Guest

Uddannelse

Få det fulde udbytte af dit Cisco netværk med autoriseret Cisco træning

Det går hurtigere i erhvervslivet i dag. Hver dag bliver virksomhederne tvunget til at skille sig ud ved hjælp af faktorer som for eksempel kundeservice, supply chain management og innovativ produktudvikling - faktorer, som bliver drevet af virksomhedernes evne til at optimere deres udnyttelse af teknologi og til at fastholde og bemyndige nøglemedarbejdere.


Cisco Systems

Ved at tilbyde autoriseret Cisco-træning af høj kvalitet og godkende netværksviden og -ekspertise giver Cisco Learning Partners og Cisco Career Certifications virksomhederne mulighed for at styrke deres netværkskapacitet og fastholde en konkurrencefordel, samtidig med, at det gør dem i stand til at levere bedre kundeservice, forøge medarbejderproduktiviteten og, i sidste ende, øge indtjeningen og rentabiliteten.

Cisco Career Certifications-programmet

Cisco Career Certifications-programmet er almindeligt anerkendt som værende branchestandarden indenfor netværksdesign og -support, idet det sikrer en høj grad af ekspertise og troværdighed. Cisco Career Certifications og Cisco Qualified Specialist er målrettede certificeringer, der giver en blåstempling af viden og ekspertise og dokumentation for faglige resultater - lige fra grundlæggende netværksteknologi til mere specifikke og avancerede teknologiområder som for eksempel sikkerhed, trådløse teknologier, content networking og IP-telefoni. Desuden øges mulighederne for at opnå tilfredshed og udvikling i karrieren. Cisco-certificerede medarbejdere gør din virksomhed i stand til at få det optimale ud af netværksinvesteringen ved at minimere netværksudfald. Hermed opnås større medarbejderproduktivitet og kundetilfredshed.

Expert

(CCIE)

 

Professional

(CCNP, CCDP, CCIP, CCSP)

 

Associate

(CCNA, CCDA)

Cisco Qualified Specialist

   

For sikkerhed, trådløse teknologier, content networking og IP-telefoni besøg venligst følgende side.

Cisco tilbyder almene certificeringer på tre niveauer, svarende til stigende grader af ekspertise: Associate, Professional og Expert. De forskellige linier inden for et niveau er afstemt efter varierende karrieremæssige behov. Desuden findes der et bredt udvalg af målrettede Cisco Qualified Specialist certificeringer, som gør én i stand til at demonstrere viden inden for specifikke teknologier, løsninger eller arbejdsområder. For flere detaljer vedrørende de forskellige niveauer og linier, klik her.

Cisco Learning Partners


Cisco Learning Partners er de eneste autoriserede eksterne udbydere af Cisco uddannelser. Fordi de er udvalgt af Cisco ud fra deres evne til at undervise i Cisco produkter, teknologier og løsninger, er Cisco Learning Partners i stand til at levere specialtilpasset fleksibel undervisning af høj kvalitet i talrige udformninger og dermed tilfredsstille meget specifikke undervisningsbehov, som er fastlagt ud fra en forhåndsbedømmelse. Al undervisning bygger på indhold, som er udviklet og godkendt af Cisco.

Det er udelukkende Cisco Learning Partners, der benytter sig af Certified Cisco Systems Instructors. Disse personer har et grundigt kendskab til branchen og teknikken, de skal gennemføre et krævende certificeringsforløb for instruktører og desuden leve op til Ciscos høje kvalitetskrav.

Hvis du derfor, udover at bestå eksamenen, vil sikre dig, at du kommer ud med den fornødne kompetence og ekspertise, som vil gøre dig i stand til at udføre dit arbejde bedst muligt, anbefaler vi, at du bliver uddannet af en autoriseret Cisco Learning Partner. Hold dig ajour med den teknologiske udvikling og forudse ændringer i markedet i stedet for udelukkende at reagere på dem.

Vælg et kursus hos en Cisco Learning Partner

Gå ind på Ciscos europæiske Learning Partner Locator hvis du ønsker at vælge et kursus hos en Cisco Learning Partner i nærheden af dig.

På Cisco Learning Locator finder du også planlagte Cisco undervisningshold opdelt efter emne, Learning Partner, sted, dato, undervisningsmetode eller efter en hvilken som helst kombination af disse søgekriterier.

Cisco Learning and Events: klik her

Cisco Career Certifications Tracking System klik her