Guest

Η Cisco συμμετέχει στον «Υπέροχο Κόσμο των Νικητών» ως Χορηγός των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics Αθήνα 2011

Hierarchical Navigation

Μαρούσι, 14 Φεβρουαρίου 2011 -- Στο πλαίσιο της συνεχούς δέσμευσής της στην αποδοχή της Διαφορετικότητας και στην Ένταξη στο Κοινωνικό Σύνολο για όλους, η Cisco ανακοίνωσε σήμερα ότι είναι Υπερήφανος Χορηγών των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics Αθήνα 2011.

Βασιζόμενη στην Borderless Network Architecture, η Cisco θα δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο, ισχυρό και πολύ ασφαλές περιβάλλον, το οποίο θα προσφέρει δυνατότητες συνεργασίας στις πόλεις που θα φιλοξενήσουν τους Αγώνες και στις ομάδες εργασίας. Το Unified Computing System της Cisco θα χρησιμοποιηθεί για να ολοκληρώσει τόσο τα φυσικά όσο και τα virtualized κέντρα δεδομένων.

Κύρια Σημεία

Η Cisco προσφέρει τις τεχνολογίες που θεωρούνται αναγκαίες για τη δημιουργία ενός ισχυρού και ασφαλούς Δικτύου Χωρίς Περιορισμούς (Switching/Routing, Ασφάλεια, Ασύρματη Πρόσβαση), το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως πλατφόρμα για μία λύση κέντρου δεδομένων που θα βασίζεται σε σύστημα UCS.

 • Ως τμήμα ενός ολοκληρωμένου περιβάλλοντος συνεργασίας, οι Ενοποιημένες Επικοινωνίες της Cisco θα διευκολύνουν την επικοινωνία μεταξύ κτιρίων που βρίσκονται σε διαφορετικές τοποθεσίες, στα οποία θα χρησιμοποιηθούν περισσότερα από 700 IP phones. Από τη στιγμή που η Αθήνα και η Λευκωσία είναι μεταξύ των κύριων πόλεων που φιλοξενούν τους Αγώνες, οι αίθουσες Cisco TelePresence θα αξιοποιηθούν για να διευκολύνουν τη συνεργασία μεταξύ των ομάδων.
 • Οι Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics είναι ένα κίνημα που στόχο έχει τη δημιουργία ενός κόσμου, κυρίαρχη τάση του οποίου δεν θα είναι ο «αποκλεισμός» αλλά η ένταξη στο κοινωνικό σύνολο. Η Cisco έχει το ίδιο όραμα για κοινωνική ένταξη. Για τον λόγο αυτό συμμετέχει στον «Υπέροχο Κόσμο των Νικητών» ως Χορηγός των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics Αθήνα 2011.
 • Οι Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics Αθήνα 2011 διοργανώνονται στην Αθήνα από τις 25 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου 2011 με τη συμμετοχή 7.500 αθλητών από 185 χώρες, 2500 προπονητών, 3.000 διαιτητών, 40.000 μελών οικογενειών και 3.000 εκπροσώπων τύπου από όλο τον κόσμο.

Υποστηρικτικές Απόψεις

 • Γιάννα Δεσποτοπούλου, Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics Αθήνα 2011:
  «Για τα Special Olympics Ελλάς, η 14η Φεβρουαρίου είναι μια ιδιαίτερη ημέρα. Σαν σήμερα, το 1987 υπεγράφη η Ιδρυτική Πράξη του Κοινωφελούς Αθλητικού και Εκπαιδευτικού μη Κερδοσκοπικού Σωματείου, με την επωνυμία Special Olympics International - Ελλάς. Μετά από 24 χρόνια συνεχούς προσπάθειας μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι όλοι όσοι είμαστε συνοδοιπόροι σε αυτό το υπέροχο ταξίδι παίρνουμε περισσότερα από όσα δίνουμε. Για αυτό σήμερα, είμαστε διπλά ευτυχείς που υποδεχόμαστε τη Cisco στην οικογένεια των Υπερήφανων Χορηγών των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics Αθήνα 2011. Πρόκειται για μια εταιρία με ευρύτατη εμπειρία στον τομέα της, αντάξια του διεθνούς κύρους και της φήμης της. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, βασιζόμαστε στις πολύτιμες υπηρεσίες της Cisco για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και αξιόπιστου τεχνολογικού περιβάλλοντος, μέσα στο οποίο θα επικοινωνούν οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν τους Αγώνες, τα κέντρα δεδομένων και οι συντελεστές της διοργάνωσης. Την ευχαριστούμε γιατί μοιραζόμαστε τις ίδιες αρχές και αξίες για έναν κόσμο χωρίς αποκλεισμό και ειλικρινή σεβασμό στη διαφορετικότητα».
 • Οδυσσέας Χαραλάμπους, γενικός διευθυντής, Ελλάδα, Κύπρος, Μάλτα, Cisco:
  «Ενταξη δεν σημαίνει μόνο αναγνώριση της διαφορετικότητας, αλλά αναγνώριση και εκτίμηση της αξίας που κάθε άνθρωπος μπορεί να φέρει στην ομάδα. Η αποδοχή και η ένταξη αφορά σε όλα όσα μπορούμε να επιτύχουμε, εφόσον προσπαθούμε Μαζί. Η συμμετοχή της Cisco σε αυτήν την παγκόσμια αθλητική διοργάνωση πραγματικά με κάνει υπερήφανο».
 • Αλέξανδρος Μπεχράκης, regional sales manager και CSR leader, Ελλάδα, Κύπρος, Μάλτα, Cisco:
  «Στη Cisco έχουμε υιοθετήσει πρακτικές Αποδοχής της Διαφορετικότητας και Ένταξης στο Κοινωνικό Σύνολο. Αν και η διαφορετικότητα υπάρχει στις περισσότερες κοινωνίες και ομάδες, η αποδοχή και η ένταξη δεν είναι σύνηθες φαινόμενο. Το γεγονός αυτό αποτελεί μία ιδιαίτερη πρόκληση και ευκαιρία για εμάς, ώστε να γίνουμε περισσότερο δεκτικοί και ανοιχτοί στους πραγματικούς νικητές της ζωής -? εκείνους που κερδίζουν τον αγώνα για αυτοεκτίμηση και σεβασμό. Η κουλτούρα μας, μία κουλτούρα αποδοχής της διαφορετικότητας, θα μας «πάει μπροστά», κάνοντάς μας πλουσιότερους ως ομάδα».

Υποστηρικτικοί Πόροι

 • Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δέσμευση της Cisco στη Διαφορετικότητα είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση:
  http://www.cisco.com/web/about/ac49/ac55/index.html
 • Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics Αθήνα 2011: www.Athens2011.org
 • Ακολουθήστε τη Cisco Ελλάδας στο Twitter: www.twitter.com/Cisco_Greece

Όροι - Κλειδιά

Cisco, Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics Αθήνα 2011, Διαφορετικότητα, Ένταξη στο Κοινωνικό Σύνολο, Δίκτυο Χωρίς Περιορισμούς, Κέντρο Δεδομένων, Συνεργασία.

Μάθετε περισσότερα για τα Special Olympics: www.athens2011.org

Γραφείο Τύπου: New Emailv.papasavva@athens2011.org

Σχετικά με τη Cisco
Η Cisco είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως που αλλάζει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και συνεργάζονται. Πληροφορίες σχετικά με τη Cisco είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.cisco.com.

Υπεύθυνη Τύπου
Σιλβάνα Θεοδωροπούλου
Τηλ: +30 210 6381457, 694 7656057
E-mail: New Emailstheodor@cisco.com

 

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail


Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • e-mail
 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη 
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail

Μοιραστείτε το