

12 - 13 April 2018 • Indian School of Business

India Digital Education Summit

Handbook - Summit Overview

Before you Travel

Dress Code

Please note the dress code for the conference and dinners is smart casual. Hyderabad has a tropical climate with very high temperatures during April with average temperatures between 25 - 35 Degree Celsius, so pack accordingly. Jackets and ties are optional.

We recommend flat comfortable shoes as walking is a part of each day

Mobility

The university tours do include a degree of walking. Should you require assistance please let us know and we'll make arrangements to ensure you can access the various areas comfortably

Join Spark

Download and connect via Cisco Spark (available on Android, iOS or desktop) and stay up-to-date on the latest on the summit. Register to Cisco Spark with the email address used for registration and you'll be added to the space. Cisco Spark.







Schedule Overview

Day 0 - Wed	Day 1 - Thurs	Day 2 - Fri	Day 3 - Sat	
Arrivals into Hyderabad	9.30am - 1pm Welcome Keynotes Digital Education Summit Trends Cisco Speaker Sessions	9.30am-1pm Cisco Architecture Sessions Guest Speaker Session ISB Speaker Session	Departures from Hyderabad (On Customers)	
7pm Welcome Reception	2pm-5pm Digital Demonstrations Customer Speak Session Panel Discussion 7pm - 10pm Networking Dinner & Celebrity Performance	2pm - 4pm Panel Discussion Cisco - Customer Sync Closing the Summit 4pm onwards Departures		





Hotel & Business Session Information

Event Hotel

Hotel Sheraton Hyderabad

115/1, Financial District, Gachibowli,

Hyderabad, Telangana 500032

Check in 2pm / Check out 12pm

Breakfast is served from 6:30 AM - 10:30 AM

Hotel Services

Wi-Fi - Complimentary standard Wi-Fi included in rate (login with guest room number and surname), premium service available at an additional charge per day.

Other services: 24 hour room service, business centre. All major IT companies are in immediate vicinity as well as the International Airport within a 30-40 minutes drive.

Business Session Venues

Indian School of Business

Gachibowli, Hyderabad, Telangana 500032





Dinner Venues

WEDNESDAY 11 APRIL

Welcome Dinner

Hotel Sheraton

THURSDAY 12 APRIL

Summit Gala Dinner

- ISB Campus
- 07:00 PM 10:00 PM



Hotel Sheraton, Hyderabad





Registration & Hotel Transfer Times

- There would be a shuttle to pick-up for delegates from Hotel Sheraton to ISB. Pick-up times will be shared in the event handbook closer to date.
- Hotel Departure Times
 - 12th April Register and Meet 08:00 hours in Hotel Lobby
 - 13th April Register and Meet 08:00 hours in Hotel Lobby





Airport Transfers

AIRPORT TRANSFERS & TAXIS

- Airport transfers will be taken care for out-station attendees. It's roughly a short, 30-40 minutes ride to get to Hotel Sheraton where all outstation delegates will be staying.
- Please share your flight details with Kapil Kukreja <u>kapilk@kestone.in</u> so that transfers can be arranged.
- Pick-up details will be shared closer to the arrival date.

CLIMATE IN HYDERABAD

- Hyderabad has a tropical climate with very high temperatures during April with average temperatures between 25 - 35 Degree Celsius.
- We suggest light cotton and linen clothes for comfort.





About ISB, Hyderabad

- THE INDIAN SCHOOL OF BUSINESS
 (ISB) evolved from the need for a world class business school in Asia. The founders,
 some of the best minds from the corporate
 and academic worlds, anticipated the
 leadership needs of the emerging Asian
 economies.
- The ISB is committed to creating such leaders through its innovative programmes, outstanding faculty and thought leadership.
 Funded entirely by private corporations, foundations and individuals from around the world who believe in its vision, the ISB is a not-for-profit organisation.
- Indian School of Business is regarded as one of the most digitally-advanced, fastest growing and innovative B-Schools globally.







Agenda Day 1

Time	Topic	Venue	Duration	Speaker(s)
09:30 - 09:50	Summit Inauguration & Keynote	AC-8 Boardroom	20mins	Shri Jayesh Ranjan Principal Secretary (I&C and IT Depts) Govt of Telangana
09:50 - 10:20	Driving Digitization in Education	AC-8 Boardroom	30mins	Sudhir Nayar Managing Director - Sales (Cisco)
10:20 - 10:40	Summit Welcome Keynote	AC-8 Boardroom	20mins	Anil Menon Global President - Smart + Connected Communities (Cisco)
10:40 - 11:10	Role Of Technology in the Future Of Management Education	AC-8 Boardroom	30mins	Dr Rajendra Srivastava Dean - Indian School Of Business
11:10 - 11:30	C	offee/Tea Break @ Atrium		
11:30 - 12:00	Transforming Learning Spaces and Student Experience	AC-8 Boardroom	30mins	Marcus Lim APJ Education Lead (Cisco)
12:00 - 13:00	Cisco Digital Institutional Framework	AC-8 Boardroom	60 mins	Rohan Saldanha APJ Edu Solution Architect (Cisco) Vaibhav Srivastava Education Lead - India & SAARC (Cisco)
13:00 - 14:00		Lunch Break @ Atrium		

Contd....





Agenda Day 1 contd...

14:00 - 15:30	Digital Campus Demonstration	AC-8 Boardroom	45mins	Rohan Saldanha APJ Edu Solution Architect (Cisco) Gurnek Thiara Edu Solution Architect (Cisco)
14:00 - 15.30	Digital Learning Demonstration	AC-8 LT	45mins	Vaibhav Pant Manager - System Engg (Cisco)
15:30 - 16:00	Coffee/Tea Break @ Atrium			
16:00 - 16:20	Establishing Digital Learning in a Premier B School	AC-8 Boardroom	20mins	Prof G Ramesh Professor - Center Of Public Policy (IIM Bangalore)
16:20 - 17:00	Panel Discussion: Digitization of Education in India - Opportunities & Challenges	AC-8 Boardroom	40mins	Dr Siddalinga Swamy Director - eGov (AICTE) Lux Rao Director DTO (Cisco) Prof Srinath Dean Academics (RVCE) Deepa Mani Associate Prof & Executive Director - SRITNE (ISB) - Moderated by Marcus Lim
17:00 - 18.30	Change Over Break (Including Hotel Transfers & back)			
19:00 - 22:00	Celebrity Performance, Networking Dinner @ RC Lawns			





Agenda Day 2

Time	Topic	Venue	Duration	Speaker(s)
9:30 - 11:00	Cisco Digital Architectural Frameworks : EN, Collaboration, Security & Data Center	AC-8 Boardroom	90mins	Avinash Salian (EN) Aditya Pisupati (Collab) Anubhav Wahie (Security) Sridhar Bhardwaj (DC)
11:00 - 11:30		Coffee/Tea Break @ Atrium		
11:30 - 12:00	ThingQbator - The Cisco Innovation Lab	AC-8 Boardroom	30mins	Chandrashekhar Raman Head - ThingQbator (Cisco)
12:00 - 12:30	Creating Ethical Leaders in the digital world	AC-8 Boardroom	30mins	Prof Ramabhadran Thirumalai Prof - Finance Area (ISB)
12:30 - 13:00	Driving Innovation in Education	AC-8 Boardroom	30mins	Srinivas K Chief Operating Officer (T-Hub)
13:00 - 14:00		Lunch Break @ Atrium		
14:00 - 14:30	Digital Transformation Of India	AC-8 Boardroom	30mins	Anil Nair Managing Director Country Digitization (Cisco)
14:30 - 15.30	Group Discussions (AMs & Customers) - Break Out Meetings	Atrium	60mins	Cisco AMs + Customers
15:30 - 16:00	Q & A, Feedback, Closing Keynote & Wrap Up	AC-8 Boardroom	30mins	Marcus Lim APJ Education Lead (Cisco) Vaibhav Kumar Srivastava Education Lead - India & SAARC (Cisco)





· I | I · I | I · I CISCO