2014 päättyneen tilivuotensa toisen vuosineljänneksen tuloksen. Maailman johtavan verkottamista ja verkottumista edistävien innovaatioiden, palveluiden ja ratkaisujen kehittäjän liikevaihto toisella vuosineljänneksellä oli 11,2 miljardia dollaria, mikä on 8 % vähemmän kuin edellisen tilikauden vastaavalla vuosineljänneksellä.

Yhtiön tilikauden 2014 toisen vuosineljänneksen nettotulos (GAAP) oli 1,4 miljardia dollaria eli 0,27 dollaria osakkeelta. Edellisen tilivuoden vastaavalla neljänneksellä nettotulos (GAAP) oli 3,1 miljardia dollaria eli 0,59 dollaria osakkeelta. GAAP-nettotulos pieneni 55 prosenttia verrattuna edellisen tilikauden vastaavaan vuosineljännekseen.

Yhtiön nettotulos (non-GAAP) oli toisella vuosineljänneksellä 2,5 miljardia dollaria eli 0,47 dollaria osakkeelta, kun se edellisvuoden vastaavaan aikaan oli 2,7 miljardia dollaria eli 0,51 dollaria osakkeelta.

Ciscon tilivuoden 2014 ensimmäisen puoliskon (elokuu 2013 - tammikuu 2014) liikevaihto oli 23,2 miljardia dollaria. Edellisen tilivuoden vastaavan ajanjakson liikevaihto oli 24 miljardia dollaria.

"Tuloksemme päättyneellä neljänneksellä oli odottamamme kaltainen. Olen tyytyväinen edistysaskeleisiin, joita olemme ottaneet markkinoita muuttavien pilvipalveluiden, mobiliteetti-, tietoturva- ja videoteknologian alueilla. Taloudellinen tilanteemme on vakaa ja strategiamme vahva. Suuret markkinamuutokset ovat tietoverkkokeskeisiä, ja 'kaiken internetin' tullessa yhä tärkeämmäksi yrityksille, kaupungeille ja valtioille Cisco on hyvissä asemissa auttaakseen asiakkaitaan ratkaisemaan suurimmat liiketoiminnan ongelmat", sanoo Ciscon pääjohtaja John Chambers.

Alkuperäinen englanninkielinen tiedote saatavilla osoitteesta:
http://newsroom.cisco.com/press-release-content?type=webcontent&articleId=1346807


Lisätietoja:

Cisco Systems Finland Oy,
puh. 0204 7061

Esa Korvenmaa, Ciscon Suomen ja Baltian toimitusjohtaja
esa.korvenmaa (at) cisco.com

Merja Kössi, Ciscon Suomen ja Baltian viestintä- ja markkinointijohtaja
merja.kossi (at) cisco.com

 

Cisco (NASDAQ: CSCO) on maailman johtava verkottamista ja verkottumista edistävien innovaatioiden, palveluiden ja ratkaisujen kehittäjä. Ciscon avulla organisaatiot voivat uusin tavoin yhdistää aiemmin tietoverkkojen ulkopuolella olleita ihmisiä, tietolähteitä ja prosesseja. Näin voidaan luoda kokonaan uusia toimintamalleja ja mahdollisuuksia. Lisätietoja löytyy osoitteesta http://thenetwork.cisco.com ja suomeksi www.cisco.fi.

Tarvitsetko apua?