Guest

Cisco και Citrix διευρύνουν τη συνεργασία τους στις λύσεις δικτύωσης, cloud και mobility

Hierarchical Navigation

Η Cisco θα προτείνει το Citrix NetScaler ως εναλλακτική λύση για τους πελάτες που επιθυμούν να εγκαταστήσουν ADC (Application delivery Controller) επόμενης γενιάς.

Μαρούσι, 5 Νοεμβρίου 2012. Πρόσφατα, στο συνέδριο Citrix Synergy™, η Cisco και η Citrix ανακοίνωσαν τη διεύρυνση της επιτυχημένης συνεργασίας τους στο desktop virtualization, σε τρεις ακόμα στρατηγικούς τομείς: cloud networking, cloud orchestration και mobile workstyles.

Η Cisco και η Citrix πιστεύουν ότι ο ΙΤ κλάδος βρίσκεται λίγο πριν το επόμενο μεγάλο βήμα ως προς την αρχιτεκτονική: την εποχή του mobile-cloud. Προκειμένου να βοηθήσουν επιχειρήσεις και παρόχους υπηρεσιών να συμμετέχουν στη μετάβαση της αγοράς και να μετατρέψουν τα επιχειρηματικά τους μοντέλα, η Cisco και η Citrix θα συνεργαστούν για την ενοποίηση των κορυφαίων τεχνολογιών τους δημιουργώντας καινοτόμες λύσεις για την εποχή mobile-cloud.

Η διευρυμένη συνεργασία θα περιλαμβάνει σημαντική επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό και πόρους για την προώθηση κορυφαίας τεχνολογικής καινοτομίας, της ενοποίησης και τεκμηρίωσης λύσεων, της υποστήριξης πελατών και της κοινής go-to-market επένδυσης παγκοσμίως.

Κύρια σημεία:

Δικτύωση Cloud

Στο πλαίσιο της στρατηγικής αυτής, η Cisco και η Citrix σκοπεύουν να ενοποιήσουν από κοινού το Citrix NetScaler ADC (Application Delivery Controller) για ενιαία συνύπαρξη με άλλες υπηρεσίες δικτύου και ασφάλειας της Cisco, όπως είναι οι Cisco Wide Area Application Services (WAAS) και Cisco Adaptive Security Appliance (ASA ). Οι δύο εταιρείες σκοπεύουν επίσης να ενοποιήσουν το Cisco Nexus 1000V με το Citrix® XenServer ώστε επιχειρήσεις και πάροχοι υπηρεσιών να μπορούν να δημιουργούν cloud βασιζόμενα εν μέρει σε βασική τεχνολογία ανοιχτού κώδικα.

Η Cisco θα εξακολουθήσει να διαθέτει στην αγορά τα προϊόντα της σειράς Application Control Engine (ACE) και να παρέχει πλήρη υποστήριξη, ενώ θα προτείνει το Citrix NetScaler ως εναλλακτική λύση για πελάτες που θέλουν να αναπτύξουν ένα ADC επόμενης γενιάς.

Cloud Orchestration

Η Cisco και η Citrix σκοπεύουν να αναπτύξουν μια ενοποιημένη λύση cloud για επιχειρήσεις και παρόχους υπηρεσιών βασισμένη στα κορυφαία προϊόντα των δύο εταιρειών. Η λύση αυτή θα συμπεριλάβει τα Cisco Unified Computing System (UCS), Cisco Nexus Series switching, και Cisco Open Network Environment (ONE), καθώς και την κορυφαία λύση cloud orchestration της Citrix, Citrix CloudPlatform, που βασίζεται στο Apache CloudStack. Η ολοκλήρωση αυτής της ενοποιημένης λύσης θα συμβάλει ώστε επιχειρήσεις και πάροχοι υπηρεσιών να προσφέρουν υψηλών επιδόσεων δημόσια, ιδιωτικά και υβριδικά cloud.

Mobile Workstyles: Η Cisco και η Citrix σκοπεύουν να αναπτύξουν λύσεις «mobile workstyle και BYOD» που προσφέρουν στους χρήστες έναν ενοποιημένο τρόπο για ασφαλή πρόσβαση σε επιχειρηματικές εφαρμογές, υπηρεσίες δεδομένων, φωνής και συνεργασίας κατά τις μετακινήσεις τους, από κάθε συσκευή, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται. Όταν αναπτυχθεί, αυτή η κοινή λύση θα συνδέσει την τεχνολογία συνεργασίας της Cisco, συμπεριλαμβανομένης της ενοποίησης του Jabber client της Cisco, με τον self-service mobile access client Citrix Receiver και το Citrix CloudGateway για τη διαχείριση του mobility των επιχειρήσεων. Η κοινή λύση θα συμπεριλάβει επίσης το Citrix ShareFile για ασφαλείς υπηρεσίες cloud «follow-me data» διαθέσιμες από οποιοδήποτε συνδυασμό συσκευών. Με στόχο να παρέχει μια βελτιστοποιημένη, ελεγχόμενη και διαχειριζόμενη εμπειρία πλούσια σε μέσα για την πρόσβαση σε εικονικές εφαρμογές και υπολογιστές Windows από κινητές συσκευές, η Citrix θα ενσωματώσει το Cisco MediaNet στο Citrix XenDesktop® και το XenApp®. Για την εξασφάλιση των εν κινήσει εργαζομένων, η Cisco και η Citrix θα συνδέσουν τα Citrix Receiver™, Citrix Access Gateway™ και CloudGateway™ με τις λύσεις ασφαλούς πρόσβασης της Cisco συμπεριλαμβανομένων των Cisco AnyConnect, Cisco ASA και Cisco Identity Services Engine (ISE).

Σχετικές πληροφορίες


Σχετικά με τη Cisco

Η Cisco (NASDAQ: CSCO) είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στην ανάπτυξη δικτύων που μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και συνεργάζονται. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Cisco είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://www.cisco.com. Συνεχής ενημέρωση είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση http://newsroom.cisco.com.

Cisco και Cisco logo είναι εμπορικά σήματα ή καταγεγραμμένα εμπορικά σήματα της Cisco και/ή των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες. Λίστα με τα εμπορικά σήματα της Cisco είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση www.cisco.com/go/trademarks. Εμπορικά σήματα τρίτων παρόχων είναι περιουσία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Η χρήση του όρου συνεργάτης δεν υπονοεί οποιαδήποτε σχέση συνεργασίας ανάμεσα στη Cisco και σε άλλη εταιρεία.

Υπεύθυνος Τύπου

Έλενα Πρασσάκη
e-mail: eprassak@cisco.com

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail


Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • e-mail
 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη 
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail

Μοιραστείτε το

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • e-mail
 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη 
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail

Μοιραστείτε το