Guest

Cisco: Το Αύριο Αρχίζει Εδώ!

Η Cisco παρουσιάζει τη νέα διαφημιστική της καμπάνια “Internet of Everything” με ένα σπουδαίο μήνυμα: Η σύνδεση και επικοινωνία μεταξύ ανθρώπων, διαδικασιών, δεδομένων και αντικειμένων καθιστά το Internet πιο πολύτιμο από ποτέ.

Μαρούσι, 9 Ιανουαρίου 2013. Το διαδίκτυο μετρά μόλις 8.000 μέρες ζωής και μέχρι το 2020 αναμένεται να συνδεθούν περίπου 2,5 δισεκατομμύρια ακόμα άνθρωποι και 37 δισεκατομμύρια δραστηριότητες και αντικείμενα. Η Cisco πιστεύει ότι αυτό είναι μόνο η αρχή, αφού το 99% των αντικειμένων στον κόσμο δεν έχουν ακόμα διαδικτυακή παρουσία, είναι όμως έτοιμα για την αλλαγή.

Η καμπάνια που θα προσδώσει διαδικτυακή οντότητα στα πάντα

Η νέα καμπάνια παρουσιάζει τις εκπληκτικές δυνατότητες που προσφέρει η Cisco όταν όλοι και όλα ανεξαιρέτως αποκτήσουν διαδικτυακή παρουσία και σηματοδοτεί τη δημιουργία πρωτόγνωρων ευκαιριών στην επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων, των διαδικασιών, των δεδομένων και των αντικειμένων που θα ενταχθούν στο 'Internet of Everything'. Αντικείμενα, όπως ιατρικές συσκευές, κτίρια ή ακόμα και αυτοκινητόδρομοι.

Το διαδίκτυο μεταμορφώνεται. Ξανά.

«Όταν πρωτοεμφανίστηκε το internet, πριν από περίπου 20 χρόνια, άλλαξε τα πάντα. Όμως αυτό που πρόκειται να δούμε δε συγκρίνεται με ότι έχουμε ζήσει στο παρελθόν» δήλωσε ο John Chambers, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Cisco. «Η καμπάνια 'Internet of Everything' θα ανατρέψει τα δεδομένα σε πολλούς κλάδους και αυτό σημαίνει νέες ευκαιρίες, επιχειρήσεις, εμπειρίες και υπηρεσίες. Αλλά σημαίνει ταυτόχρονα και μεγάλες ευκαιρίες για τον κόσμο, τις εταιρείες και τις χώρες. Το 'Internet of Everything' απαιτεί μία εφαρμογοκεντρική, δικτυακή, υπολογιστική και αποθηκευτική πλατφόρμα που θα συνδέει τα πάντα με τρόπους που στο παρελθόν όχι μόνο δεν ήταν εφικτοί, αλλά και που κανείς δεν φανταζόταν. Αυτός ο πολυεπίπεδος τρόπος σύνδεσης στηρίζεται σε συσκευές IP και απαιτεί διευρυμένη ευρυζωνική πρόσβαση και IPv6. Το δίκτυό μας προσφέρει μία έξυπνη, εύχρηστη, επεκτάσιμη και υψηλής ασφάλειας υποδομή ώστε να υποστηρίζει δισεκατομμύρια συνδεδεμένες συσκευές».

Η Cisco στο επίκεντρο

«Μας αρέσει να υλοποιούμε αλλαγές», δήλωσε η Blair Christie, Αντιπρόεδρος και Γενική Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Cisco. «Είναι στο Cisco DNA μας. Οι σημερινοί ηγέτες θέλουν συνεργάτες που να μπορούν να τους καθοδηγούν μέσα από τις εξελίξεις και να προετοιμάζουν κατάλληλα τις επιχειρήσεις τους για τις μελλοντικές αλλαγές. Ρωτούν με ποιον τρόπο αυτή η συνδεσιμότητα θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν την επιχείρησή τους, να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες και εμπειρίες, αλλά και να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες που θα τους παρουσιαστούν. Η Cisco έχει τις απαντήσεις. Το 'Internet of Everything' θα μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο ζούμε, εργαζόμαστε, παίζουμε και μαθαίνουμε. Και εμείς είμαστε εκεί, στο επίκεντρο των εξελίξεων. Πιστεύω ότι η νέα αυτή εταιρική μας στρατηγική αποτυπώνει την αισιοδοξία και την ευκαιρία που θα γίνει πραγματικότητα από τη Cisco, αλλά και από τον κόσμο».

Περισσότερες πηγές:


Σχετικά με τη Cisco

Η Cisco (NASDAQ: CSCO) είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στο IT, που βοηθά τις επιχειρήσεις να εκμεταλλευθούν τις μελλοντικές ευκαιρίες, αποδεικνύοντας πως μοναδικά πράγματα μπορούν να συμβούν όταν άνθρωποι και συσκευές συνδέονται και επικοινωνούν με τρόπο που ποτέ πριν δεν είχαμε πιστέψει. Συνεχής ενημέρωση είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση http://thenetwork.cisco.com.

Cisco και Cisco logo είναι εμπορικά σήματα ή καταγεγραμμένα εμπορικά σήματα της Cisco και/ή των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες. Λίστα με τα εμπορικά σήματα της Cisco είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση www.cisco.com/go/trademarks. Εμπορικά σήματα τρίτων παρόχων είναι περιουσία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Η χρήση του όρου συνεργάτης δεν υπονοεί οποιαδήποτε σχέση συνεργασίας ανάμεσα στη Cisco και σε άλλη εταιρεία.

Υπεύθυνος Τύπου

Έλενα Πρασσάκη
e-mail: eprassak@cisco.com

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail


Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • e-mail
 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη 
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail

Μοιραστείτε το