Guest

Εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος Cisco IP τηλεφωνίας στην Computer Life AΒΕΕ

Μαρούσι, 17 Μαρτίου 2005 - Το τμήμα Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων της Cisco Systems Hellas AE ανακοίνωσε την υλοποίηση έργου IP τηλεφωνίας στην εταιρεία Computer Life AΒΕE για την κάλυψη των τηλεπικοινωνιακών της αναγκών.

Στην εγκατεστημένη λύση περιλαμβάνονται η πλατφόρμα διαχείρισης κλήσεων και voice mail Cisco Call Manager και Cisco Unity αντίστοιχα, τοπικό δίκτυο με power over Ethernet και IP τηλεφωνικές συσκευές, μεταξύ των οποίων και οι CP-7970G με έγχρωμη οθόνη αφής.

Μετά την μετεγκατάστασή της στις νέες ιδιόκτητες και σύγχρονες εγκαταστάσεις της, η Computer Life ολοκλήρωσε την εγκατάσταση και λειτουργία του νέου IP τηλεφωνικού της κέντρου. Για την επιτυχημένη επιλογή και χρήση του ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Χαρίλαος Χρυσόπουλος δήλωσε τα εξής: "Η τηλεφωνία πάντοτε αποτελούσε για την εταιρία μας ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της υποδομής της μια και η φιλοσοφία μας είναι η άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η IP τηλεφωνία της Cisco μας προσφέρει όλες αυτές τις δυνατότητες που έχει ανάγκη μία σύγχρονη επιχείρηση που στοχεύει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, ενοποιώντας τις τηλεφωνικές υπηρεσίες στην πληροφορική".

Ο κ. Μαργαρίτης Μαργαρίτης, Διευθυντής Μηχανογράφησης της Computer Life δήλωσε: "Η επιλογή της ολοκληρωμένης λύσης CiscoIPTelephony έγινε με γνώμονα την τεχνολογική αναβάθμιση των υποδομών της εταιρείας και την απόκτηση επιμέρους τεχνογνωσίας σε ένα πολύ εξειδικευμένο τομέα. Απώτερος στόχος είναι η εκμετάλλευση όλων των νέων δυνατοτήτων που προσφέρει αυτή η νέα τεχνολογία, καθώς και να αποκτηθεί εκ μέρους μας η ευχέρεια της διάθεσης νέων υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας προς τους πελάτες μας".

"Οι εγκαταστάσεις IP τηλεφωνίας σε εταιρείες πληροφορικής είναι σημαντικές καθώς αποτελούν, λόγω γνώσεων, ιδιαίτερα απαιτητικούς πελάτες αλλά και τα ιδανικά live showrooms για την περαιτέρω εξάπλωση της τεχνολογίας στις επιχειρήσεις", δήλωσε ο κύριος Δημήτρης Κούρλας, Territory SMB Market Manager της Cisco Systems Hellas.

Για την εγκατάσταση και παραμετροποίηση του συστήματος συνεργάστηκαν Computer Life και Dataways AE, ενώ η προμήθεια του εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε από την Πουλιάδης & Συνεργάτες ΑΕΒΕ, Επίσημου Διανομέα της Cisco Systems στην Ελλάδα.

Σχετικά με τις εταιρείες

 • Σχετικά με την Computer Life: Η Computer Life ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1984 με κύριο στόχο της να προσφέρει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα μηχανογραφικής οργάνωσης επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες μέσω ολοκληρωμένων  και λειτουργικών συστημάτων. Σκοπός της είναι να βοηθήσει τους πελάτες της να προσαρμοστούν και να ανταποκριθούν σε μία συνεχώς μεταβαλλόμενη ανταγωνιστική αγορά μέσα στις σύγχρονες συνθήκες, με καινοτόμες ιδέες, σύγχρονη τεχνολογία και τεχνογνωσία. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο:  www.computerlife.gr
 • Σχετικά με την Cisco Systems: Η Cisco Systems, Inc. (NASDAQ:CSCO), η παγκόσμια πρωτοπόρος στην ανάπτυξη δικτύων για το Internet, εορτάζει φέτος τα 20 χρόνια δέσμευσης στην τεχνολογική καινοτομία, στην πρωτοπορία στον τεχνολογικό κλάδο και στην εταιρική ευθύνη.  Πληροφορίες σχετικά με τη Cisco μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση http://www.cisco.com και http://www.cisco.gr. Για συνεχή ενημέρωση μεταβείτε στη διεύθυνση http://newsroom.cisco.com
 • Σχετικά με τις IP επικοινωνίες της Cisco Systems: Οι IP επικοινωνίες της Cisco Systems αποτελούν ένα σύστημα ανοιχτών τηλεπικοινωνιακών λύσεων προορισμένες για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και καλύπτουν πλήρων απαιτήσεις IP τηλεφωνικών κέντρων, unified communications, rich media IP audio and videoconferencing, IP video broadcasting και customer contact Call Centers. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο: www.cisco.com/go/ipc.

Cisco, Cisco Systems και το Cisco logo είναι εμπορικά σήματα κατατεθέντα ή εμπορικά σήματα της Cisco Systems, Inc. και / ή των συνδεδεμένων εταιριών στις ΗΠΑ και ορισμένων άλλων χωρών. Τα υπόλοιπα εμπορικά σήματα που αναφέρονται στο παρόν έγγραφο είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών. Η χρήση της λέξης συνεργάτης δεν συνεπάγεται σχέση συνεργασίας ανάμεσα στη Cisco και οποιαδήποτε άλλη εταιρία. Το παρόν έγγραφο είναι δημόσια πληροφόρηση της Cisco.

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail


Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • e-mail
 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη 
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail

Μοιραστείτε το