Guest

Η Cisco παρουσιάζει προϊόντα Smart Switching, Ασφάλεια και Χρηματοδότηση, ειδικά σχεδιασμένα για τη Μικρή Επιχείρηση

Hierarchical Navigation

Οι νέες λύσεις 'Connect' και 'Secure' προσφέρουν στους Συνεργάτες της Cisco παραπάνω από έναν τρόπους για να γίνουν κερδοφόροι


Μαρούσι, 25 Ιανουαρίου 2011. Η Cisco ανακοίνωσε σήμερα την προσθήκη νέων προϊόντων δικτύωσης, ασφάλειας και αποθήκευσης στη σειρά προϊόντων της για τη Μικρή Επιχείρηση "Connect" και "Secure". Τα νέα προϊόντα βοηθούν τη Μικρή Επιχείρηση να διασυνδέσει τους εργαζόμενους και τις συσκευές με το περιεχόμενο που χρειάζονται, οποιαδήποτε στιγμή, γρήγορα, εύκολα και με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Σημαντικά Σημεία:

 • Νέα Ethernet Switches για τις μικρότερες επιχειρήσεις - Τα Cisco 200 Series Smart Switches της Connect portfolio είναι managed switches που απευθύνονται στην πολύ μικρή επιχείρηση και προσφέρουν ποιότητα υπηρεσιών (QoS) και ασφάλεια σε ένα switch, η εγκατάσταση και διαχείριση του οποίου είναι πολύ εύκολη. Με τα συγκεκριμένα switches η Μικρή Επιχείρηση δημιουργεί ένα δίκτυο που βοηθάει τους χρήστες PC ή φορητών συσκευών να αποκτήσουν πρόσβαση σε κοινό περιεχόμενο.
 • Firewall Ασφάλειας Δικτύου - Το Cisco RV220W είναι ένα ισχυρό firewall για Μικρές Επιχειρήσεις. Προσφέρει έναν συνδυασμό ταχύτερης απόδοσης με gigabit Ethernet, την ευελιξία που των δυνατοτήτων ενός υβριδικού VPN, αλλά και επιπρόσθετη ασφάλεια μέσω της Cisco ProtectLink Web security service.
 • Backup - Η Cisco βελτιώνει την "Secure" portfolio που απευθύνεται στη Μικρή Επιχείρηση, προσθέτοντας μία εναλλακτική, ολοκληρωμένη online υπηρεσία Mozy backup στην γκάμα NSS300 Series Smart Storage. Οι πιστοποιημένοι Συνεργάτες της Cisco βοηθούν τους πελάτες να επιλέξουν ανάμεσα στο ολοκληρωμένο backup στον χώρο της επιχείρησης και σε ένα υβριδικό σύστημα, που βρίσκεται τόσο στην επιχείρηση όσο και online. Η ευκολία διαχείρισης, τόσο του online backup όσο και εκείνου που βρίσκεται στην εγκατάσταση, από ένα και μοναδικό interface, απλουστεύει τη λύση για τους πιστοποιημένους Συνεργάτες της Cisco και τους πελάτες.

Χρηματοδότηση Cisco Capital EasyLease

Το Cisco Capital EasyLease προσφέρει προνομιακή χρηματοδότηση σε Μικρές Επιχειρήσεις, ώστε να αποκτήσουν την τεχνολογία που χρειάζονται για να παραμείνουν ανταγωνιστικές και κερδοφόρες.

Υποστηρικτική Δήλωση:

 • Ian Pennell, co-chair, Small Business Council, Cisco:
  «Στο πνεύμα της συνεχούς βελτίωσης και καινοτομίας που προσφέρουμε σε συνεργάτες και πελάτες μας από τον χώρο των Μικρών Επιχειρήσεων, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που συνεχίζουμε τον εκ νέου σχεδιασμό της σειράς switching για τη Μικρή Επιχείρηση με τα Cisco 200 Series switches. Το γεγονός αυτό αποτελεί μία ακόμη χειροπιαστή απόδειξη της δέσμευσης της Cisco απέναντι στη Μικρή Επιχείρηση, στους συνεργάτες και τους πελάτες της».

Kοστολόγηση και Διαθεσιμότητα Προϊόντων:

 • Οι τιμές των Cisco 200 Series Switches ξεκινούν από τα $287, ανάλογα με το μοντέλο. Είναι διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο.
 • Η τιμή του Cisco RV220W είναι στα $363. Είναι διαθέσιμο στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, ενώ πρόκειται να διατεθεί στην Ευρώπη, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία εντός του τριμήνου.
 • Οι τιμές του Cisco Smart Storage ξεκινούν από τα $913. Οι πελάτες μπορούν να ενεργοποιήσουν ή να προσθέσουν Mozy online backup στις τιμές των $145 για τα 25 GB για ένα έτος, και σε λιγότερα από $0.50 ανά GB κάθε μήνα. Και τα δύο είναι άμεσα διαθέσιμα.

Υποστηρικτικοί Πόροι

Όροι - Κλειδιά: Cisco Small Business, Cisco 200 Series Switches, Cisco RV220W, firewall, firewalls, Cisco Small Business Technology Group, Cisco Small Business portfolio, Δικτύωση για τη Μικρή Επιχείρηση, small business switches, ασφάλεια, Mozy, EMC, NSS300 Series Smart Storage, Μικρή Επιχείρηση, Μικρές Επιχειρήσεις.

Σχετικά με τη Cisco
Η Cisco είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως που αλλάζει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και συνεργάζονται. Πληροφορίες σχετικά με τη Cisco είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.cisco.com.

 

Υπεύθυνη Τύπου
Σιλβάνα Θεοδωροπούλου
Τηλ: +30 210 6381457, 694 7656057
E-mail: New Email stheodor@cisco.com

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail


Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • e-mail
 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη 
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail

Μοιραστείτε το