Guest

Cisco Telepresence: όχι μόνο στην αίθουσα του διοικητικού συμβουλίου - Η νέα τερματική συσκευή της Cisco κάνει πιο εύκολη και προσιτή την ευρεία υιοθέτησή της από τις επιχειρήσεις

Hierarchical Navigation

Βελτιώνει τη διαλειτουργικότητα μεταξύ οποιωνδήποτε συσκευών - κάνει ευκολότερη και με καλύτερη σχέση τιμής /απόδοσης την ανάπτυξη συστημάτων διάσκεψης μέσω Telepresence

Μαρούσι, 16 Ιουνίου 2011 - Η Cisco παρουσιάζει μία σειρά νέων προϊόντων και αναβαθμίσεων στα προϊόντα telepresence. Οι συγκεκριμένες αναβαθμίσεις συμβάλλουν στη βελτίωση της διαλειτουργικότητας ανάμεσα στις τερματικές συσκευές Cisco TelePresence® και σε συσκευές που βασίζονται σε πρότυπα και κάνουν την εμπειρία της τηλεπαρουσίας ακόμη πιο διαισθητική, με χαρακτηριστικά και δυνατότητες φιλικές προς τον χρήστη.

Η σημερινή ανακοίνωση, σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονική medianet της Cisco, προωθεί την αξιοποίηση του video από τις επιχειρήσεις. Η Cisco απλοποιεί τη χρήση του video βοηθώντας τους πελάτες της να το χρησιμοποιήσουν οπουδήποτε, και βάζοντας τους ανθρώπους στο επίκεντρο της συνεργασίας.

Η τερματική συσκευή "Telepresence Everywhere"

Για να συμπληρώσει τη γκάμα προϊόντων TelePresence -που περιλαμβάνει από μεγάλα συστήματα έως και λύσεις desktop για εφαρμογές λογισμικού για PC και Mac όπως το Movi-, η Cisco παρουσιάζει το Cisco TelePresence MX200. Το MX200 είναι ιδανικό για ομαδικές συσκέψεις ή ατομικά γραφεία και κοστολογείται έτσι, ώστε οι πελάτες να δημιουργήσουν δυνατότητες telepresence σε πολλές αίθουσες στην επιχείρησή τους. Η τερματική συσκευή είναι εύκολη στην εγκατάσταση με  δυνατότητα αυτόματης ενεργοποίησης και μπορεί να λειτουργήσει σε ελάχιστο χρόνο, έως και 15 λεπτά. Η τιμή του MX200 ξεκινάει από τα $21.600, που μπορεί να διαμορφώνεται ανάλογα με τον όγκο της παραγγελίας του πελάτη. Η τερματική συσκευή θα είναι διαθέσιμη τον Ιούλιο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η έξυπνη διάσκεψη αυξάνει τη χρήση του TelePresence

Καθώς όλο και περισσότεροι πελάτες συνειδητοποιούν τα οφέλη της τηλεπαρουσίας, η επιθυμία τους να συμμετάσχουν σε περισσότερες διασκέψεις πολλαπλών συμμετεχόντων μεγαλώνει, όπως και το αίτημα για διάσκεψη σε ώρα πτήσης.

Ενώ η συμπεριφορά αυτή ενθαρρύνει τη συνεργασία, μπορεί να είναι προβληματική για τους διαχειριστές. Με ποιον τρόπο μπορούν να διασφαλίσουν ότι θα έχουν πάντα αρκετές θύρες διάσκεψης, ώστε να ανταποκριθούν στα αιτήματα αυτά;

Για να λύσει το πρόβλημα, η Cisco παρουσίασε τον Cisco TelePresence Conductor. Ο Cisco TelePresence Conductor απλοποιεί και αναβαθμίζει τη διάσκεψη πολλαπλών συμμετεχόντων αναθέτοντας έξυπνα τις διασκέψεις στην πιο κατάλληλη μονάδα τηλεδιάσκεψης, με στόχο να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Μπορεί επίσης να εκτρέψει τις συνδιασκέψεις σε άλλη μονάδα, σε περίπτωση διακοπής της παροχής ρεύματος. Εξάλλου, ο TelePresence Conductor δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να προσφέρουν στους εργαζομένους τους μία αίθουσα εικονικής συνάντησης χρησιμοποιώντας τους "ID" αριθμούς τους. Οι εργαζόμενοι μπορούν να γνωστοποιήσουν αυτούς τους αριθμούς σε άλλους και να συναντηθούν οποιαδήποτε στιγμή, γεγονός που μπορεί να αυξήσει κατακόρυφα την παραγωγικότητα. Ο Cisco TelePresence Conductor μπορεί να λειτουργήσει τόσο σε μικρές όσο και σε μεγάλες επιχειρήσεις. Αναμένεται να είναι διαθέσιμος το δεύτερο εξάμηνο του 2011.

Προσφέροντας δυνατότητες κλήσης προς οποιαδήποτε συσκευή,με τη χρήση προτύπων που διασφαλίζουν τη διαλειτουργικότητα

Η Cisco έχει δεσμευτεί στην ανοιχτή, βασισμένη σε πρότυπα συνδεσιμότητα, η οποία εκτείνει τη βιντεοκλήση μεταξύ οποιωνδήποτε συσκευών σε συναδέλφους, συνεργάτες και πελάτες, ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή. Με σημαντικές βελτιώσεις στο λογισμικό της τερματικής συσκευής (TC5.0, CTS 1.8), η Cisco διευρύνει τα προϊόντα και την υποστήριξη της διαλειτουργικότητας πολλαπλών σημείων, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να προσφέρουν διαλειτουργικότητα ανάμεσα στις τερματικές συσκευές Cisco TelePresence και στις τερματικές συσκευές τρίτων κατασκευαστών οι οποίες βασίζονται σε πρότυπα, χωρίς να απαιτείται μία επιπρόσθετη συσκευή hardware transcoding. Η συγκεκριμένη καινοτομία θα απλοποιήσει κατά πολύ τη σύνδεση των βιντεοκλήσεων που πραγματοποιούνται στην γκάμα Cisco TelePresence καθώς και ανάμεσα στη Cisco και σε τερματικές συσκευές άλλων κατασκευαστών.

Άλλα σημαντικά σημεία

Η Cisco ανακοίνωσε έναν αριθμό επιπρόσθετων βελτιώσεων προϊόντων που θα βοηθήσει τους πελάτες και τους συνεργάτες να αναπτύξουν και να αναβαθμίσουν το Cisco TelePresence σε όλη την επιχείρησή τους, καθώς και να προσφέρουν απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη.

O J. Winge, senior vice president και general manager, TelePresence Technology Group της Cisco, δήλωσε:

«Προσιτή τιμή, δυνατότητα αναβάθμισης, διαλειτουργικότητα και εκπληκτική εμπειρία είναι το κλειδί που θα βοηθήσει τους ανθρώπους να χρησιμοποιήσουν το video περισσότερο αποτελεσματικά. Καθώς οι εν λόγω αναβαθμίσεις έρχονται στην αγορά, δεν αποτελεί έκπληξη ότι το πρόσφατο CiscoVisualNetworkingIndex προβλέπει ότι μέχρι το 2015 1 εκατομμύριο λεπτά video -που αντιστοιχεί σε 674 ημέρες- θα διέρχονται από το Internet κάθε δευτερόλεπτο. Η Cisco επικεντρώνει την προσοχή της στο πώς θα αναβαθμίσει το TelePresence, βασικό προϊόν video της εταιρείας, προσφέροντας στους πελάτες μία ευρεία γκάμα λύσεων οι οποίες είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να αυξήσουν τη λειτουργικότητα, καθώς και απλές, φιλικές προς τον χρήστη και με δυνατότητα αναβάθμισης. Προσφέρουμε TelePresence στον καθένα, οπουδήποτε».

Σχετικά με τη Cisco

Η Cisco, (NASDAQ: CSCO), είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στην ανάπτυξη δικτύων, που μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και συνεργάζονται. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Cisco είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://www.cisco.com. Συνεχής ενημέρωση είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση http://newsroom.cisco.com.


Υπεύθυνη Τύπου
Σιλβάνα Θεοδωροπούλου
Τηλ: +30 210 6381457, 694 7656057
e-mail: stheodor@cisco.com

 

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail


Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • e-mail
 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη 
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail

Μοιραστείτε το