Guest

Η Cisco φέρνει τα Πλεονεκτήματα της Μικρής Επιχείρησης Σε Συνεργάτες και Πελάτες

Η Cisco φέρνει τα Πλεονεκτήματα της Μικρής Επιχείρησης Σε Συνεργάτες και Πελάτες
Νέα επικερδή προγράμματα για συνεργάτες, καθώς και τεχνολογίες και υποστήριξη, συμβάλλουν στην ανάπτυξη των μικρών επιχειρήσεων και των συνεργατών


Μαρούσι, 17 Σεπτεμβρίου 2009. Η Cisco παρουσίασε σήμερα το νέο της πλάνο, ειδικά για τους Συνεργάτες που δραστηριοποιούνται στην αγορά των μικρών επιχειρήσεων. Η Cisco ανακοίνωσε επίσης ότι διευρύνει τη γκάμα προϊόντων της για τη Μικρή Επιχείρηση με νέες τεχνολογίες ασφάλειας δικτύων και συνεργασίας, με στόχο την ανάπτυξη των πλεονεκτημάτων της μικρής επιχείρησης.
Τα τρία βασικά σημεία της στρατηγικής της Cisco για τις μικρές επιχειρήσεις θα βοηθήσουν εταιρείες με λιγότερους από 100 εργαζομένους να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και θα δώσουν τη δυνατότητα στους συνεργάτες στα κανάλια διανομής να δημιουργήσουν κερδοφόρες, βιώσιμες πρακτικές.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

Κερδοφορία συνεργατών

 • Η Cisco παρουσίασε ένα νέο πλαίσιο για συνεργάτες σε παγκόσμιο επίπεδο, ειδικά σχεδιασμένο να βοηθάει συνεργάτες που δραστηριοποιούνται στην αγορά των μικρών επιχειρήσεων να δημιουργήσουν κερδοφόρες πρακτικές.
  • Η Cisco παρουσίασε πέντε νέα προγράμματα Small Business Partner Development Fund (PDF) που αντιστοιχούν σε διαφορετικές ομάδες συνεργατών που εξυπηρετούν μικρές επιχειρήσεις. Σε αυτούς περιλαμβάνονται οι Cisco Registered Partners, Cisco Specialized Partners, online συνεργάτες μεταπώλησης και τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι.
  • Το Small Business PDF προσφέρει ποσά που καταβάλλονται σε τρίμηνα σε ειδικευμένους συνεργάτες βάσει των αγορών τους σε προϊόντα Cisco Small Business.
  • Τα νέα εργαλεία εγγραφής συνεργατών και διαχείρισης πληροφοριών προσφέρουν απλουστευμένες διαδικασίες εγγραφής και παρακολούθησης των πωλήσεων. Τα εργαλεία επιτρέπουν στους συνεργάτες να παρακολουθούν την πορεία των πωλήσεων σε ημερήσια βάση και να υπολογίζουν τις πληρωμές που έχουν να λαμβάνουν με βάση διάφορα προγράμματα της Cisco από ένα μόνο σημείο.


Ευρεία γκάμα τεχνολογιών
Η Cisco ανακοίνωσε προσθήκες στη γκάμα προϊόντων Cisco Small Business Pro Series, καθώς και βελτιώσεις στο Cisco Smart Business Communications System, στο οποίο περιλαμβάνονται:

 • Η Cisco SA 500 Series, που αποτελεί τμήμα της Cisco Small Business Pro Series: Μία εύχρηστη, all-in-one λύση ασφάλειας ειδικά σχεδιασμένη για την προστασία του δικτύου της μικρής επιχείρησης και των κρίσιμων δεδομένων, ενώ παράλληλα επιτρέπει στους εργαζομένους να συνδεθούν με ένα πολύ ασφαλές περιβάλλον στο δίκτυο της επιχείρησης από οποιοδήποτε σημείο, οποιαδήποτε στιγμή. Η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένο firewall, virtual private network και γρήγορη σύνδεση με το δίκτυο για άριστη απόδοση. Άλλα χαρακτηριστικά είναι τα εξής:
  • Η ασφάλεια E-mail και Διαδικτύου μπορεί να ενεργοποιηθεί με την εναλλακτική υπηρεσία Trend Micro ProtectLink Gateway, που διασφαλίζει ότι οι εργαζόμενοι θα είναι παραγωγικοί και δεν επιτρέπουν spam ή ότι δεν επισκέπτονται ακατάλληλες ή ασαφείς σελίδες διαδικτύου.
  • Ένα δεύτερο στρώμα ασφάλειας με την εναλλακτική υπηρεσία VeriSign Identity Protection που επιδέχεται έναν κωδικό από μία φορητή συσκευή, προσφέροντας στη μικρή επιχείρηση επιπρόσθετη ευελιξία.
 • Τα Cisco SPA 500 Series IP Phones, τμήμα της Cisco Small Business Pro Series: Μία οικογένεια IP τηλεφώνων με SIP, πλούσια σε χαρακτηριστικά και σε προσιτή τιμή, με ποιότητα ήχου HD, δύο φορές καλύτερη ποιότητα ήχου από εκείνη ενός συνηθισμένου τηλεφώνου. Τα πέντε νέα IP phones συνεργάζονται με το Cisco Small Business premises-based call control, όπως η Cisco Unified Communications 500 Series ή με τις λύσεις IP τηλεφωνίας που αναπτύσσονται από τηλεπικοινωνιακούς παρόχους.
 • Το Cisco Smart Business Communications System (SBCS) Έκδοση 1.6: Η βελτιωμένη έκδοση του ολοκληρωμένου συστήματος συνεργασίας και επικοινωνίας που συνδέει γραφεία, εργαζομένους και πελάτες οπουδήποτε κι αν βρίσκονται, οποιαδήποτε στιγμή.
  • Η Έκδοση 1.6 υποστηρίζει τα νέα Cisco SPA 500 Series IP Phones, καθώς και τον νέο Cisco SR 520-T1 Secure Router, που προσφέρει απλή, πολύ ασφαλή συνδεσιμότητα T1 στη μικρή επιχείρηση.
  • Η Έκδοση 1.6 χρησιμοποιεί τη νέα έκδοση του εργαλείου Cisco Configuration Assistant (CCA) v2.1, βελτιωμένο για διάταξη σε πολλαπλά σημεία. Το CCA v2.1 καθοδηγεί τους συνεργάτες στην εγκατάσταση προσφέροντάς τους οδηγίες και δυνατότητες διάταξης συστήματος, ενώ τους επιτρέπει να διατηρήσουν το σύστημα για τις μικρές επιχειρήσεις με απλά εργαλεία, διαγνωστικά, αντιμετώπισης προβλημάτων και αναβάθμισης.
  • Η Έκδοση 1.6 υποστηρίζει επίσης νέες εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών για τους κλάδους της αυτοκινητοβιομηχανίας και της ασφάλισης, καθώς επίσης και μία νέα εφαρμογή υπολογισμού κλήσεων και διαχείρισης δικτύου. Η ενοποίηση του SBCS και των παραπάνω εφαρμογών δίνει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, ενώ δίνει στους συνεργάτες τη δυνατότητα να υποστηρίξουν καλύτερα τις ανάγκες των πελατών τους.


Τεχνική Υποστήριξη

Η Cisco προσφέρει εργαλεία, εκπαίδευση, υπηρεσίες και τεχνική υποστήριξη, ώστε να βοηθήσει τους συνεργάτες να πουλήσουν, να αναπτύξουν και να υποστηρίξουν επιτυχώς τεχνολογία της Cisco για τη Μικρή Επιχείρηση, στα οποία περιλαμβάνονται:

 • H Cisco Small Business Pro Service, η οποία είναι διαθέσιμη για όλα τα προϊόντα Cisco Small Business Pro και βοηθάει τους συνεργάτες να αυξήσουν την εμπιστοσύνη των πελατών, προσφέροντας υπηρεσίες στη σωστή τιμή, που υποστηρίζονται από τις ειδικές γνώσεις και πόρους της Cisco.
 • Η Pro Service προσφέρει τρία χρόνια τεχνική υποστήριξη σε προσιτή τιμή, βελτίωση λογισμικού, ευρεία πρόσβαση στο Cisco Small Business Support Center και αντικατάσταση hardware, όταν είναι απαραίτητο.
  • Το κόστος της Cisco Business Pro Service βασίζεται σε τέσσερις κατηγορίες τιμών.
  • 19 δολάρια για συσκευές όπως τα Cisco SPA 500 Series IP Phones
  • 69 δολάρια για συσκευές όπως οι Cisco SA 500 Security Appliances
  • 149 δολάρια για συσκευές όπως ο Cisco SR 520-T1 Secure Router
  • 499 δολάρια για λύσεις όπως το Cisco Smart Business Communications System


Χρηματοδότηση Μικρών Επιχειρήσεων και Συνεργατών Καναλιών

 • Η Cisco Capital προσφέρει άτοκη χρηματοδότηση, ώστε οι μικρές επιχειρήσεις να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με τις λύσεις Cisco Unified Communications. Η Cisco προσφέρει επίσης δωρεάν εκπαίδευση σε συνεργάτες καναλιών, πώς να χρησιμοποιούν ευέλικτη χρηματοδότηση από τη Cisco Capital, για να κλείσουν νέες συμφωνίες σε ζητήματα τεχνολογίας.


Τιμολόγηση και Διαθεσιμότητα προϊόντων

 • Η τιμή της Cisco SA 500 Series ξεκινάει από τα 550 δολάρια, ανάλογα με το μοντέλο, και είναι διαθέσιμη στις Ηνωμένες Πολιτείες, στον Καναδά, την Ευρώπη και την Αυστραλία.
 • Η τιμή των Cisco SPA 500 Series IP Phones κυμαίνεται από τα 135 μέχρι τα 430 δολάρια, ανάλογα με το μοντέλο. Είναι διαθέσιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, στον Καναδά, την Αυστραλία καθώς και σε τμήματα της Ασίας και της Λατινικής Αμερικής.
 • Η τιμή της Cisco SBCS Έκδοση 1.6 διαφέρει ανάλογα με την περιοχή, τον αριθμό των χρηστών, τις ανάγκες της επιχείρησης και τη συγκεκριμένη διάταξη. Η Cisco SBCS Έκδοση 1.6 είναι διαθέσιμη στις περισσότερες χώρες σε όλο τον κόσμο.
 • Η τιμή του Cisco SR 520-T1 Secure Router ξεκινάει από τα 1.495 δολάρια. Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμος μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά.
 • Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα για τις μικρές επιχειρήσεις μέσω των συνεργατών και μεταπωλητών της Cisco.

Υποστηρικτικοί Πόροι

 

Σχετικά με τη Cisco

Η Cisco είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως που αλλάζει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και συνεργάζονται. Πληροφορίες σχετικά με τη Cisco είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.cisco.com

 

Υπεύθυνη Τύπου
Σιλβάνα Θεοδωροπούλου
Τηλ: +30 2106381457, 6947656057
e-mail: stheodor@cisco.com

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • e-mail
 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη 
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail

Μοιραστείτε το