Guest

H Cisco λανσάρει νέες λύσεις αποθήκευσης για τη Μικρή Επιχείρηση

Έξυπνα συστήματα αποθήκευσης βοηθούν τη Μικρή Επιχείρηση να αντιμετωπίσει τις αυξανόμενες ανάγκες της σε αποθηκευτικό χώρο, αλλά και δημιουργούν νέες ευκαιρίες για κερδοφορία των Συνεργατών της Cisco

Μαρούσι, 9 Ιουνίου 2010. Με στόχο να βοηθήσει τη Μικρή Επιχείρηση να διαχειριστεί τον όγκο δεδομένων και να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες ανάγκες της σε αποθηκευτικό χώρο, η Cisco παρουσίασε σήμερα τη νέα σειρά Cisco Smart Storage, μία οικογένεια εύχρηστων και οικονομικών λύσεων αποθήκευσης δικτύου Network Attached Storage (NAS), με ενσωματωμένες εφαρμογές. Η σειρά Cisco Small Business NSS 300 Series Smart Storage προσφέρει μία ολοκληρωμένη, πολύ ασφαλή μέθοδο για αποθήκευση και διανομή δεδομένων που είναι ζωτικής σημασίας για την επιχείρηση. Σχεδιασμένη ειδικά για τη Μικρή Επιχείρηση με έως 100 εργαζομένους, η σειρά Cisco Smart Storage προσφέρει την εύχρηστη και σε προσιτή τιμή τεχνολογία, που χρειάζεται η Μικρή Επιχείρηση για να αυξήσει την παραγωγικότητά της και να αναπτυχθεί.

Με την προσθήκη της νέας οικογένειας επιτραπέζιων NAS συσκευών αποθήκευσης, η Cisco διευρύνει τη μεγαλύτερη γκάμα λύσεων αποθήκευσης στην αγορά για τη Μικρή Επιχείρηση.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ:
Cisco Small Business NSS 300 Series Smart Storage: Η νέα οικογένεια αποτελείται από two-bay, four-bay και six-bay επιτραπέζιες μονάδες αποθήκευσης, ενώ προσφέρει στη Μικρή Επιχείρηση μία και μοναδική λύση αποθήκευσης με ενσωματωμένες επιχειρησιακές εφαρμογές.

 • Υψηλή απόδοση: Η αποθήκευση σε τοπολογία NAS προσφέρει έναν πολύ αποδοτικό και εύκολα διαχειρίσιμο τρόπο συγκέντρωσης, προστασίας και διανομής δεδομένων. Η σειρά προσφέρει κορυφαία απόδοση, ενώ παράλληλα επιταχύνει το backup και διευκολύνει τη διανομή πληροφοριών. Οι συσκευές προσφέρουν έως και 12 terabytes χωρητικότητα με δίσκους των 2 terabytes. Μεγαλύτερες χωρητικότητες είναι εφικτές, καθώς υπάρχουν οι προϋποθέσεις και για μεγαλύτερους δίσκους.
 • Ενσωματωμένες επιχειρησιακές εφαρμογές: Η σειρά Cisco Smart Storage εκτείνει τη χρήση πέρα από την αποθήκευση με ενσωματωμένες εφαρμογές καθώς και τη δυνατότητα για προσθήκη νέων στο μέλλον. Οι ενσωματωμένες εφαρμογές περιλαμβάνουν έναν web server με δυνατότητα διάταξης από τον ίδιο τον χρήστη, με ενσωματωμένη WordPress publishing πλατφόρμα, ενώ οι ενσωματωμένοι servers απλοποιούν την πιστοποίηση του χρήστη και τη διαχείριση του δικτύου.
 • Ασφάλεια: Τα μέτρα ασφάλειας της Cisco Smart Storage προσφέρουν πολύ ασφαλή πρόσβαση, από απόσταση και στο διαδίκτυο, ενώ ταυτόχρονα εμποδίζουν τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Η κρυπτογράφηση δεδομένων στον δίσκο προστατεύει τα ζωτικής σημασίας επιχειρησιακά δεδομένα, ακόμη και σε περίπτωση κλοπής του σκληρού δίσκου - ένα πλεονέκτημα που δεν προσφέρουν οι περισσότερες λύσεις αποθήκευσης για τη Μικρή Επιχείρηση.
 • Απλοποίηση διάταξης και διαχείρισης: Οι συσκευές Cisco Smart Storage εγκαθίστανται σε λίγα λεπτά, ενώ η διάταξη και διαχείρισή τους είναι εύκολη με ένα straightforward, βασιζόμενο σε browser interface.
 • Ευελιξία: Η Cisco Smart Storage υποστηρίζει τη διανομή αρχείων σε όλα τα γνωστά λειτουργικά συστήματα ή μπορεί να διαταχθεί ως iSCSI για virtualized και clustered περιβάλλοντα.
 • Ενεργειακά αποδοτική λειτουργία: Οι συσκευές αποθήκευσης επιτρέπουν στη Μικρή Επιχείρηση να προγραμματίσει την έναρξη/ παύση λειτουργίας σύμφωνα με τις εργάσιμες ώρες. Διατηρεί επίσης την ισχύ με έναν Energy Star V-rated power adapter και σκληρούς δίσκους, που επιβραδύνουν σε περίπτωση αδράνειας.

Κερδοφορία Συνεργατών:: Η οικογένεια Cisco Smart Storage δίνει στους συνεργάτες τη δυνατότητα να προσφέρουν επαγγελματικές υπηρεσίες σχετικές με την ανάπτυξη επιχειρησιακών εφαρμογών, ενώ προσφέρουν στους πελάτες τους προστιθέμενη αξία.

Η απλή διάταξη και διαχείριση βοηθάει τους συνεργάτες να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους γρηγορότερα και πιο αποτελεσματικά. Τα Cisco Smart Designs προσφέρουν τις καλύτερες πρακτικές υλοποίησης και σχεδιασμού δικτύου, οι οποίες αυξάνουν την αποδοτικότητα και την κερδοφορία των συνεργατών.

Το κέντρο υποστήριξης Cisco Partner Design Support προσφέρει επιπρόσθετη βοήθεια στους συνεργάτες της Cisco, εξασφαλίζοντάς τους πρόσβαση σε μία ομάδα μηχανικών που ασχολούνται με τις καλύτερες τεχνολογίες της Cisco για τη Μικρή Επιχείρηση.

Υπηρεσίες και Υποστήριξη:: Η Cisco δεσμεύεται να προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες και τεχνική υποστήριξη σε συνεργάτες, βοηθώντας τους με αυτό τον τρόπο να προωθήσουν λύσεις τεχνολογίας που ενισχύουν την εμπιστοσύνη του πελάτη.

Η απλή διάταξη και διαχείριση βοηθάει τους συνεργάτες να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους γρηγορότερα και πιο αποτελεσματικά. Τα Cisco Smart Designs προσφέρουν τις καλύτερες πρακτικές υλοποίησης και σχεδιασμού δικτύου, οι οποίες αυξάνουν την αποδοτικότητα και την κερδοφορία των συνεργατών.

Το κέντρο υποστήριξης Cisco Partner Design Support προσφέρει επιπρόσθετη βοήθεια στους συνεργάτες της Cisco, εξασφαλίζοντάς τους πρόσβαση σε μία ομάδα μηχανικών που ασχολούνται με τις καλύτερες τεχνολογίες της Cisco για τη Μικρή Επιχείρηση.Το Cisco Small Business Pro Service μπορεί να αποκτηθεί μαζί με τη Cisco Small Business NSS 300 Series Smart Storage, προσφέροντας στη Μικρή Επιχείρηση τριετή τεχνική υποστήριξη, η οποία περιλαμβάνει: Αναβαθμίσεις λογισμικού, online τεχνική υποστήριξη μέσω chat 24 ώρες το 24ωρο, αντικατάσταση λογισμικού την επόμενη ημέρα, όταν είναι απαραίτητο, τεχνική υποστήριξη μέσω κλήσης κατά τις ώρες λειτουργίας της επιχείρησης, καθώς και εκτατεμένη πρόσβαση στο Cisco Small Business Support Center.

Κοστολόγηση:: Το κόστος της σειράς Cisco Small Business NSS 300 Series Smart Storage κυμαίνεται από 913 μέχρι 5.625 δολάρια, ανάλογα με το μοντέλο, ενώ η λύση είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο. Η τιμή της Cisco Small Business Pro Service ανέρχεται στα 149 δολάρια για τις περισσότερες διατάξεις NSS 300 Series.

Σχετικά με τη Cisco
Η Cisco είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως που αλλάζει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και συνεργάζονται. Πληροφορίες σχετικά με τη Cisco είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.cisco.com.

 

Υπεύθυνη Τύπου
Σιλβάνα Θεοδωροπούλου
Τηλ: +30 2106381457, 6947656057
e-mail: stheodor@cisco.com  

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • e-mail
 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη 
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail

Μοιραστείτε το