Guest

Η Cisco και οι συνεργάτες της εκτείνουν την επιρροή της κοινωνικής συνεργασίας μέσω ενός νέου μοντέλου ανάπτυξης για την πλατφόρμα Cisco Quad

Hierarchical Navigation

Μαρούσι, 21 Ιουνίου 2011 - Κατά τη διάρκεια του Enterprise 2.0 που διεξάγεται στη Βοστώνη, η Cisco ανακοίνωσε ότι η πλατφόρμα επιχειρησιακής συνεργασίας Cisco Quad™ θα προσφέρεται ως φιλοξενούμενο (hosted) και διαχειριζόμενο (managed) μοντέλο ανάπτυξης, που θα διατεθεί αρχικά στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά μέσω της ACS (θυγατρική της Xerox), στην Ευρώπη μέσω της Logicalis UK, καθώς και στην Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία μέσω της Alphawest (θυγατρική της SingTel Optus). Η νέα λύση, η οποία ταιριάζει σε πελάτες που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να αναπτύξουν ή να διαχειριστούν τις πλατφόρμες Cisco Quad από μόνοι τους, ενισχύει την ευελιξία με την οποία οι επιχειρήσεις υλοποιούν και χρησιμοποιούν την πλατφόρμα, ενώ παράλληλα δημιουργεί επαγγελματικές υπηρεσίες και νέες ευκαιρίες για τους συνεργάτες.

Η Cisco ανακοίνωσε επίσης ότι, μέσω των συνεργατών που ασχολούνται με το inetgration, οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενοποιήσουν την πλατφόρμα Cisco Quad στα υφιστάμενα συστήματα. Η Capgemini θα συμβουλεύει επιχειρήσεις σχετικά με το Cisco Quad, από τον καθορισμό των χρήσεων και των επιχειρησιακών στόχων για κοινωνική συνεργασία, την υλοποίηση και ενσωμάτωση της πλατφόρμας Quad στις διαδικασίες και στο περιβάλλον του πελάτη, καθώς και τη διακυβέρνηση και αποτελεσματική χρήση της πλατφόρμας.

Εξάλλου, η Cisco ανακοίνωσε την επόμενη έκδοση της πλατφόρμας Quad 2.5, στην οποία θα περιλαμβάνεται και η ολοκλήρωσή της με κορυφαίες πλατφόρμες διαχείρισης περιεχομένου και instant messaging, κατασκευαστών όπως η EMC, η Microsoft και η IBM, καθώς και μία νέα φορητή εφαρμογή για την ταμπλέτα Cisco Cius™ που βασίζεται σε Android. Η πλατφόρμα Cisco Quad 2.5 διαθέτει μία ευρεία γκάμα δυνατοτήτων που βοηθούν τους τελικούς χρήστες να την προσαρμόσουν στις ανάγκες τους, καθώς και μία ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών που έχουν σχεδιαστεί ειδικά ώστε να χρησιμοποιούνται από τον τελικό χρήστη.

Ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες αναπτύσσουν την πλατφόρμα Cisco Quad, οι εργαζόμενοι στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν εικονικές ομάδες εργασίας, να εντοπίζουν και να επικοινωνούν με συναδέλφους με τα ίδια ενδιαφέροντα ή εμπειρία, να μοιράζονται αρχεία ή video με μέλη ομάδων που εργάζονται σε παρεμφερείς τομείς, καθώς και να ξεκινούν γρήγορα βιντεοδιασκέψεις ή συζητήσεις μέσω chat.

Υποστηρικτικό σχόλιο

Murali Sitaram, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής, Enterprise Collaboration Software Group, Cisco: «Από τη στιγμή που παρουσιάσαμε το CiscoQuad πέρυσι, έχουμε κάνει πολλά βήματα ώστε να το μετατρέψουμε στην πιο ευέλικτη και προσαρμόσιμη πλατφόρμα λογισμικού κοινωνικής δικτύωσης στην αγορά. Η σημερινή ανακοίνωση ενισχύει το όραμα και τη δέσμευσή μας στις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης για επιχειρήσεις και στις ενοποιημένες επικοινωνίες. Μαζί με αναγνωρισμένους συνεργάτες που προσφέρουν υπηρεσίες φιλοξενίας και υλοποίησης θα είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να επιταχύνουν την υιοθέτηση αυτών των τεχνολογιών και να αποκομίσουν γρήγορα επιχειρηματικά οφέλη».

Σχετικά με τη Cisco

Η Cisco, (NASDAQ: CSCO), είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στην ανάπτυξη δικτύων, που μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και συνεργάζονται. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Cisco είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://www.cisco.com. Συνεχής ενημέρωση είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση http://newsroom.cisco.com.


Υπεύθυνη Τύπου
Σιλβάνα Θεοδωροπούλου
Τηλ: +30 210 6381457, 694 7656057
e-mail: stheodor@cisco.com

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

  • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
  • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
  • Για Tεχνική Υποστήριξη
  • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
  • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail