Guest

Η Cisco και οι Συνεργάτες της Επιταχύνουν το Virtualization των Data Center

Η Cisco και οι Συνεργάτες της Επιταχύνουν το Virtualization των Data Center
Η Cisco παρουσιάζει προγράμματα Συνεργατών, επαγγελματικές πιστοποιήσεις και τη σειρά CiscoUnifiedComputingSystemC-SeriesServers, για να βοηθήσει τους πελάτες
να μεταβούν σε Data
Center επόμενης γενιάς


Μαρούσι, 9 Ιουνίου 2009. Η Cisco ανακοίνωσε τα σχέδιά της για την κινητοποίηση και ανάπτυξη της παγκόσμιας κοινότητας Συνεργατών και Πελατών της στην αγορά του Data Center, με στόχο την επιτάχυνση της μετάβασης σε virtualized data centers. Παρουσίασε επίσης προγράμματα Συνεργατών, ειδικά σχεδιασμένα για να βοηθήσουν τους Συνεργάτες να εκμεταλλευτούν τις νέες ευκαιρίες και να εντάξουν το ενοποιημένο Data Center στα επιχειρησιακά τους σχέδια. Για να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ανάγκη για χαρακτηριστικά και προσωπικές δεξιότητες που καλύπτουν όλο το φάσμα των τεχνολογιών Data Center, η Cisco παρουσίασε δύο νέες πιστοποιήσεις πληροφορικής. Ακόμη, ανακοίνωσε τη διεύρυνση της οικογένειας Cisco Unified Computing System με τους νέους C-Series Rack-Mount Servers, που είναι ειδικά σχεδιασμένοι για να επιταχύνουν την υιοθέτηση ενοποιημένων λύσεων πληροφορικής και data center virtualization.


Κύρια στοιχεία:
Η Cisco ανακοινώνει νέα προγράμματα για τους Συνεργάτες Data Center

 1. Για να παρακινήσει τους Συνεργάτες να επενδύσουν στον τομέα data center, η Cisco διεύρυνε το υπάρχον Value Incentive Program για όλες τις τεχνολογίες data center της Cisco, συμπεριλαμβανομένων των unified computing, δικτύωσης συστημάτων αποθήκευσης και βελτιστοποίησης του WAN, καθώς και όλες τις τεχνολογίες που αφορούν data center switching. Το VIP αποτελεί τη ναυαρχίδα των προγραμμάτων κερδοφορίας της Cisco που επιβραβεύει τους Συνεργάτες για την επένδυσή τους σε μεθόδους που αφορούν στη συνεργασία, το data center virtualization και τα δίκτυα χωρίς περιορισμούς.
 2. Η Cisco ανακοίνωσε επίσης το νέο Data Center Channel Solutions Program, ειδικά σχεδιασμένο για να συμβάλλει και να επιταχύνει την προώθηση δοκιμασμένων, έγκυρων σχεδίων λύσεων πληροφορικής που ενσωματώνουν προϊόντα κορυφαίων παρόχων data center, μεταξύ των οποίων οι EMC, Microsoft, NetApp, Red Hat και VMware. 
 3. Ακόμη, η Cisco ανακοίνωσε τη διάθεση του Unified Computing από μία ευρεία λίστα Συνεργατών της. Η Cisco ανακοίνωσε το Authorized Partner Program (ΑΡΡ) για την υποστήριξη των νέων Unified Computing C-Series Rack-Mount Servers. Όλοι οι DCNI Specialized Partners της Cisco θα είναι σε θέση να προωθήσουν τους νέους rack-mount servers, αφού ολοκληρώσουν την online εκπαίδευση και περάσουν με επιτυχία τις σχετικές εξετάσεις της Cisco. 
 4. Η Cisco Advanced Data Center Network Infrastructure Specialization (DCNI) αποτελεί την ταχύτερα διαδιδόμενη εξειδίκευση στην ιστορία της Cisco. Παρά την οικονομική ύφεση, οι Συνεργάτες επένδυσαν αμέσως στη συγκεκριμένη ειδίκευση από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ένα χρόνο πριν, λόγω της στρατηγικής της σημασίας για τις επιχειρήσεις τους.

 

Η οικογένεια Unified Computing System διευρύνεται με τους C-Series Rack-Mount Servers

 1. Η Cisco ανακοίνωσε τη διεύρυνση της σειράς προϊόντων Cisco Unified Computing System (UCS) με την προσθήκη ενός νέου δομικού στοιχείου, των C-Series Rack-Mount Servers.
 2. Οι Cisco UCS C-Series Rack-Mount Servers διευρύνουν την καινοτομία, ελαττώνουν το συνολικό κόστος και αυξάνουν την ευελιξία του Unified Computing System σε πελάτες που απαιτούν rack-mount servers. Μαζί με τους UCS blade servers, το Unified Computing System της Cisco αντιμετωπίζει την πλειονότητα των υπολογιστικών απαιτήσεων των data centers.
 3. Οι Cisco C-Series Rack-Mount Servers θα είναι διαθέσιμοι το τέταρτο τρίμηνο του 2009.

 

H Cisco ανακοινώνει νέες ΙΤ πιστοποιήσεις στη διαχείριση data centers

 1. Σύμφωνα με μελέτη που διεξήχθη από την Forrester Consulting, το 65% των IT manager που συμμετείχαν δήλωσε ότι μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια οι τεχνικές πιστοποιήσεις θα είναι ζωτικής σημασίας στο να αποφασιστεί εάν και κατά πόσο κάποιο άτομο πρέπει να αναλαμβάνει τον έλεγχο των λειτουργιών του δικτύου, ρόλο-κλειδί στο data center.
 2. Η Cisco ανακοίνωσε δύο νέες πιστοποιήσεις πληροφορικής που απευθύνονται σε Πελάτες και Συνεργάτες, σε θέσεις όπως Data Center Architect, Data Center Builder και Data Center Technical Operations Professional.
 3. Οι νέες πιστοποιήσεις, Cisco Data Center Unified Computing Design Specialist και Cisco Data Center Unified Computing Support Specialist, βασίζονται σε θεμελιώδεις ικανότητες, μεταξύ των οποίων η δικτύωση συστημάτων αποθήκευσης, η υποδομή δικτύωσης data center, οι εφαρμογές και το data center virtualization. Αυτές οι πιστοποιήσεις επικυρώνουν τις ειδικές γνώσεις σχεδιασμού και υποστήριξης σε πολλαπλές τεχνολογίες data center που συνθέτουν την αρχιτεκτονική unified computing.
 4. Η Cisco έχει δεσμευτεί στην ανάπτυξη ικανών επαγγελματιών πληροφορικής ως μέρος του προγράμματος Learning@Cisco. Πληροφορίες για τα τμήματα και τις εξετάσεις θα είναι διαθέσιμες από το συγκεκριμένο πρόγραμμα, το τρίτο τρίμηνο του 2009 στη διεύθυνση www.ciscolearningnetwork.com  

 
Συνοδευτικές δηλώσεις:

 • Edison Peres, senior vice president, Worldwide Channels, Go-To-Market Group της Cisco:  «Παρά την οικονομική ύφεση, οι Συνεργάτες μας συμμερίζονται το όραμα και τον ενθουσιασμό της Cisco σχετικά με το virtualization των data center.  Μαζί με τους Συνεργάτες μας θα ηγηθούμε της μετάβασης της αγοράς στο data center virtualization και στο unified computing».
 • Prem Jain, senior vice president του τμήματος Server and Access Virtualization της Cisco: «Η ολοκληρωμένη αρχιτεκτονική Unified Computing System της Cisco μάς δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε νέα δομικά στοιχεία, τα οποία ανταποκρίνονται αμέσως στις ανάγκες των πελατών μας. Με τους UCS C-Series Rack-Mount Servers, προσφέρουμε την ευκαιρία Unified Computing σε μία ευρύτερη ομάδα Συνεργατών, ενώ παράλληλα προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα μονοπάτι για τη μετάβαση στην ενοποιημένη πληροφορική του μέλλοντος».

Σχετικά με τη Cisco

Η Cisco είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως που αλλάζει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και συνεργάζονται. Πληροφορίες σχετικά με τη Cisco είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.cisco.com

 

 

Υπεύθυνη Τύπου
Σιλβάνα Θεοδωροπούλου
Τηλ: +30 2106381457, 6947656057
e-mail: stheodor@cisco.com

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • e-mail
 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη 
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail

Μοιραστείτε το