Guest

Packetville

Bliv klogere på internettet og lær engelsk

Webportalen Packetville giver børn og unge muligheden for at slå tre fluer med ét smæk: Man lærer, hvordan internettet egentlig fungerer, bliver bedre til engelsk og spiller samtidig en række underholdende og lærerige spil.

Spring ind i internettet
På Packetville kan børnene ”springe direkte ind i internettet” sammen med figurerne Peter og Penny Packet. Sammen med dem kan børnene lære mere om teknologi og dens betydning for samfundet gennem en række sjove og udviklende aktiviteter. Packetville er derfor særdeles velegnet for de otte til 14-årige, når de skal lære engelsk, og når de skal blive dygtigere til at forstå internettets mange muligheder.

For mange i netop den aldersgruppe vil Packetville være det første møde med internettet, og det er derfor vigtigt, at det bliver et positivt møde. Matematik, videnskab og it kan være nogle tunge emner for børn, men når de emner kombineres med sjove aktiviteter, venlige figurer og spil, er der god mulighed for, at børnene får et positivt førstehåndsindtryk – og dermed får ekstra interesse for de muligheder, internettet har at byde på.

Også for forældre og lærere
Selv om Packetville primært henvender sig til børn og unge, er en del af siden forbeholdt voksne - med én speciel indgang for forældre og en anden for lærere. Her kan man få hjælp til at forberede børnene på de muligheder, it-verdenen har at byde på, ligesom lærerne kan finde undervisningsplaner, aktiviteter og spil, der kan hjælpe med at engagere børnene.