Guest

Η Cisco παρουσιάζει την πρώτη επιχειρησιακή εφαρμογή για το Cisco Cius

Hierarchical Navigation

Πελάτες από όλο τον κόσμο επαναπροσδιορίζουν τη φορητότητα στον χώρο εργασίας

Μαρούσι, 4 Ιουλίου 2011 - Η Cisco ανακοίνωσε σήμερα την AppHQ™, ένα οικοσύστημα εφαρμογών που δημιουργήθηκε ειδικά για το Cisco Cius™ και προσφέρει στην επιχείρηση νέους τρόπους για δημιουργία, διαχείριση και γρήγορη ανάπτυξη εφαρμογών για tablet. Το Cisco Cius, ένα tablet που βασίζεται σε Android και δημιουργήθηκε για την επιχείρηση, συνδυάζει δυνατότητες φωνής, video, συνεργασίας και virtualization περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο tablet στην αγορά. Το Cisco Cius είναι ένα βελτιωμένο tablet με ασφάλεια αντίστοιχη εκείνης που χρειάζεται η επιχείρηση, δεδομένου ότι αποτελεί φυσική επέκταση του δικτύου της επιχείρησης. Η συσκευή προσφέρει στους πελάτες φορητότητα, δυνατότητα κεντρικής διαχείρισης, δημιουργία εικονικού περιεχομένου, υπολογιστικές δυνατότητες και ολοκληρωμένη σουίτα εφαρμογών συνεργασίας.

Η AppHQ προσφέρει στους ειδικούς ανάπτυξης εργαλεία και πόρους για τη δημιουργία, δοκιμή και την προώθηση στην αγορά εφαρμογών για το Cisco Cius, ενώ δίνει στους IT managers τη δυνατότητα να ελέγξουν ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούνται στις συσκευές. Επιπλέον, οι εταιρείες μπορούν να δημιουργήσουν ξεχωριστά, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε πελάτη περιβάλλοντα του καταστήματος εφαρμογών για τις επιχειρήσεις τους, όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να βρουν, να δημοσιεύσουν και να προμηθευτούν εφαρμογές που συμπληρώνουν το επιχειρησιακό τους περιβάλλον.

Κατά τη διάρκεια μίας σειράς εκδηλώσεων που έλαβαν χώρα στις ΗΠΑ, η Cisco τόνισε ότι οι CDW, Nottingham University Hospitals, Palomar Pomerado Health, University of Wisconsin-Whitewater και Verizon είναι κάποιοι από τους πελάτες που χρησιμοποιούν το Cisco Cius βοηθώντας με αυτό τον τρόπο τους εργαζόμενους να απομακρύνουν τα εμπόδια που αφορούν στην παραγωγικότητά τους είτε εργάζονται στο γραφείο, είτε στις εγκαταστάσεις, είτε στο σπίτι ή εν κινήσει.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την Cisco AppHQ και το Cisco Cius

 • Το οικοσύστημα AppHQ θα περιλαμβάνει αρχικά περισσότερες από 250 κορυφαίες εφαρμογές του κλάδου για την επιχείρηση και τον χρήστη, επιλεγμένες από τη Cisco, οι οποίες ενσωματώνουν δυνατότητες συνεργασίας της Cisco, καθώς και έγκυρες εφαρμογές business-to-business (από επιχείρηση προς συνεργαζόμενη επιχείρηση) και business-to-consumer (από επιχείρηση προς τον τελικό καταναλωτή) που προσφέρονται από συνεργάτες κατασκευαστές. Η Cisco θα εξακολουθήσει να προσθέτει εφαρμογές στην AppHQ, βασιζόμενη στις ανάγκες των πελατών. Οι IT managers μπορούν, εξάλλου, να επιλέξουν από περίπου 200.000 εφαρμογές στην Android Marketplace.
 • Η Cisco AppHQ προσφέρει ένα φιλικό προς τον χρήστη interface για την εύρεση και εγκατάσταση εφαρμογών, καθώς και μία πλατφόρμα για ενημέρωση του χρήστη σχετικά με εφαρμογές. Οι τελικοί χρήστες μπορούν να εντοπίσουν πληροφορίες σχετικά με μία εφαρμογή, όπως η ημερομηνία έκδοσης και κυκλοφορίας, καθώς και να εγκαταστήσουν ή να ενημερώσουν εφαρμογές, ακόμη και να τις ταξινομήσουν ανά κατηγορία, όπως η πλέον δημοφιλής ή η νεότερη.
 • Το Cisco Cius προσφέρει ενσωματωμένη πρόσβαση σε μία ολοκληρωμένη σουίτα εφαρμογών Cisco® Collaboration, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών διάσκεψης Cisco WebEx®, κοινωνικού λογισμικού Cisco Quad™, Cisco Jabber® messaging και Cisco TelePresence™.
 • Το Cisco Cius θα είναι διαθέσιμο σε παγκόσμιο επίπεδο στις 31 Ιουλίου 2011. Η τιμή του υπολογίζεται στα $750, ενώ η Cisco έχει ετοιμάσει μία νέα προωθητική καμπάνια που ονομάζεται "Triple V" (για Φωνή, Video και Virtualization) η οποία αναμένεται να μειώσει την τιμή στα $700 περίπου. Σε κάθε συσκευή Cisco Cius περιλαμβάνεται βασική πρόσβαση στην Cisco AppHQ, ενώ το κόστος για τις εναλλακτικές εκδόσεις που προσφέρονται από την Cisco AppHQ θα ανακοινωθεί το φθινόπωρο.
 • Με το Cisco Cius οι πελάτες απολαμβάνουν εγγύηση και υποστήριξη σε επίπεδο επιχείρησης με ένα και μοναδικό τηλέφωνο επικοινωνίας. Εάν είναι απαραίτητο, μπορεί να γίνει αντικατάσταση σε 24 ώρες. Υπάρχουν επίσης μία, δύο ή και τρεις ακόμη εναλλακτικές εγγυήσεις διαθέσιμες από τις Advanced Services οι οποίες βασίζονται σε ένα επιχειρηματικό μοντέλο.

Συνοδευτική δήλωση

Barry O'Sullivan, senior vice president, Voice Technology Group, Cisco: «Η Cisco είναι ο μεγαλύτερος πάροχος τερματικών συσκευών telepresence και τηλεφωνίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Με το CiscoCiustablet και το οικοσύστημα AppHQ, η Cisco ενισχύει την ηγετική της θέση στην αγορά, περνώντας από τη δικτυακή συνεργασία στις φορητές συσκευές με ασφαλή και ελεγχόμενο τρόπο. Η θετική ανταπόκριση των πελατών μας στο Cius αντανακλά τον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία μπορεί να αλλάξει όχι μόνο τον χρόνο και τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο η Πληροφορική θα προσφέρει υπηρεσίες συνεργασίας στους εργαζόμενους, με έναν τρόπο, όμως, ο οποίος θα ανταποκρίνεται τόσο στις ανάγκες του τελικού χρήστη, όσο και των ITmanagers». 

RSS Feed για τη Cisco: http://newsroom.cisco.com/dlls/rss.html

Σχετικά με το Cisco Collaboration

Από τις βραβευμένες IP επικοινωνίες μέχρι τη φορητότητα, την εξυπηρέτηση του πελάτη, τη διάσκεψη μέσω διαδικτύου, το messaging, τις εταιρικές εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης και την εμπειρία telepresence, η Cisco ενοποιεί τις βασιζόμενες σε δίκτυο, ολοκληρωμένες λύσεις συνεργασίας βάσει ανοιχτών προτύπων. Οι λύσεις αυτές, καθώς και οι υπηρεσίες που παρέχονται από τη Cisco και τους συνεργάτες της, έχουν σχεδιαστεί με στόχο την προώθηση της επιχειρηματικής ανάπτυξης και καινοτομίας, καθώς και την αύξηση της παραγωγικότητας.

Σχετικά με τη Cisco

Η Cisco, (NASDAQ: CSCO), είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στην ανάπτυξη δικτύων, που μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και συνεργάζονται. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Cisco είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://www.cisco.com. Συνεχής ενημέρωση είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση http://newsroom.cisco.com.


Υπεύθυνη Τύπου
Σιλβάνα Θεοδωροπούλου
Τηλ: +30 210 6381457, 694 7656057
e-mail: stheodor@cisco.com

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail


Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • e-mail
 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη 
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail

Μοιραστείτε το