Guest

H Cisco αναγνωρίζει τη δυναμική της περιοχής της Μεσογείου, βραβεύοντας τον Jordi Botifoll

Το βραβείο του «Αντιπροέδρου της Χρονιάς» της Cisco δόθηκε στον αντιπρόεδρο της περιοχής της Μεσογείου.
Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος της περιοχής, κ. Jordi Botifoll, ενώπιον περισσότερων από 8000 ατόμων, κατά τη διάρκεια του τελευταίου Cisco Global Sales Meeting (GSM).

Μαρούσι, 25 Σεπτεμβρίου 2008. Η Cisco, αναγνωρίζοντας την εξαιρετική ανάπτυξη της περιοχής της Μεσογείου, βράβευσε τον Jordi Botifoll, αντιπρόεδρο της περιοχής της Μεσογείου, κατά τη διάρκεια του ετήσιου Global Sales Meeting (GSM) που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Σαν Φρανσίσκο.
Το βραβείο απονεμήθηκε στον κ. Botifoll ως αναγνώριση του δυναμισμού της ομάδας της Μεσογείου (αποτελείται από έξι χώρες - Ισπανία, Πορτογαλία, Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα και Ισραήλ), η οποία σημείωσε σημαντικές επιχειρηματικές και οικονομικές επιτυχίες. Μία από τις επιτυχίες αυτές είναι το γεγονός ότι η ομάδα παρουσίασε ρυθμό ανάπτυξης 24% κατά το τελευταίο τρίμηνο που έληξε τον περασμένο Ιούλιο. Η παραπάνω επιτυχία έκανε την περιοχή της Μεσογείου μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες περιοχές της εταιρείας σε όλη την Ευρώπη και είχε ως αποτέλεσμα να βραβευτεί η ομάδα που είναι υπεύθυνη γι' αυτήν.
Τα οικονομικά στοιχεία και η αντίστοιχη ανάπτυξη δεν ήταν ο μόνος λόγος της επιτυχίας. Εξαιρετική ομάδα, συντονισμένη υποστήριξη της επιχειρηματικής ανάπτυξης, συνεργασία μεταξύ ομάδων σε όλη την περιοχή της Μεσογείου καθώς και εντυπωσιακά αποτελέσματα ανά χώρα κατά τη διάρκεια του έτους, όλα αυτά και άλλα πολλά ανέδειξαν την ομάδα, που αποτελείται από περίπου 1.500 εργαζομένους, ως την πλέον επιτυχημένη και εμπνευσμένη ομάδα της χρονιάς.
Κατά τη διάρκεια του έτους, διακρίσεις όπως το βραβείο "The Engineer of the Year", που απονεμήθηκε στον Jordi Botifoll από τον Ισπανικό Σύνδεσμο Επαγγελματιών Τηλεπικοινωνιών, και ο χαρακτηρισμός της Cisco Spain ως το καλύτερο μέρος για να εργαστεί κανείς έδειξαν τη μεγάλη εκτίμηση και εδραίωση της εταιρείας σε όλη την περιοχή. Το βραβείο "The Engineer of the Year", που απονεμήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στη Βαρκελώνη, αποτελεί ένα μοναδικό γεγονός για επαγγελματίες της πληροφορικής από την Ισπανία. Οργανώνεται από το Ινστιτούτο Τηλεπικοινωνιών της Ισπανικής Κυβέρνησης. Τα άτομα που προτάθηκαν για το βραβείο επελέγησαν από όλη την Ευρώπη. Είναι η προσπάθεια και οι επιτυχίες της ομάδας της Μεσογείου που χάρισαν στη Cisco και στον Jordi Botifoll αυτό το βραβείο κύρους.
Η παραπάνω ομάδα έχει αποδείξει ότι η δέσμευση, η ομαδική εργασία και η συνεργασία με διάφορα τμήματα της Cisco, τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι βασικά στοιχεία για να μοιραστούν και να αποκτήσουν εμπειρίες, να ανταποκριθούν ταχύτερα στις ανάγκες των πελατών και να προσφέρουν αξία σε αυτούς.

«Τα εξαιρετικά αποτελέσματα στη Μεσόγειο αντανακλούν τη εκπλήρωση του οράματός μας, να αναπτύξουμε τη στρατηγική της περιοχής μας», δήλωσε ο Jordi Botifoll, αντιπρόεδρος της περιοχής της Μεσογείου στη Cisco, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στην οποία βραβεύτηκε. «Το επίπεδο συνεργασίας, υποστήριξης και ομαδικής εργασίας με τα αντίστοιχα τμήματα της ευρωπαϊκής αγοράς έδωσαν αληθινή ώθηση στην ανάπτυξη της αγοράς, καθώς και στη συνέχιση της δέσμευσης προς τους πελάτες μας.»
Ο Jordi Botifoll, καθώς και άλλα ηγετικά στελέχη της Cisco, πιστεύουν ότι, καθώς το δίκτυο είναι η πλατφόρμα για την ανάπτυξη επικοινωνιακών λύσεων, η Cisco θα ηγηθεί της ανάπτυξης της αγοράς μέσα στα επόμενα χρόνια. Το Internet 3.0 θα φέρει καινοτομίες και παραγωγικότητα χάρη σε εργαλεία συνεργασίας όπως το Unified Communications και το TelePresence.

Σχετικά με τη Cisco
Η Cisco είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως που αλλάζει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και συνεργάζονται. Πληροφορίες σχετικά με τη Cisco είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.cisco.com.

 

Υπεύθυνη Τύπου
Σιλβάνα Θεοδωροπούλου
Τηλ: +30 2106381457, 6947656057
e-mail: stheodor@cisco.com  

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

  • e-mail
  • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
  • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
  • Για Tεχνική Υποστήριξη 
  • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
  • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail

Μοιραστείτε το