Guest

Η Cisco δημιουργεί το ταχύτερο ασύρματο δίκτυο της αγοράς ανταποκρινόμενη στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις φορητότητας σε παγκόσμιο επίπεδο

Hierarchical Navigation

Τα νέα Access Points της σειράς Cisco Aironet 3600 θέτουν νέα δεδομένα για την αγορά, βελτιώνοντας την εμπειρία ασύρματης δικτύωσης και αυξάνοντας την απόδοση έως και 30% για όλες τις ασύρματες συσκευές σε ακόμα μεγαλύτερες αποστάσεις.

CiscoLive! 2 Φεβρουαρίου 2012. Οι ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις για ταχύτερες επιδόσεις στα δίκτυα, ομαλή πρόσβαση στις υπηρεσίες cloud, σταθερή συνδεσιμότητα και εμπειρίες χρήσης υψηλής ποιότητας σε όλες τις ασύρματες συσκευές, σε συνδυασμό με τον ολοένα αυξανόμενο αριθμό κινητών συσκευών παγκοσμίως, δημιουργούν μεγάλες πιέσεις στις υποδομές των ασύρματων δικτύων.

Προκειμένου να ανταποκριθεί σε αυτές τις απαιτήσεις, η Cisco παρουσιάζει τη σειρά access points Cisco Aironet® 3600 προσφέροντας ταχύτερο και πιο αξιόπιστο ασύρματο δίκτυο και την καλύτερη εμπειρία ασύρματης δικτύωσης της αγοράς. Τα access points της σειράς Cisco Aironet 3600 είναι τα πρώτα access points της αγοράς με τρεις χωρικές ροές 802.11n και τέταρτη κεραία (4x4:3). Επιτρέπουν την ομαλή και άμεση σύνδεση από όλες τις ασύρματες συσκευές, ακόμα και από αυτές με ασθενές σήμα, σε μεγαλύτερες αποστάσεις από το σημείο πρόσβασης και εξασφαλίζουν αύξηση επιδόσεων έως και 30% σε σχέση με άλλα access points.

Το Cisco® Visual Networking Index προβλέπει ότι μέχρι το 2015 θα έχουν διατεθεί περισσότερες από 7,1 δισεκατομμύρια συσκευές παγκοσμίως. Τα access points της σειράς Cisco Aironet 3600 επιτρέπουν στους πελάτες μας να εξασφαλίσουν ότι οι υποδομές δικτύου τους θα μπορούν να ανταποκριθούν στην αυξανόμενη ζήτηση για ασύρματη δικτύωση.

Σημαντικά χαρακτηριστικά:

 • Οι ταχύτερες επιδόσεις της αγοράς: Με αύξηση επιδόσεων κατά 30%, τα σημεία πρόσβασης της σειράς Cisco Aironet 3600 802.11n έχουν σχεδιαστεί ειδικά ώστε να επιτρέπουν την αξιοποίηση υπηρεσιών cloud, τη χρήση εικονικών επιφανειών εργασίας με λιγότερες καθυστερήσεις ή την πραγματοποίηση ομαλών κλήσεων με βίντεο. Όλοι αυτοί οι παράγοντες συνθέτουν μια καλύτερη εμπειρία για τον χρήστη.
 • Υψηλότερες ταχύτητες σε μεγαλύτερες αποστάσεις: Η τέταρτη κεραία των access points της σειράς Cisco Aironet 3600 προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία όσον αφορά τη χρήση ασύρματων συσκευών, καθώς επιτρέπει την ταυτόχρονη σύνδεση περισσότερων ατόμων μέσω περισσότερων συσκευών χωρίς τη χρήση καλωδίων. Επίσης, επιτρέπει τη σύνδεση από ακόμα μεγαλύτερες αποστάσεις, διατηρώντας μια γρήγορη και αξιόπιστη ασύρματη σύνδεση.
 • Εμπειρία υψηλής ποιότητας με οποιαδήποτε συσκευή: Τα access points της σειράς Cisco Aironet 3600 περιλαμβάνουν τη νέα τεχνολογία ClientLink 2.0, η οποία αυξάνει την απόδοση για όλες τις ασύρματες συσκευές που συνδέονται στο δίκτυο, ανεξάρτητα από την ισχύ του ασύρματου σήματος της συσκευής και της κατηγορίας χωρικών ροών στην οποία ανήκει.
  • Η τεχνολογία ClientLink 2.0 μπορεί να βελτιώσει την απόδοση όλων των συσκευών σε δίκτυα 802.11a/g και τώρα και σε δίκτυα 802.11n σε μία, δύο ή τρεις χωρικές ροές – από φορητούς υπολογιστές, smartphone και tablet τελευταίας τεχνολογίας μέχρι ειδικές συσκευές για συγκεκριμένους κλάδους και ασύρματες συσκευές παλαιότερης τεχνολογίας. Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το πρόβλημα σύνδεσης των πιο αργών συσκευών με ασθενέστερο ασύρματο σήμα, όπως είναι τα tablet.
 • Προστασία επένδυσης με ευέλικτη σχεδίαση: Η ευέλικτη σχεδίαση επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προσαρμόζουν τον εξοπλισμό στις ανάγκες τους με προσθήκες που υποστηρίζουν επιπλέον λειτουργίες. Το access point προσφέρει επίσης τη δυνατότητα υποστήριξης επιπλέον συσκευών καθώς αυξάνονται οι ανάγκες και η βάση χρηστών μιας επιχείρησης.
 • Εξασφάλιση απόδοσης: Τα access point της σειράς Cisco Aironet 3600 περιλαμβάνουν την τεχνολογία Cisco CleanAir™ για την εξασφάλιση της απόδοσης, την αύξηση της αξιοπιστίας και την απαράμιλλη αντιμετώπιση προβλημάτων που ενδεχομένως προκύψουν με το φάσμα ραδιοσυχνοτήτων (RF). Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζουν την καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία της αγοράς.
  • Η Cisco ανακοίνωσε επίσης μια νέα, λειτουργική μονάδα παρακολούθησης ραδιοσυχνοτήτων με την τεχνολογία Cisco CleanAir. Η λειτουργική μονάδα μπορεί να ελέγχει πλήρως το φάσμα συχνοτήτων Wi-Fi – και τα 23 κανάλια και όχι μόνο αυτό που εξυπηρετεί την κίνηση δεδομένων του δικτύου. Με την προληπτική και ταυτόχρονη σάρωση ολόκληρου του φάσματος συχνοτήτων Wi-Fi για παρεμβολές και απειλές ασφαλείας, η λειτουργική μονάδα παρακολούθησης μπορεί να επιλέγει έξυπνα και αυτόματα το καλύτερο κανάλι για την εξυπηρέτησης της κίνησης, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης και γρήγορη, αξιόπιστη απόδοση.
 • Πρωτοπορία και στην υποστήριξη των προτύπων 802.11r και 802.11u Η Cisco συνεχίζει να καινοτομεί και να οδηγεί τις εξελίξεις όντας η πρώτη εταιρεία που υποστηρίζει γρήγορη περιαγωγή βάσει προτύπων με την τεχνολογία IEEE 802.11r στα νέα access point της σειράς Cisco 3600. Η γρήγορη περιαγωγή με το πρότυπο 802.11r επιτρέπει στις συνδεδεμένες συσκευές να μετακινούνται μεταξύ access point χωρίς να διακόπτεται η σύνδεσή τους. Πρόκειται για μια δυνατότητα κρίσιμης σημασίας για πολλές εφαρμογές. Η Cisco ήταν μια από τις πρωτοπόρους εταιρείες σε αυτόν τον τομέα με την ενημέρωση του Cisco Centralized Key Management στο πρότυπο 802.11r και τώρα ετοιμάζεται να πρωτοπορήσει και πάλι με την υποστήριξη αυτού του προτύπου. Επιπλέον, η Cisco είναι η πρώτη εταιρεία που παρέχει υποστήριξη για το πρότυπο 802.11u στα access point της σειράς Cisco Aironet 3600, τα οποία μπορούν να παρέχουν απλούστερες, αλλά και πιο πλούσιες ασύρματες εμπειρίες επιτρέποντας στο δίκτυο να παρέχει υπηρεσίες δικτύου σε κινητές συσκευές.
 • Απλοποιημένη διαχείριση και ασφάλεια:  Τα access point της σειράς Cisco Aironet 3600 υποστηρίζονται από τις τεχνολογίες  Cisco Prime Network Control System (NCS) και Cisco Identity Services Engine (ISE), αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά την πρόκληση της σύνδεσης οποιασδήποτε συσκευής. Η ενοποιημένη διαχείριση πολιτικής και ο έλεγχος πρόσβασης στο Cisco ISE και η ενιαία διαχείριση ενσύρματων/ασύρματων δικτύων στο Cisco Prime NCS, σε συνδυασμό με την υποδομή ασύρματων δικτύων LAN της Cisco κάνουν την εμπειρία χρήσης μιας φορητής συσκευής απλούστερη και ασφαλέστερη.

Διαθεσιμότητα και τιμές προϊόντων:

Τα access point Cisco Aironet 3600 Series είναι διαθέσιμα παγκοσμίως. Με εξωτερικές κεραίες, το access point Cisco Aironet 3600 Series έχει προτεινόμενη τιμή 1.595 USD. Με εσωτερικές κεραίες, η προτεινόμενη τιμή είναι 1.495 USD.
Η ειδική πρόσθετη λειτουργική μονάδα για την παρακολούθηση του φάσματος ραδιοσυχνοτήτων αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2012.

Δηλώσεις:

 • Sujai Hajela, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής, Τμήμα Ασύρματων Δικτύων για Επιχειρήσεις, Cisco

  “Οι χρήστες περιμένουν περισσότερα από τις κινητές συσκευές τους: ταχύτερες επιδόσεις και σταθερή σύνδεση με ασφάλεια για οποιαδήποτε συσκευή, ώστε να μπορούν να αξιοποιούν στο έπακρο οποιαδήποτε υπηρεσία, είτε παρέχεται μέσω cloud ή μέσω data center. Τα νέα σημεία πρόσβασης της σειράς Cisco Aironet 3600 Series ανταποκρίνονται σε αυτές τις απαιτήσεις και παρέχουν δυνατότητα σύνδεσης από μεγαλύτερη απόσταση, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία για όλες τις ασύρματες συσκευές”.

 • Sam Clements, διευθυντής, Mobility Practice, Presidio

  “Οι πελάτες μας ενδιαφέρονται για τη δημιουργία ενός ασύρματου δικτύου νέας γενιάς που θα στηρίξει την ανάπτυξη της επιχείρησής τους και θα έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται στη ραγδαία αύξηση των καταναλωτικών συσκευών, ιδιαίτερα των tablet που θα συνδεθούν στο δίκτυό τους. Με την ταχύτητα, την απόδοση και την ευφυΐα των σημείων πρόσβασης της σειράς Cisco Aironet 3600 Series, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα αξιόπιστο δίκτυο νέας γενιάς που εξασφαλίζει υψηλότερες επιδόσεις για όλες τις κινητές συσκευές που συνδέονται σε αυτό, το οποίο εξουδετερώνει τις παρεμβολές και προστατεύει τις επενδύσεις των πελατών μας”.

 • Thomas Vogel, διαχειριστής τοπικών δικτύων LAN, TU Darmstadt

  "Ως πανεπιστήμιο στο οποίο φοιτούν περισσότεροι από 25.000 φοιτητές, χρειαζόμαστε ένα γρήγορο, αξιόπιστο ασύρματο δίκτυο το οποίο θα μπορεί να στηρίξει τις χιλιάδες ασύρματων συσκευών που χρησιμοποιούν οι φοιτητές μας στις εγκαταστάσεις μας. Επίσης, χρειαζόμαστε ένα δίκτυο που μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή απόδοση και σταθερή συνδεσιμότητα σε σημαντικούς τομείς. Με το σημείο πρόσβασης Cisco Aironet 3600 Series, μπορέσαμε να δημιουργήσουμε ένα έξυπνο ασύρματο δίκτυο υψηλών επιδόσεων το οποίο αναπτύσσεται μαζί με τις ανάγκες μας και υποστηρίζει την ευέλικτη, συνεργατική εμπειρία μάθησης που προσφέρει το πανεπιστήμιό μας".

 • Joe Rogers, μηχανικός δικτύου, University of South Florida

  "Το σημείο πρόσβασης Cisco Aironet 3600 Series βοηθά το University of South Florida να παρέχει ένα δυναμικό ακαδημαϊκό περιβάλλον επιτρέποντας στους φοιτητές και στο διδακτικό προσωπικό να συνδέονται ασύρματα μεταξύ τους, με τους πόρους του πανεπιστημίου και φυσικά με τον… υπόλοιπο κόσμο. Υποστηρίζουμε γύρω στους 40.000 χρήστες ασύρματων συσκευών την ημέρα. Περίπου 11.000 από αυτούς τους χρήστες συνδέονται ταυτόχρονα στο δίκτυο από μια μεγάλη ποικιλία προσωπικών κινητών συσκευών. Επομένως, είναι απαραίτητη η εξασφάλιση ενός γρήγορου και αξιόπιστου δικτύου χωρίς διακοπές στη λειτουργία του και το σημείο πρόσβασης Cisco Aironet 3600 Seriesμας βοηθά να επιτύχουμε αυτόν τον στόχο. Το νέο σημείο πρόσβασης μάς επιτρέπει επίσης να προσαρμόζουμε εύκολα τα δεδομένα του δικτύου μας, ώστε να είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τις νέες κινητές συσκευές τριών χωρικών ροών".

Πόροι υποστήριξης:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σημεία πρόσβασης της σειράς Cisco Aironet 3600 Series, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://www.cisco.com/go/ap3600.

Ενημερωτικό έντυπο των access point της σειράς Cisco Aironet 3600

Ενημερωτικό έντυπο για τη σχεδίαση 4x4 των access point της σειράς Cisco Aironet και την τεχνολογία ClientLink 2.0

Βασικές αρχές του βίντεο χωρικής ροής

Πληροφορίες για το ClientLink 2.0 AAG

Πληροφορίες για την τεχνολογία Cisco Identity Services Engine

Λάβετε μέρος στη συζήτηση για τη φορητότητα:


Σχετικά με τη Cisco

Η Cisco (NASDAQ: CSCO) είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στην ανάπτυξη δικτύων που μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και συνεργάζονται. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Cisco είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://www.cisco.com. Συνεχής ενημέρωση είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση http://newsroom.cisco.com.

Cisco και Cisco logo είναι εμπορικά σήματα ή καταγεγραμμένα εμπορικά σήματα της Cisco και/ή των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες. Λίστα με τα εμπορικά σήματα της Cisco είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση http://www.cisco.com/go/trademarks. Εμπορικά σήματα τρίτων παρόχων είναι περιουσία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Η χρήση του όρου συνεργάτης δεν υπονοεί οποιαδήποτε σχέση συνεργασίας ανάμεσα στη Cisco και σε άλλη εταιρεία. 

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail


Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • e-mail
 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη 
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail

Μοιραστείτε το