Guest

Η Cisco αυξάνει τη χωρητικότητα του δικτύου και απλοποιεί τη δημιουργία Internet επόμενης γενιάς στην εποχή του Zettabyte

Hierarchical Navigation

Ο νέος ASR 9000 στα 96 Tbps προσφέρει 36 φορές μεγαλύτερη ευρυζωνική χωρητικότητα σε σύγκριση με ανταγωνιστικές τεχνολογίες για εφαρμογές IPv6, καθώς και εξοικονόμηση λειτουργικών δαπανών έως 70%

Μαρούσι, 8 Ιουνίου 2011 - Η Cisco συνεχίζει να καινοτομεί, ανακοινώνοντας έναν πιο απλό τρόπο ώστε οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι να δημιουργήσουν την επόμενη γενιά Internet που θα είναι περισσότερο «οπτικό», ασύρματο και εικονικό. Η Cisco ανακοινώνει σήμερα μεγάλες βελτιώσεις στην Cisco Aggregation Services Router 9000 Series (ASR 9000), η οποία θα θέσει νέα κριτήρια του κλάδου και θα αυξήσει κατά πολύ τις δυνατότητες της επόμενης γενιάς του Internet, ενώ παράλληλα μεταμορφώνει ριζικά τους κλάδους της ευρυζωνικής επικοινωνίας και ψυχαγωγίας.

Το ASR 9000 System θα προσφέρει μία νέα συναρπαστική εμπειρία στους πελάτες, νέες ευκαιρίες για έσοδα στους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, καθώς και νέους τρόπους συνεργασίας μέσα στον χώρο εργασίας.

Η Cisco προβλέπει ότι οι συσκευές που θα είναι συνδεδεμένες στο δίκτυο θα είναι περισσότερες από 15 δισεκατομμύρια, δηλαδή δύο φορές ο πληθυσμός της Γης, μέχρι το 2015. Στην πέμπτη ετήσια Cisco Visual Networking Index (VNI) Forecast (2010-2015), η οποία παρουσιάστηκε πρόσφατα, η εταιρεία δήλωσε ότι ο συνολικός όγκος δεδομένων που διακινούνται μέσω Internet σε παγκόσμιο επίπεδο θα τετραπλασιαστεί μέχρι το 2015 και θα φτάσει τα 966 exabytes το έτος. Η σημερινή ανακοίνωση της Cisco βοηθάει τους παρόχους να αναπτυχθούν σε αυτό το ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον και να κεφαλαιοποιήσουν βασιζόμενοι στις συγκεκριμένες τάσεις.

Σημαντικά δεδομένα:

 • Το νέο ASR 9000 System: Η Cisco επεκτείνει την οικογένεια ASR 9000 με τον νέα Cisco ASR 9922 και τα υψηλής πυκνότητας 10G και 100G interfaces για την άκρη του δικτύου καθώς και με τον Cisco ASR 9000v για ενοποίηση του δικτύου. Οι νέες προσθήκες, μαζί με τους ASR 9010 και ASR 9006, θα προσφέρουν ένα και μοναδικό σύστημα για υψηλής ταχύτητας συνδεσιμότητα για την επιχείρηση και τον χρήστη με νέες υπηρεσίες, video, ασύρματες και cloud.
 • Καινοτόμος Τεχνολογία Network Virtualization: Η Cisco ανακοινώνει την τεχνολογία Cisco nV (network Virtualization), η οποία συνδυάζει έξυπνα το άκρο του δικτύου και τα layers ενοποίησης και πρόσβασης σε ένα σύστημα ASR 9000 για επόμενης γενιάς Internet, ώστε να απλοποιήσει τη λειτουργία, να αυξήσει τη χωρητικότητα του δικτύου και να επιταχύνει τις υπηρεσίες IPv6.
 • Αυξημένη Χωρητικότητα Δικτύου: Υποστηριζόμενο από την τεχνολογία Cisco nV, ο νέος ASR 9000 προσφέρει κορυφαία στον κλάδο χωρητικότητα, 36 φορές καλύτερη από εκείνη ανταγωνιστικών προϊόντων, 96 terabits ανά δευτερόλεπτο. Με αυτές τις επιδόσεις, ένα και μοναδικό σύστημα ASR 9000 μπορεί:
  • Να επιτρέψει σε κάθε κάτοικο του Πεκίνου, της Μόσχας και του Λονδίνου (περίπου 34 εκατομ. Ανθρώπους) να παρακολουθούν ταινία υψηλής ανάλυσης ταυτόχρονα.
  • Να υποστηρίξει μέχρι και 84.840 θύρες GE, προσφέροντας σύνδεση ενός Gigabit Ethernet σε κάθε σπίτι στο Ορλάντο της Φλώριντα, στο Kowloon City του Hong Kong, ή στη Βενετία της Ιταλίας.
  • Να κατεβάζει το ισοδύναμο 180.000 DVD κάθε λεπτό!
 • Απλοποιημένες Λειτουργίες Δικτύου: Το νέο σύστημα ASR 9000 χρησιμοποιεί τεχνολογία Cisco nV για να μειώσει τις λειτουργικές δαπάνες έως 70% * (σε σύγκριση με ανταγωνιστικές πλατφόρμες), προσφέροντας απόδοση επένδυσης σε λιγότερο από ένα έτος. (ACG Research Assessment*)
  • Τέτοιου είδους απλοποίηση και οικονομία επιτυγχάνονται με δυνατότητες plug-and-play, διαχείριση υπηρεσιών από ένα σημείο με χρήση του Cisco Prime NGN, διάταξης σε καλή σχέση τιμής-απόδοσης και ευκολίας στην ανάπτυξη. Αυτές οι δυνατότητες μειώνουν την ανάγκη για δαπανηρή ανάπτυξη, υποστήριξη και συντήρηση των εγκαταστάσεων, ενώ παράλληλα προσφέρουν περικοπή δαπανών σε hardware και λογισμικό.
  • Η δυνατότητα αυτή είναι διαθέσιμη σε περισσότερους από 500 πελάτες του Cisco ASR 9000 με μία απλή αναβάθμιση.
 • Απλοποιήστε τη μετάβαση στα IPv6 και Videoscape: Στρατηγική της Cisco είναι η δημιουργία επόμενης γενιάς δικτύων IPv6 με στόχο τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και διαχείριση υπηρεσιών για τηλεπικοινωνιακούς παρόχους σε όλο τον κόσμο. Το Cisco Integrated Service Module (ISM) με τεχνολογία Cisco nV προσφέρει ένα και μοναδικό σημείο για ανάπτυξη IPv6 σε χιλιάδες συσκευές, σε επίπεδο παρόχων. Το Cisco Videoscape υποστηρίζεται από το Cisco Integrated Service Module (ISM) για την αποθήκευση, διοχέτευση και παρακολούθηση, με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας του video.

Υποστηρικτική Δήλωση

Pankaj Patel, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Service Provider Business της Cisco:

«Πρόκειται για μία κρίσιμη περίοδο στον κλάδο της ευρυζωνικής επικοινωνίας. Για να παραμείνουν ανταγωνιστικοί και να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες χρηστών και επιχειρήσεων, οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι πρέπει να προσφέρουν εμπειρία επόμενης γενιάς Internet. Με την υποστήριξη των μεγαλύτερων στον κλάδο καινοτομιών δικτύωσης, όπως η τεχνολογία Cisco nV στον Cisco ASR 9000, η Cisco δεσμεύεται να προσφέρει κορυφαία καινοτομία δικτύου σε τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, ενώ δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες μας να ανταποκριθούν στις ανάγκες των χρηστών παράλληλα με την παρουσίαση νέων υπηρεσιών δημιουργίας εσόδων».

Υποστηρικτικοί πόροι

Σχετικά με τη Cisco
Η Cisco, (NASDAQ: CSCO), είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στην ανάπτυξη δικτύων, που μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και συνεργάζονται. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Cisco είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://www.cisco.com. Συνεχής ενημέρωση είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση http://newsroom.cisco.com.

Υπεύθυνη Τύπου
Σιλβάνα Θεοδωροπούλου
Τηλ: +30 210 6381457, 694 7656057
e-mail: stheodor@cisco.com

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail


Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • e-mail
 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη 
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail

Μοιραστείτε το