Guest

Cisco tuo uudenlaista näkyvyyttä tietoturvauhkiin

Tietoturva tulee osaksi laajennettua verkkoa

Cisco vie tietoturvansa entistä syvemmälle pilveen, verkkoon ja päätelaitteisiin uusilla tuotteilla ja palvelulla, jotka parantavat näkyvyyttä pilvisovellusten, verkon ja päätelaitteiden tilaan sekä uhkiin.

Yritykset hakevat digitaalisista hankkeista kasvua ja mahdollisuutta yksinkertaistaa toimintojaan. Kun dataa on kaikkialla, myös siihen kohdistuvat hyökkäykset leviävät laajalle. Niiden torjumiseksi yrityksillä on monenlaisia yksittäisiä tietoturvaratkaisuja, jotka ovat harvoin yhteentoimivia. Siksi tietoturvatiimeillä on vain rajatusti näkyvyyttä mahdollisiin uhkiin.

Ciscon arkkitehtuuri sulauttaa tietoturvan osaksi laajennettua verkkoa, johon sisältyvät reitittimet, kytkimet ja datakeskukset. Näin saadaan suljettua tietoturvaan muuten jäävät aukot ja lyhennettyä hyökkäysten havaitsemiseen ja torjumiseen kuluvaa aikaa.

Ciscon kokoaman trenditiedon mukaan työntekijät käyttävät pilvipalveluja luvattomasti 15–20 kertaa enemmän kuin tietohallintojohtajat kuvittelevat. Cisco Cloud Access Security (CAS) parantaa näkyvyyttä näihin salassa käytettyihin pilvisovelluksiin sekä niiden hallintaa.

Identity Services Engine (ISE) -tuotteen uudet ominaisuudet lisäävät näkyvyyttä verkkoon ja erityisesti päätelaitteisiin. Yli 68 prosenttia yrityksistä näkee mobiililaitteiden käytön verkoissaan lisäävän päätelaiteriskiä.

Threat Awareness -palvelu hyödyntää Ciscon kokoamia uhkatietoja ja nostaa esiin mahdollisia uhkia, jotka voivat vaatia toimenpiteitä.

“Hyökkäykset eivät enää kohdistu vain verkkoon tai päätelaitteisiin. Nykyisin hyökkääjät ovat huomattava riski liiketoiminnallemme ja etsivät sisäänpääsyä kaikin tavoin. Voimme torjua hyökkäyksiä tehokkaasti vain suojalla, joka ulottuu perusverkosta pilveen, laitteisiin ja etätoimipaikkoihin. Ciscon Security Everywhere -konseptin avulla voimme hyödyntää jo olemassa olevaa infrastruktuuria uuden suojauksen miltei reaaliaikaisessa käyttöönotossa. Se myös auttaa virtaviivaistamaan toimintaamme ja vähentää näin monimutkaisuutta sekä kuluja”, sanoo William Dugger, kunto- ja laihdutusratkaisuihin erikoistuneen Beachbody-yhtiön verkkojohtaja.

Materiaaleja


Lisätietoja:

Cisco Systems Finland Oy
puh. 0204 7061

Juha Launonen, Ciscon tietoturva-asiantuntija
juha.launonen (at) cisco.com

Saara Pietilä, viestintä- ja markkinointijohtaja
saara.pietila (at) cisco.com

Cisco (NASDAQ: CSCO) on maailman johtava IT-yhtiö, joka auttaa organisaatioita näkemään ja hyödyntämään uusia mahdollisuuksia yhdistämällä ihmisiä, tietolähteitä, asioita ja prosesseja uusin tavoin. Lisätietoja löytyy osoitteesta http://thenetwork.cisco.com ja suomeksi www.cisco.fi.