Guest

Η HP και η Cisco παρουσιάζουν τους Cisco Nexus Fabric Extenders για HP BladeSystem

Hierarchical Navigation

Μαρούσι, Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011. Η HP και η Cisco, ανακοίνωσαν πρόσφατα μία εναλλακτική λύση για την γεφύρωση των αρχιτεκτονικών δικτύωσης και server που αφορούν κέντρα δεδομένων, με σκοπό να εξασφαλίσουν τη δυνατότητα επιλογών και τη διαλειτουργικότητα για τους κοινούς τους πελάτες.

Το Cisco Fabric Extender για HP BladeSystem, το οποίο είναι γνωστό και ως Cisco Nexus B22 Fabric Extender (FEX) για HP, προσφέρει στους πελάτες επέκταση του Cisco Unified Fabric στο HP c-Class BladeSystem.

Η λύση προσφέρει ολοκληρωμένη ενοποίηση σε όσους επενδύουν σε περιβάλλοντα HP BladeSystem και Cisco Nexus switch, διατηρώντας τις υποδομές τους με την υφιστάμενη τεχνολογία του κέντρου δεδομένων. Η συγκεκριμένη λύση, που έχει αναπτυχθεί από κοινού από την HP και τη Cisco, επιτρέπει στους πελάτες να συνδέσουν και να ρυθμίσουν εύκολα το HP BladeSystem c-Class και το Cisco Unified Fabric.

Το CiscoFEXγια HPBladeSystem προσφέρει τα εξής πλεονεκτήματα:

  • Αυξημένη χωρητικότητα και ανθεκτικότητα δικτύου, απαραίτητα για την παροχή κρίσιμης σημασίας εφαρμογών που «τρέχουν» σε πολλαπλά server links.
  • Αυξημένη ευελιξία για την αντιμετώπιση των μεταβαλλόμενων επιχειρηματικών αναγκών με κοινούς τρόπους μετάβασης από τα δίκτυα του 1GbE σε εκείνα των 10GbE.
  • Μειωμένες απαιτήσεις συντήρησης δικτύου για τους υπεύθυνους ΙΤ από το Cisco Nexus parent switch σε έως και 24 fabric extenders.

Το HP BladeSystem c-Class προσφέρει ενοποίηση των στοιχείων των κέντρων δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των καλωδίων, της παροχής ισχύος, της δικτύωσης και επάρκειας των συστημάτων εξαερισμού για μεγαλύτερη αποδοτικότητα και μειωμένες δαπάνες, αντιμετωπίζοντας τη εξάπλωση του ΙΤ στο επίπεδο server-to-network.

«Οι πελάτες του BladeSystemαναζητούν στην HPλύσεις που ενσωματώνονται εύκολα στις υφιστάμενες υποδομές» δήλωσε ο Jim Ganthier, vice president, Marketing, Industry Standard Servers and Software της HP. «Η νέα λύση προσφέρει στις επιχειρήσεις που επιλέγουν το HPBladeSystemc-Classπρότυπες δυνατότητες συνεργασίας, ενώ απλοποιούν τις συνδέσεις τους και μειώνουν τις δαπάνες δικτύωσης».

«Οι πελάτες μας θέλουν να αξιοποιήσουν εύκολα και οικονομικά τις πρόσφατες καινοτομίες CiscoUnifiedFabric» δήλωσε η Soni Jiandani, senior vice president, Server, Access and Virtualization Technology Group της Cisco. «Προσφέροντας το CiscoNexusB22 FabricExtender (FEX) για HP, οι πελάτες μας μπορούν να διευρύνουν τα πλεονεκτήματα του CiscoUnifiedFabricσε όλη την υφιστάμενη υποδομή του κέντρου δεδομένων».

ΤιμολόγησηκαιΔιαθεσιμότητα
Το Cisco Fabric Extender for HP BladeSystem είναι άμεσα διαθέσιμο απευθείας από την HP και τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της. Η τιμή του ξεκινάει από τα $9.799.(1)

  • Υπολογίζεται σε τιμές λιανικής στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι πραγματικές τιμές μπορεί να διαφέρουν.

Σχετικά με την HP

Η HP, η μεγαλύτερη εταιρία τεχνολογίας στον κόσμο, απλοποιεί την χρήση της τεχνολογίας παρέχοντας σε ιδιώτες και επιχειρήσεις ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο που καλύπτει την εκτύπωση, τη χρήση προσωπικών υπολογιστών, το λογισμικό, τις υπηρεσίες και τις υποδομές πληροφορικής. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την HP (Χρηματιστήριο Νέας Υόρκης: HPQ) είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://www.hp.com.

Σχετικά με τη Cisco

Η Cisco (NASDAQ: CSCO) είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στην ανάπτυξη δικτύων που μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και συνεργάζονται. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Cisco είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://www.cisco.com. Συνεχής ενημέρωση είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση http://newsroom.cisco.com.

Υπεύθυνος Τύπου
Για τη CiscoHellas
Γιώργος Ζουμπουρλής
Τηλ: +30 210 9311867, 693 66 100 78
e-mail: gzoubourlis@origina.gr

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

  • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
  • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
  • Για Tεχνική Υποστήριξη
  • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
  • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail