Guest

Η Cisco βελτιώνει τη συνεργασία μεταξύ επιχειρήσεων, αυξάνοντας τη διαλειτουργικότητα του Cisco TelePresence

Νέα Ενεργειακά Αποδοτικά Σημεία Πρόσβασης και Εφαρμογές Cisco TelePresence για συνεργασία «πρόσωπο με πρόσωπο» με περισσότερους χρήστες

Μαρούσι, 5 Μαρτίου 2010. Βασιζόμενη στη χρήση ανοιχτών προτύπων που σπάει το φράγμα της συνεργασίας μεταξύ επιχειρήσεων, η Cisco ανακοίνωσε την έκδοση πρωτοκόλλου διαλειτουργικότητας, που θα επιτρέψει σε συστήματα Cisco TelePresence με πολλαπλές οθόνες να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Η διαλειτουργικότητα προσφέρει στις εταιρείες έναν τρόπο να εκτείνουν την επικοινωνία τους με πωλητές, προμηθευτές και συνεργάτες, ενώ διατηρούν μία ολοκληρωμένη εμπειρία TelePresence.

Η Cisco έχει προσφερθεί να παραχωρήσει δωρεάν το πρωτόκολλο και σε άλλες εταιρείες του κλάδου. Οι LifeSize, Tandberg και Radvision, κορυφαίοι προμηθευτές μονάδων ελέγχου πολλαπλών σημείων, εξέφρασαν την υποστήριξή τους σε αυτό το πρωτόκολλο, και αξιολογούν τώρα τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαν να αναπτύξουν τα προϊόντα τους.

Η Cisco ανακοίνωσε πέντε νέες εφαρμογές Cisco TelePresence που αυξάνουν την αξία του TelePresence πέρα από τις εικονικές διασκέψεις, ενώ βελτίωσε τις εκδόσεις των Cisco TelePresence System 3000 και Cisco TelePresence System 3200. Οι πέντε νέες εφαρμογές Cisco TelePresence φέρνουν τη διαπροσωπική, εικονική συνεργασία πέρα από τις διασκέψεις για να συμπεριλάβουν το Σχολείο του Μέλλοντος, τους χώρους εικονικής συνεργασίας, την άμεση, προσωπική τεχνική υποστήριξη, καθώς και μία νέα υπηρεσία σε συνεχή ροή για παγκόσμιες εικονικές εκδηλώσεις. Τα νέα Cisco TelePresence System 3010 και Cisco TelePresence System 3210 προσφέρουν τώρα καλύτερη ενεργειακή αποδοτικότητα, γρηγορότερη εγκατάσταση και νέες in-room βελτιώσεις.

Σε συνεργασία με τις Cisco Advanced Services, τους Συνεργάτες Advanced Technology Provider και τις Cisco Technical Services, η Cisco είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες μοναδικές εμπειρίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους, στις οποίες περιλαμβάνονται:

 • Η Τάξη του Μέλλοντος (Classroom of the Future), η οποία φέρνει την εμπειρία Cisco TelePresence σε αίθουσες εκπαίδευσης και σε εταιρείες.
 • Το Cisco TelePresence Active Collaboration Room, που συνδυάζει την εμπειρία της εικονικής διάσκεψης με τις συνεργαζόμενες εφαρμογές, όπως το WebEx, που χρησιμοποιείται για brainstorming σε εικονικούς λευκούς πίνακες, καθώς και μία κάμερα εγγράφου για συναντήσεις σε πολλαπλές τοποθεσίες.
 • Το Cisco TelePresence Remote Demonstration Center, που αποτελεί ένα μοναδικό τρόπο για τις επιχειρήσεις να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία Cisco TelePresence για να παρουσιάσουν εικονικά νέα προϊόντα και λύσεις, χωρίς φυσική παρουσία.
 • Το Cisco TelePresence Live Desk, που προσφέρει στους πελάτες άμεση υποστήριξη υποδοχής στην αίθουσα Cisco TelePresence.
 • Το Cisco TelePresence Streaming Service, που προσφέρει υπηρεσίες webcasting και εγγραφής από συστήματα Cisco TelePresence σε οποιαδήποτε συσκευή επιτραπέζια ή φορητή, Cisco Digital Signage ή σύστημα κοινωνικού βίντεο.

Οι εφαρμογές Cisco TelePresence είναι διαθέσιμες μέσω των Cisco Advanced Services και εξειδικευμένων Cisco TelePresence Advanced Technology Partners, μόλις είναι εμπορικά διαθέσιμες.

Νέα τερματικά σημεία Cisco TelePresence βελτιώνουν την κατανάλωση ενέργειας και την κατανομή δεδομένων: Με την παρουσίαση των Cisco TelePresence System 3010 και Cisco TelePresence System 3210, οι πελάτες έχουν τώρα αυξημένες επιλογές όσον αφορά στο Cisco TelePresence. Και τα δύο τελικά σημεία βελτιώνουν τη συνεργασία με τις νέες οθόνες υγρών κρυστάλλων υψηλής ευκρίνειας, οι οποίες χρησιμοποιούνται για τη διανομή περιεχομένου από έναν φορητό υπολογιστή ή από μία ενσωματωμένη κάμερα εγγράφου. Οι νέες οθόνες LCD, σε συνδυασμό με τις προηγμένες οθόνες πλάσματος, συμβάλλουν στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας κατά 25%. Τα νέα συστήματα προσφέρουν την ίδια, υψηλής ποιότητας εμπειρία Cisco TelePresence όπως και στην υπόλοιπη γκάμα, συμπεριλαμβανομένης της ευκολίας χρήσης, υποστήριξης για συναντήσεις, εγγραφές και εκδηλώσεις, καθώς και βίντεο HD 720p και 1080p, εξαιρετικής ποιότητας ήχο και βελτιωμένο περιβάλλον. Τα δύο νέα τελικά σημεία προσφέρουν επίσης εγκατάσταση σε μικρότερο χρόνο, μικρότερες δαπάνες αποκατάστασης χώρου, αυξημένη αποδοτικότητα και ευκολότερη διαχείριση, εκτός από εξοικονόμηση ενέργειας και χαμηλότερο κόστος. Περισσότερες από 550 επιχειρήσεις έχουν εγκαταστήσει περισσότερα από 3.500 συστήματα Cisco TelePresence σε όλο τον κόσμο. Η Cisco εγκατέστησε επίσης περισσότερα από 685 δωμάτια Cisco TelePresence στο δικό της εσωτερικό δίκτυο σε 47 χώρες, για μεγαλύτερη παραγωγικότητα και αποτελεσματική συνεργασία.

Σχετικά με τη Cisco
Η Cisco είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως που αλλάζει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και συνεργάζονται. Πληροφορίες σχετικά με τη Cisco είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.cisco.com.

 

Υπεύθυνη Τύπου
Σιλβάνα Θεοδωροπούλου
Τηλ: +30 2106381457, 6947656057
e-mail: stheodor@cisco.com  

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • e-mail
 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη 
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail

Μοιραστείτε το