Har du en konto?

  •   Tilpasset indhold
  •   Dine produkter og support

Brug for en konto?

Opret en konto

Teknisk vækst support til små og mellemstore virksomheder

Få virksomhedsmålrettede digitaliseringsløsninger til små og mellemstore virksomheder. Sådan administrerer man internet-cloud-sikkerheden til forbundne enheder i små og mellemstore virksomheder/SME'er.

Det går godt. Din virksomhed vokser. Faktisk har du brug for mere plads, og det er på tide at finde nye lokaler. Logistikken i forbindelse med en flytning kan være tidskrævende, men det er også ret sjovt. Nye omgivelser kan give dit team fornyet energi, og en ny arbejdsplads er en chance for at få et nyt kontor, nye møbler, nyt inventar... og ny it. Flytning af kontoret er en perfekt mulighed for at vurdere, hvordan din virksomhed fungerer, og for at få ny infrastruktur samt nye systemer, som har en positiv indvirkning på din virksomhed.

Personale med fjernadgang arbejder mere sikkert og intelligent

Selv om du sikkert tænker en del over dine nye omgivelser, er det også en god lejlighed til at tænke over, hvor dit personale ellers kan arbejde fra. Udstillingslokalet? På farten? En digital, mobil arbejdsstyrke er mere fleksibel, tilpasningsdygtig og ofte kreativ, produktiv og tilfreds.

Ifølge Ciscos undersøgelser udnytter mange små og mellemstore virksomheder I Europa ikke fordelene ved en mobil arbejdsstyrke, selv om de ved, hvordan det kan hjælpe. Mange virksomhedsejere benytter ikke muligheden for fjernarbejde, så medarbejdere stadig skal møde på kontoret i stedet for at kunne arbejde eksternt. Hvis du ændrer din virksomhed nu, kan virksomheden udnytte den fremtidige vækst, som mobiliteten giver.

Samarbejd ved hjælp af software til deling af enheder

Teknologi kan føre medarbejdere sammen, uanset om de er på kontoret eller et helt andet sted. Alligevel har vi konkluderet, at mange virksomhedsejere ikke har samarbejdsprogrammer, der giver medarbejdere mulighed for at samarbejde om dokumenter.

Løsninger til videomøder som f.eks. WebEx og virtuelle mødelokaleprogrammer som f.eks. Spark giver dine teams mulighed for at mødes "ansigt til ansigt", hvilket igen betyder, at der spares tid og penge, da det ikke er nødvendigt at møde op, og dit personale kan dele idéer og samarbejde om dokumenter i realtid. Kommunikationsapps som f.eks. Jabber hjælper dine teams med at holde kontakten ved hjælp af chat, realtidsstatus, deling af skrivebord og møder, hvilket giver en helt nyt "arbejdsplads", der slet ikke kræver plads.

Gør it-netværkskonfiguration og enhedshåndtering mere enkel

Ciscos undersøgelser viste, at netværksadministration kan give mange små og mellemstore virksomheder problemer. Nogle ejere vil gerne have flere it-eksperter i deres virksomhed, mens lidt over 30 % slet ikke har nogle it-ressourcer. Der er sket store fremskridt inden for netværksadministration, og det er blevet langt mere enkelt, uanset om det foregår i virksomheden eller i skyen. Men nu er tiden inde til forandringer. Dit netværk er din virksomheds fundament, og hvis du vælger den rigtige administrationsløsning, får du hidtil uset fleksibilitet og uanede muligheder.

Beskyt mod og forebyg nedetid på netværket

Din virksomhed vokser, og det samme gør den mængde data, som den opbevarer og behandler. Det er vigtigt at beskytte oplysninger om kunder og andre følsomme oplysninger, som andre ikke må få fat i. Desuden medfører indtrængen i dit netværk nedetid, mens du er offline, og endnu mere bøvl, når du skal rydde op. Tallene taler for sig selv: En investering i sikkerhed er en investering i forebyggelse, så du kan fortsætte med at drive virksomheden og være forvisset om, at dit netværk er sikkert.

Få mere plads på kontoret med trådløs understøttelse

Mens du tæller skriveborde, kan du overveje, hvor meget der har ændret sig. Den tid, hvor alle havde deres eget skrivebord og en stationær pc, er for længst forbi. Et 100 % trådløst kontor betyder, at du kan have mange forskellige typer medarbejdere: deltidsansatte, salgsmedarbejdere, konsulenter og leverandører – og deres enheder. Du skal selvfølgelig også sikre dit netværk, så brugeridentifikation, firewalls og andre sikkerhedsforanstaltninger, der kan følge med dine stadig større krav, er et must.

Spar energi ved at efterse din it-struktur

En nedbringelse af udgifterne til at drive en virksomhed giver større profit. Energiudgifter går hovedsageligt til belysning, opvarmning, nedkøling og computerkraft, og alt dette kan kontrolleres ved hjælp af dit netværk. Ny teknologi gør dette muligt. Du får nemlig den uventede fordel, at du kan gøre din virksomhed mere grøn, samtidig med at du sparer penge.

Før du begynder at pakke flyttekasser, kan du skabe dig et overblik og overveje dine it-behov, både nu og i fremtiden. Tænk fremad, før du flytter. Din virksomhed vil være taknemlig.

Tilmeld dig nyheder på e-mail for at holde dig opdateret med rådgivning, tilbud og kampagner til små og mellemstore virksomheder.