Guest

Mervi Airaksinen Cisco Suomen ja Baltian toimitusjohtajaksi

Mervi Airaksinen on nimitetty Cisco Suomen ja Baltian toimitusjohtajaksi 17.7.2017 alkaen.

Tulevassa roolissaan Airaksinen vastaa Ciscon toiminnoista Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Paikallisten kumppaniverkostojen hallinta ja asiakastarpeiden täyttyminen tulevat olemaan Airaksisen fokusalueina. Hän raportoi Niklas Anderssonille, Ciscon Pohjois-Euroopan johtajalle. Airaksisesta tulee Ciscon Pohjois-Euroopan johtoryhmän jäsen.

"Olen varma, että Mervi on oikea henkilö johtamaan Cisco Suomen toimintoja mielenkiintoisten aikojen keskellä", sanoo Niklas Andersson.

13 vuoden uransa aikana Mervi on kerryttänyt vahvaa osaamista tiimien ja organisaatiomuutosten johtamisesta. Viiden viime vuoden ajan Mervi on ollut ALSO Finlandin toimitusjohtajana. Yritys on Suomen johtava ict-tukkuri ja täyden palvelun tuote- ja palveluntarjoaja. Ennen ALSOa hän työskenteli Elisa Oyj:ssä erilaisissa palveluiden kehittämisen tehtävissä.

"Olen erittäin innoissani tästä mahdollisuudesta. Monen vuoden myyntikokemus on opettanut minulle paljon suomalaisesta asiakas- ja kumppanikentästä. Odotan kovasti, että pääsen hyödyntämään tätä osaamistani Ciscolla", Mervi Airaksinen sanoo.


Lisätietoja:
Cisco Systems Finland Oy
puh. 0204 7061

Saara Pietilä, Ciscon viestintä- ja markkinointijohtaja
spietila@cisco.com

Cisco (NASDAQ: CSCO) on maailman johtava IT-yhtiö, joka auttaa organisaatioita näkemään ja hyödyntämään uusia mahdollisuuksia yhdistämällä ihmisiä, tietolähteitä, asioita ja prosesseja uusin tavoin. Lisätietoja löytyy osoitteesta http://thenetwork.cisco.com ja suomeksi www.cisco.fi .