Have an account?

  •   Personalized content
  •   Your products and support

Need an account?

Create an account

Cisco Security Club - The Big Show

Join Cisco and its partners for a full circle Security tour on March 27th.

You have a data breach. Your job is on the line. Let's talk about it.

Today, nearly half of all legitimate security alerts are not remediated, and it’s clear that a more cohesive approach to Security is required. Join Cisco and its partners to learn how our solutions work together to deliver effective network security, incident response, and heightened IT productivity through automation.

Why Attend?

Up to the minute content – Learn from top security experts at Cisco and partner organizations, it’s all about Security and Services.

Demo Stations – take a tour around the demo stations to explore the latest solutions from Cisco and participating partners.

Networking & Fun Connect with peers, share ideas and insights, have fun, get social and win prizes!

Special guests and partners participating include:

Nozomi

Nozomi

cybersecurity and operational visibility solutions for industrial control systems.

 

Splunk

Splunk

application management, security and compliance, as well as business and web analytics.

 

Cisco Channel Partners:



i4 Solutions Mannai Diyar

Agenda

30 mins

9:00-9:30

Coffee and registration

15 mins

9:30-9:45

Welcome Note

30 minutes

9:45 - 10:15

Cisco Cybersecurity Strategy

45 Minutes

10:15-11:00

Creating an Integrated & Automated Security Architecture

15 mins

11:00-11:15

 Demo & Coffee Break

30 mins

11:15-11:45

First Line of Defense with Cisco Umbrella

30 mins

11:45-12:15

Guest Session: Splunk, the next generation data analytics platform

30 mins

12:15-12:45

Guest Session: Nozomi - From Theme Parks to Power Plants : How Industrial networks are becoming the Main Security priority

1 hour

12:45-1:45

Lunch / Demo Break

15 mins

1:45-2:00

Partner Recognition

30 mins

2:00-2:30

Cisco Security Services

30 mins

2:30-3:00

Eliminating All Network Blind Spots – Including Encrypted Traffic Using Cognitive Analytics

15 mins

3:00-3:15

Demo & Coffee Break

30 mins

3:15-3:45

Cisco DUO Security

30 mins

3:45-4:15

Cisco Threat Response

1 hour

4:15-5:15

Cisco Demo Stations Tour

Location