Guest

Η Cisco αναδεικνύεται κορυφαία εταιρεία στην αγορά x86 Blade Server για την αμερικανική ήπειρο και #1 σε μερίδιο αγοράς με βάση τα έσοδα

Παράλληλα στην ελληνική αγορά αναρριχήθηκε στην #2* θέση σε μόλις 5 χρόνια παρουσίας

Μαρούσι, 19 Ιουνίου 2014. Σύμφωνα με νέα έκθεση της IDC, η Cisco καταλαμβάνει την πρώτη θέση στους παρόχους x86 blade server στην Αμερικανική ήπειρο, όπως προκύπτει από τη μέτρηση των μεριδίων αγοράς με βάση τα έσοδα. Σύμφωνα με το IDC Worldwide Quarterly ServerTracker, 2014 Q1, May 2014, VendorRevenueShare, η Cisco αναδεικνύεται ακόμη ως ο κορυφαίος προμηθευτής x86 blade server στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Βόρεια Αμερική.
Επίσης, η Cisco παρουσίασε τη συνολικά υψηλότερη ανάπτυξη στον κλάδο, στην παγκόσμια αγορά των servers, με 39% ετήσια αύξηση εσόδων για το σύνολο το τεσσάρων τριμήνων που έληξαν με το πρώτο τρίμηνο του 2014, μια περίοδο κατά την οποία οι άλλοι προμηθευτές της πρώτης πεντάδας παρουσίασαν στάσιμα ή πτωτικά αποτελέσματα. Η Cisco διατήρησε επίσης τη δεύτερη θέση στον κόσμο σε μερίδιο αγοράς με βάση τα έσοδα των x86 blade server, καθώς και τη θέση της στην πρώτη πεντάδα των προμηθευτών server παγκοσμίως.
«Η ριζική καινοτομία είναι το μυστικό της επιτυχίας των server μας», είπε ο Paul Perez, Vice President and General Manager, Cisco UCS. «Το 2009 παρουσιάσαμε την πρώτη πραγματική καινοτομία στην αγορά των servers μετά από μια δεκαετία. Πέντε χρόνια μετά, είμαστε ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στους x86 bladeservers στην αμερικανική ήπειρο και συγκεντρώνουμε όλα τα εχέγγυα για να επεκτείνουμε την κυριαρχία μας στην παγκόσμια αγορά μέσα στα προσεχή τρίμηνα. Η αγορά κινείται γρήγορα κι εμείς επιταχύνουμε συνεχώς την καινοτομία μας για να καλύπτουμε τις νέες ανάγκες που προκύπτουν. Οι πελάτες υιοθετούν το UCS γιατί δημιουργεί θετικά επιχειρηματικά αποτελέσματα. Οι υποδομές μας εστιάζουν στις εφαρμογές, για αυτό και προσφέρουν νέες επαναστατικές εμπειρίες εφαρμογών και συνεισφέρουν στην περαιτέρω συνολική ανάπτυξη της Cisco».

Το Cisco Unified Computing System™ (UCS), το οποίο ενοποιεί την πληροφορική, την τεχνολογία δικτύων και την τεχνολογία επιτάχυνσης εφαρμογών solid-state σε μια ενιαία αρχιτεκτονική, συγκέντρωσε την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη των πελατών από όταν εισήχθη στην αγορά των server, πριν από πέντε χρόνια. Έως τον Μάιο 2014, το Cisco UCS® συγκεντρώνει περισσότερους από 33.000 μοναδικούς πελάτες από το 75% των εταιρειών του δείκτη Fortune 500, που αντανακλά σε 45% ανάπτυξη κατ’ έτος.
Η παρούσα έκθεση της IDC επιβεβαιώνει ότι το Cisco® UCS είναι η κορυφαία πλατφόρμα για κρίσιμες επιχειρηματικές εφαρμογές, μεγάλους όγκους δεδομένων και υπηρεσίες απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας, αφού αύξησε το μερίδιο αγοράς του για 17ο συνεχόμενο τρίμηνο από όταν κυκλοφόρησε, τον Ιούλιο του 2009. Από την παρουσίασή του στην αγορά το 2009, το UCS έχει θέσει 94 παγκόσμια ρεκόρ σε διαδικασίες αξιολόγησης των επιδόσεων των εφαρμογών, σημειώνοντας πρόσφατα τρία νέα ρεκόρ επιδόσεων σε φόρτο εργασίας SAP και Java, όπως μετρήθηκαν από την Standard Performance Evaluation Corporation (SPEC).
Η ανάπτυξη του Cisco UCS οφείλεται εν μέρει στην γενικότερη αύξηση της χρήσης τεχνολογιών cloud computing. Οι μοναδικές καινοτομίες του UCS στην αυτοματοποίηση και την εικονικοποίηση των εργασιών, το καθιστούν την ιδανική πλατφόρμα τόσο για ιδιωτικές πρωτοβουλίες cloud σε επιχειρήσεις όσο και για δημόσιες εφαρμογές cloud από παρόχους υπηρεσιών παγκοσμίως. 
Το Cisco UCS έχει επίσης αποδειχθεί η ιδανική πλατφόρμα για ενοποιημένες υποδομές — έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς της βιομηχανίας της πληροφορικής. Σύμφωνα με το IDCWorldwideIntegratedInfrastructure & PlatformsTrackerQ4 2013; April 29, 2014, οι λύσεις της Cisco κυριαρχούν στην αγορά των ενοποιημένων υποδομών με 42,8% μερίδιο αγοράς. Λύσεις όπως τα VCE Vblock Systems και FlexPod Solutions, που συνδυάζουν τις καλύτερες τεχνολογίες server και δικτύωσης της Cisco με τις κορυφαίες τεχνολογίες αποθήκευσης και προστασίας δεδομένων των EMC, NetApp και Hitachi Data Systems.
Οι συνεργάτες της Cisco τροφοδοτούν την ταχεία ανάπτυξη του Cisco UCS, όντας υπεύθυνοι για το 80% του συνόλου των πωλήσεων και επωφελούμενοι από τις νέες εξαιρετικές ευκαιρίες που προσφέρει η εξέλιξη του cloud.

Blogs, Videos και Infographics

Πρόσθετες Πληροφορίες

 

*Gartner Inc . Quarterly statistics Servers. EMEA, 2014


Σχετικά με τη Cisco

Η Cisco (NASDAQ: CSCO) είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στο IT, που βοηθά τις επιχειρήσεις να εκμεταλλευθούν τις μελλοντικές ευκαιρίες, αποδεικνύοντας πως μοναδικά πράγματα μπορούν να συμβούν όταν άνθρωποι και συσκευές συνδέονται και επικοινωνούν με τρόπο που ποτέ πριν δεν είχαμε πιστέψει. Συνεχής ενημέρωση είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση http://thenetwork.cisco.com.

Cisco και Cisco logo είναι εμπορικά σήματα ή καταγεγραμμένα εμπορικά σήματα της Cisco και/ή των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες. Λίστα με τα εμπορικά σήματα της Cisco είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση www.cisco.com/go/trademarks. Εμπορικά σήματα τρίτων παρόχων είναι περιουσία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Η χρήση του όρου συνεργάτης δεν υπονοεί οποιαδήποτε σχέση συνεργασίας ανάμεσα στη Cisco και σε άλλη εταιρεία.

Υπεύθυνος Τύπου

Έλενα Πρασσάκη
e-mail: eprassak@cisco.com

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail


Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • e-mail
 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη 
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail

Μοιραστείτε το