Guest

H Cisco εξελίσσει την Αρχιτεκτονική της για το Datacenter

Ανακοίνωσε σημαντικές καινοτομίες σε όλη τη γκάμα των λύσεων για datacenter:
το νέο Virtual Security Gateway, το Virtual WAAS, τα δεύτερης γενιάς Nexus Switches,
καθώς και τη διευρυμένη οικογένεια Unified Computing System

Μαρούσι, 16 Σεπτεμβρίου 2010. Η Cisco ανακοίνωσε ότι διευρύνει την γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών της και εξελίσσει την αρχιτεκτονική της στο datacenter, ώστε να επιταχύνει τις καινοτομίες στην Πληροφορική, να αυξήσει την επιχειρηματική αξία και να υποστηρίξει νέα επιχειρηματικά μοντέλα, όπως το desktop virtualization και τα δημόσια ή ιδιωτικά 'clouds'.

Η Cisco παρουσιάζει τις Υπηρεσίες Unified Network Services, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να προσφέρουν οποιαδήποτε υπηρεσία δικτύου σε οποιοδήποτε περιβάλλον και σε οποιαδήποτε μορφή. Παρουσιάζει επίσης αναβαθμίσεις στα Unified Fabric και Unified Computing, που προσφέρουν μεγάλη ευελιξία στην ανάπτυξη, και καλή σχέση τιμής/απόδοσης. Τέλος, παρουσιάζει νέες, επαγγελματικές υπηρεσίες, που βοηθούν τους συνεργάτες και τους πελάτες της να συνειδητοποιήσουν την πλήρη αξία της επένδυσής τους, μέσα από το πλαίσιο της ΑρχιτεκτονικήςCisco Data Center Business Advantage.

Tα Unified Network Services, το Unified Computing και το Unified Fabric διαμορφώνουν από κοινού τη βάση για μία ολοκληρωμένη αρχιτεκτονική, τη Cisco Data Center Business Advantage, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βελτιώνει την αποδοτικότητα και ευελιξία τόσο των παραδοσιακών όσο και των virtualized κέντρων δεδομένων. Το Cisco Data Center Business Advantage βοηθάει τους πελάτες να εναρμονίσουν τις επενδύσεις τους στην Πληροφορική με την επιχειρηματική απόδοση, απλά επιταχύνοντας την παροχή νέων υπηρεσιών και ροής εσόδων, βελτιώνοντας την κερδοφορία και αναπτύσσοντας νέα επιχειρηματικά μοντέλα, και μοντέλα για τη λειτουργία των πληροφορικών συστημάτων.

 

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ:

 • Παρουσίαση των Cisco Unified Network Services: Προσφέρουν πλούσιες υπηρεσίες σε φυσική ή εικονική μορφή, ευελιξία, υπηρεσίες συμβατές με την πολιτική της επιχείρησης, απλότητα λειτουργίας και δυνατότητα μεταφοράς του φόρτου εργασίας σε περιβάλλοντα δικτυακά, υπολογιστικά και cloud. 
 • Το νέο Nexus 5500 Switch αυξάνει την απόδοση και την κλίμακα του Unified Fabric: Το Cisco Unified Fabric αποτελεί βασικό δομικό στοιχείο τόσο για παραδοσιακά όσο και για virtualized κέντρα δεδομένων. Προσφέρει απρόσκοπτη ενοποίηση, δυνατότητα αναβάθμισης και ευφυία με μειωμένο συνολικό κόστος κτήσης και ταχύτερη απόδοση επένδυσης.
 • Το νέο Unified Computing System Compact High Memory Blade διευρύνει τη σειρά Unified Computing: Το Cisco Unified Computing ενοποιεί δυνατότητες από υπολογιστές, δικτυακές υποδομές, virtualization και την πρόσβαση σε συστήματα αποθήκευσης με την ολοκληρωμένη διαχείριση, ώστε να προσφέρει σταθερή φορητότητα φόρτου εργασίας, βελτιωμένη αναβάθμιση πόρων και λειτουργική απλότητα. Όπως και οι Unified Fabric και Unified Network Services, το Unified Computing αποτελεί θεμελιώδες δομικό στοιχείο του πλαισίου Cisco Data Center Business Advantage.
 • Νέες Επαγγελματικές και Τεχνικές Υπηρεσίες: H Cisco παρουσίασε μία σουίτα νέων υπηρεσιών και δυνατοτήτων που βοηθάει τους πελάτες να αξιοποιήσουν την επένδυσή τους στο Cisco Data Center Business Advantage, ώστε αυτή να αποδώσει όλη την αξία της, επιταχύνοντας την ανάπτυξη και μειώνοντας τον κίνδυνο. Οι νέες υπηρεσίες Cisco Desktop Virtualization Services δίνουν στους πελάτες τη δυνατότητα να αναπτύξουν και να υποστηρίξουν μία πολύ ασφαλή και με δυνατότητα αναβάθμισης virtual desktop υποδομή. Οι υπηρεσίες Cisco Unified Computing Services έχουν βελτιωθεί για να αυξήσουν την απόδοση της εφαρμογής και τη λειτουργική διαχείριση των νέων τεχνολογιών Cisco. Οι υπηρεσίες Nexus, WAAS και Optimization της Cisco έχουν βελτιωθεί για να συμπεριλάβουν δοκιμές απόδοσης και έγκρισης.

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

 • «Οι νέες Unified Network Services και οι καινοτομίες στις σειρές προϊόντων Unified Fabric και Unified Computing αποδεικνύουν την ικανότητά μας να προσφέρουμε λύσεις, ειδικά σχεδιασμένες ώστε να ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις ενός σύγχρονου datacenter», δήλωσε ο John McCool, senior vice president, Data Center, Switching and Services Group της Cisco. «Μέσω του αρχιτεκτονικού πλαισίου Cisco Data Center Business Advantage προσφέρουμε τις ευρύτερες και πιο πρωτοποριακές τεχνολογικές καινοτομίες που θα αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις στην Πληροφορική και θα προσφέρουν αυξημένη επιχειρηματική αξία».
 • «Με περισσότερους από 1.700 πελάτες από τη στιγμή που η Cisco ανακοίνωσε το Unified Computing System ένα χρόνο πριν, συνεχίζουμε να προσφέρουμε καινοτομίες και μία από τις ευρύτερες γκάμες υπολογιστικών λύσεων του κλάδου», δήλωσε ο Soni Jiandani, vice president, Server Access and Virtualization Technology Group της Cisco. «Το Unified Computing System γίνεται με γοργούς ρυθμούς η πλατφόρμα της επιλογής ζωτικής σημασίας εφαρμογών για την επιχείρηση: πάνω από 40 ανεξάρτητοι κατασκευαστές λογισμικού (ISVs) αναπτύσσονται με βάση το συγκεκριμένο σύστημα που αυτή τη στιγμή υποστηρίζει δεκάδες χιλιάδες εφαρμογές».

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ

 

Σχετικά με τη Cisco
Η Cisco είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως που αλλάζει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και συνεργάζονται. Πληροφορίες σχετικά με τη Cisco είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.cisco.com.

 

Υπεύθυνη Τύπου
Σιλβάνα Θεοδωροπούλου
Τηλ: +30 2106381457, 6947656057
e-mail: stheodor@cisco.com

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • e-mail
 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη 
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail

Μοιραστείτε το