Guest

Η Melita επιλέγει τη Cisco για την επέκταση του ολοκληρωμένου ευρυζωνικού καλωδιακού δικτύου FibrePower στη Μάλτα και στο Γκότζο

Hierarchical Navigation

Μαρούσι, 11 Μαΐου 2011 - Η Cisco ανακοινώνει σήμερα ότι επελέγη από τη Melita, κορυφαίο τηλεπικοινωνιακό πάροχο στη Μάλτα, για να επεκτείνει το καλωδιακό Internet επόμενης γενιάς σε όλη τη Μάλτα και στο Γκότζο. Η υλοποίηση της τελευταίας γενιάς καλωδιακής τεχνολογίας DOCSIS 3.0®, συμπεριλαμβανομένου του Cisco® uBR10012 Universal Broadband Router, των Cisco radio frequency gateways και modem υψηλής ταχύτητας, σε μία ολοκληρωμένη λύση της Cisco, θα δώσουν στη Melita τη δυνατότητα να αναβαθμίσει την ευρυζωνική πρόσβαση στη Μάλτα, ενώ θα προσφέρει σε οποιαδήποτε επιχείρηση ή κατοικία στη Μάλτα ταχύτητα σύνδεσης που θα φτάνει τα 100 megabits ανά δευτερόλεπτο.

Το επόμενης γενιάς δίκτυο της Melita, που ονομάζεται FibrePower, θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις κατοικίες και τις επιχειρήσεις, και δεν θα περιορίζεται σε συγκεκριμένες ζώνες ούτε θα απαιτεί σημαντικά έργα υποδομής. Η τεχνολογία FibrePower θα βοηθήσει τη Melita να ανοίξει τον δρόμο για μελλοντικές βελτιώσεις με τρόπο ώστε οι σταθερές υπηρεσίες να προσφέρονται πάνω από το καλωδιακό της δίκτυο. Επίσης, θα διευκολύνει την ενοποίηση δεδομένων, φωνής και βίντεο πάνω από υποδομή που βασίζεται σε Internet Protocol.

Η επένδυση αυτή αφορά τις αναβαθμίσεις υποδομής που ολοκληρώθηκαν τον Δεκέμβριο του 2010 και οι οποίες ανταποκρίνονται στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για διακίνηση δεδομένων πάνω από IP. Με τη συγκεκριμένη αναβάθμιση η Μελίτα ανακοίνωσε τον διπλασιασμό των ταχυτήτων αποστολής δεδομένων (upload) για όλους σχεδόν τους συνδρομητές της, ικανοποιώντας έτσι την αυξανόμενη ζήτηση για αποστολή δεδομένων σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βίντεο και άλλες παρόμοιες εφαρμογές.

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

 • Ludolf Rasterhoff, chief operations officer, Melita:
  «Η Melita είναι κορυφαίος πάροχος καινοτομίας και ευρυζωνικών τεχνολογιών. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι πάντα ήμασταν συνεπείς στην παροχή υψηλών ταχυτήτων και ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες μας. Αυτή τη στιγμή προσφέρουμε σύνδεση Internet μέχρι και 50 megabits ανά δευτερόλεπτο σε όλα τα νοικοκυριά στη Μάλτα και στο Γκότζο, ταχύτητα μεγαλύτερη από διπλάσια σε σύγκριση με εκείνη που προσφέρουν οι τοπικοί πάροχοι DSL. Η νέα τεχνολογία θα μας δώσει τη δυνατότητα να προσφέρουμε τη διπλάσια ταχύτητα, μέχρι και 100 megabits ανά δευτερόλεπτο, ενώ παράλληλα θα προσφέρει στον πελάτη βελτιωμένη εμπειρία μέσω της βελτιωμένης ποιότητας υπηρεσιών».
 • Jordi Botifoll, vice president, Mediterranean Geography, Cisco:
  «Όραμα της Cisco είναι να συμβάλλει στη μεταμόρφωση των τηλεπικοινωνιακών παρόχων, από παρόχους καλωδίωσης, σε παρόχους που προσφέρουν πλουσιότερες, ταχύτερες και πιο βελτιωμένες υπηρεσίες σε καταναλωτές. Η επόμενης γενιάς τεχνολογία δικτύου της Cisco αναβαθμίζει την ευρυζωνική πρόσβαση και επιταχύνει αυτή την αλλαγή. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που η Melita έχει το ίδιο όραμα αναφορικά με την παροχή βελτιωμένων, υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες της και υπερήφανοι που θα συμβάλλουμε σε αυτό το καταπληκτικό έργο».

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ

Σχετικά με τη Melita

Η Melita Group είναι τηλεπικοινωνιακός πάροχος που προσφέρει υπηρεσίες ψυχαγωγίας και τηλεπικοινωνιών σε ιδιώτες και επιχειρήσεις σε όλη τη Μάλτα. Ο όμιλος εταιρειών Melita προσφέρει ψηφιακή καλωδιακή τηλεόραση βασισμένη σε IP, ευρυζωνικό Internet, σταθερή τηλεφωνία και ασύρματες υπηρεσίες φωνής και δεδομένων. Είναι κάτοχος και λειτουργεί ένα υποθαλάσσιο καλώδιο οπτικών ινών. Στον όμιλο ανήκουν οι εταιρείες Melita Plc, Melita Mobile Ltd., Melita Capital plc, Melita Infrastructure Ltd και Melita Media Ltd. Ενώ εξακολουθεί να είναι κορυφαίος πάροχος σε ταχύτητες λήψης δεδομένων, προσφέρει υψηλής αξίας ευρυζωνικά προϊόντα.  Από τις αρχές του 2010 η Melita προσφέρει συνδέσεις με ταχύτητες λήψης έως και 10 Megabits ανά δευτερόλεπτο στην τιμή των 19,99 ευρώ τον μήνα. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.melita.com. Μπορείτε επίσης να καλέσετε το κέντρο επικοινωνίας της Melita στο +356 27270270.

Σχετικά με τη Cisco
Η Cisco (NASDAQ: CSCO) είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στην ανάπτυξη δικτύων που μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και συνεργάζονται. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Cisco είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://www.cisco.com. Συνεχής ενημέρωση είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση http://newsroom.cisco.com. Προϊόντα της Cisco στη Μάλτα και στο Γκότζο παρέχονται από την Cisco Systems International, BV, μία 100% θυγατρική της Cisco Systems, Inc.

Cisco και Cisco logo είναι εμπορικά σήματα ή καταγεγραμμένα εμπορικά σήματα της Cisco και/ ή των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες. Το DOCSIS είναι καταγεγραμμένο εμπορικό σήμα της Cable Television Laboratories, Inc. Μία λίστα των εμπορικών σημάτων της Cisco είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση www.cisco.com/go/trademarks. Εμπορικά σήματα τρίτων παρόχων είναι περιουσία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Η χρήση του όρου συνεργάτης δεν υπονοεί οποιαδήποτε σχέση συνεργασίας ανάμεσα στη Cisco και σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία.

Υπεύθυνη Τύπου
Σιλβάνα Θεοδωροπούλου
Τηλ: +30 210 6381457, 694 7656057
e-mail: stheodor@cisco.com

 

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail


Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • e-mail
 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη 
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail

Μοιραστείτε το