Guest

Πρωτοφανής Συμμετοχή Κοινού και Νέες Ανακοινώσεις κατά τη Διάρκεια του Συνεδρίου.

04 Öåâñïõáñßïõ 2005 -  Στις 26 & 27 Ιανουαρίου έγινε για τρίτη χρονιά η CISCO EXPO, εδραιώνοντας πλέον τη θέση της ως τη κορυφαία διημερίδα για τη Διαδικτύωση και τις Τηλεπικοινωνίες στην Ελλάδα. Στις δύο ημέρες λειτουργίας της, ο αριθμός των επισκεπτών ξεπέρασε τους 4.000. Οι επισκέπτες παρακολούθησαν πάνω από 60 παράλληλες παρουσιάσεις, από την Cisco Systems και 20 εταιρείες - συνεργάτες,  αριθμός μοναδικός για τα μέχρι τώρα δεδομένα της ελληνικής αγοράς.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα της CISCO EXPO 2005, όχι μόνο από το επίπεδο και τους αριθμούς ρεκόρ επισκεπτών και χορηγών εταιρειών, αλλά κυρίως από την ποιότητα του περιεχομένου και των λύσεων που παρουσιάστηκαν στον εκθεσιακό χώρο και στις παράλληλες παρουσιάσεις. Το μεγάλο εύρος των παρουσιάσεων για θέματα Διαδικτύωσης και Τηλεπικοινωνιών έδωσε τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο στέλεχος επιχείρησης ή οργανισμού να ενημερωθεί άμεσα για τις τάσεις της αγοράς, να δει από κοντά δοκιμασμένες και νέες τεχνολογίες και να ανταλλάξει απόψεις με μερικούς από τους σημαντικότερους ανθρώπους της Διαδικτύωσης και Τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα» δήλωσε ο κος Αλέξανδρος Μπεχράκης, Διευθυντής Πωλήσεων, Commercial & Channels της Cisco Systems Hellas.

Στις παράλληλες παρουσιάσεις της  CISCO EXPO 2005, παρουσιάστηκε για  πρώτη φορά από  τον  ΟΤΕ, με την υπογραφή OTEBusiness, το Conn-X@work, μία ολοκληρωμένη λύση γρήγορου Ιnternet, βασισμένη σε ADSL πρόσβαση που υλοποιεί μία σειρά υπηρεσιών οι οποίες απευθύνονται σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Το Conn-X@work επιτρέπει τη διασύνδεση πολλών Η/Υ μεταξύ τους, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα στη μικρομεσαία επιχείρηση να στήσει δίκτυο LAN, να δημιουργήσει Virtual Private Network over Internet και να διαθέτει back up γραμμή ISDN που ενεργοποιείται αυτόματα. Ο εξοπλισμός της Cisco Systems συντελεί στην υλοποίηση όλων αυτών των εξειδικευμένων υπηρεσιών.

Χορηγοί στη CiscoExpo 2005 ήταν οι εταιρείες:

OTE/ΟΤΕbusiness, OTEnet, Algosystems, Altec, Byte, Hewlett Packard, IBM, Info-Quest, Intracom, Space Hellas, Synet, Syscom, Vivodi, Πουλιάδης & Συνεργάτες, E-Net Solutions-Logicom, APC, CPI-MDI, Panduit, Netscope Solutions, Itec, New Horizons και Evensoft.

Στη διεύθυνση www.ciscoexpo.gr θα μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την CiscoExpo 2005, αρχεία με τις παρουσιάσεις, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για τους 27 τυχερούς  των  κληρώσεων με δώρα από τη Cisco Systems και τους Χορηγούς.

Σχετικά με τις εταιρείες

 • Σχετικά με την Cisco Systems: Η Cisco Systems, Inc. (NASDAQ:CSCO), η παγκόσμια πρωτοπόρος στην ανάπτυξη δικτύων για το Internet, εορτάζει φέτος τα 20 χρόνια δέσμευσης στην τεχνολογική καινοτομία, στην πρωτοπορία στον τεχνολογικό κλάδο και στην εταιρική ευθύνη.  Πληροφορίες σχετικά με τη Cisco μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση http://www.cisco.com και http://www.cisco.gr. Για συνεχή ενημέρωση μεταβείτε στη διεύθυνση http://newsroom.cisco.com

Cisco, Cisco Systems και το Cisco logo είναι εμπορικά σήματα κατατεθέντα ή εμπορικά σήματα της Cisco Systems, Inc. και / ή των συνδεδεμένων εταιριών στις ΗΠΑ και ορισμένων άλλων χωρών. Τα υπόλοιπα εμπορικά σήματα που αναφέρονται στο παρόν έγγραφο είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών. Η χρήση της λέξης συνεργάτης δεν συνεπάγεται σχέση συνεργασίας ανάμεσα στη Cisco και οποιαδήποτε άλλη εταιρία. Το παρόν έγγραφο είναι δημόσια πληροφόρηση της Cisco.

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail


Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε

 • e-mail
 • Εντοπίστε επαφές σε όλον τον κόσμο
 • Μπείτε σε ένα Φόρουμ Συζήτησης
 • Για Tεχνική Υποστήριξη 
 • Βρείτε έναν Μεταπωλητή στην περιοχή σας
 • Διαχειριστείτε τις επιλογές του e-mail

Μοιραστείτε το