Guest

Καινοτομία της Cisco στη δικτύωση προσφέρει περισσότερη ισχύ μέσω Ethernet σε κορυφαία γκάμα επιχειρησιακών συσκευών

Hierarchical Navigation

Το Cisco Universal Power Over Ethernet υποστηρίζει συσκευές των BT, Oracle, Samsung και άλλων κατασκευαστών

Μαρούσι, 21 Ιουλίου 2011- Ενισχύοντας την ηγετική της θέση στη δικτύωση, η Cisco ανακοίνωσε την πρώτη στον κλάδο δυνατότητα 60-watt Power over Ethernet για ένα από τα πιο ευρέως διαδεδομένα switches για επιχειρήσεις, το Cisco® Catalyst® 4500E Switch. Η υποστήριξη της επικοινωνίας και των συσκευών Πληροφορικής από καλωδίωση Ethernet, αντί της κεντρικής παροχής ρεύματος, μπορεί να μειώσει την κατανάλωση ισχύος στις χρονικές περιόδους κατά τις οποίες οι συσκευές δεν χρησιμοποιούνται. Αυτό μπορεί να συμβάλλει στη μείωση του συνολικού κόστους λειτουργίας των συστημάτων Πληροφορικής, καθώς και στην επίτευξη των στόχων εταιρικής βιωσιμότητας.
Το Cisco Universal Power Over Ethernet (UPOE) προσφέρει διπλάσια ισχύ ανά θύρα σε προϊόντα που προέρχονται από ανταγωνιστές κατασκευαστές switches, ενώ σε ευρύτερη γκάμα συσκευών προσφέρει ισχύ και πρόσβαση στο δίκτυο μέσω ενός καλωδίου Ethernet.

Εξάλλου, η Cisco ανακοίνωσε ότι οι συσκευές zero client desktop virtualization της Samsung και τα IP turrets της BT ενσωματώνουν τεχνολογία Cisco UPOE, προσφέροντας στους πελάτες το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της χρήσης του δικτύου της Cisco για να υποστηρίξουν τις συγκεκριμένες λύσεις.

Προδιαγραφές και Διαθεσιμότητα

 • Το Cisco Universal Power Over Ethernet είναι διαθέσιμο με μία νέα line card στο Catalyst 4500E. Μέχρι και 120 θύρες UPOE είναι δυνατόν να υποστηριχθούν σε ένα Catalyst 4500E chassis. Το Cisco Universal Power Over Ethernet χρησιμοποιεί απλή Cat 5e ή ανώτερη καλωδίωση και συνδέσμους RJ45, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην εύκολη ανάπτυξη της συγκεκριμένης λύσης μέσα στην υπάρχουσα υποδομή.
 • Τον Σεπτέμβριο του 2011 η Cisco θα ξεκινήσει την αποστολή του Universal Power Over Ethernet splitter, το οποίο θα προσφέρει δυνατότητα σύνδεσης συσκευών τρίτων κατασκευαστών με παροχή συνεχούς ρεύματος.
 • Η Cisco προσφέρει δοκιμασμένη διάταξη για συσκευές της Cisco και άλλων κατασκευαστών, η οποία διευκολύνει την ανάπτυξη. Δημοσιευμένες συνοπτικές ενημερώσεις που αφορούν σε λύσεις για πέντε κάθετες αγορές, και δημοφιλείς επιχειρησιακές εφαρμογές με επικυρωμένα σχέδια είναι διαθέσιμες και βοηθούν στην ταχύτερη ανάπτυξη.
 • Η Cisco προσφέρει δωρεάν υποστήριξη σε οποιονδήποτε κατασκευαστή τερματικής συσκευής συνδεδεμένης σε δίκτυο, ο οποίος ενδιαφέρεται να εκμεταλλευτεί τα οφέλη του UPOE στις μελλοντικές προδιαγραφές σχεδιασμού.

Συνοδευτική δήλωση:

Rob Soderbery, senior vice president, Ethernet Switching Technology Group, Cisco

«Η Cisco έχει μεγάλη ιστορία στη δημιουργία νέων καινοτομιών σε θέματα δικτύωσης, βοηθώντας τους πελάτες της να μεταμορφώσουν τον τρόπο με τον οποίο ζουν, εργάζονται, διασκεδάζουν και μαθαίνουν. Με το UPOE η Cisco εξακολουθεί να καινοτομεί σε θέματα δικτύωσης, διπλασιάζοντας την ισχύ που παρέχεται μέσω καλωδίωσης Ethernet. Μαζί με το EnergyWise, η Cisco δημιουργεί ένα ισχυρό δίκτυο που προσφέρει στους IT managers μεγαλύτερη δυνατότητα ελέγχου ως προς την παροχή ισχύος σε μία ευρύτερη γκάμα δικτυακών συσκευών, ώστε να εξοικονομήσουν ενέργεια σε όλη την επιχείρηση».

Σχετικά video:

http://www.youtube.com/watch?v=XoX27opJao4
http://www.youtube.com/watch?v=RASdhbNdFQU

Σχετικά με τη Cisco

Η Cisco, (NASDAQ: CSCO), είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στην ανάπτυξη δικτύων, που μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και συνεργάζονται. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Cisco είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://www.cisco.com. Συνεχής ενημέρωση είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση http://newsroom.cisco.com.


Υπεύθυνη Τύπου
Σιλβάνα Θεοδωροπούλου
Τηλ: +30 210 6381457, 694 7656057
e-mail: stheodor@cisco.com

 

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail


Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • e-mail
 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη 
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail

Μοιραστείτε το