Guest

IP NGN

Du skal have den nyeste version af Adobe Flash Player med JavaScript aktiveret for at kunne se dette indhold.

Hent Flash Player

Cisco IP NGN: Platform til Connected Life

Opbyg en infrastruktur til videotjenester, mobil- og sky-tjenester eller administrerede tjenester med Cisco-produkter, herunder CRS-1, ASR-serien og Nexus-serien. Disse brancheførende produkter giver et stærkt fundament til nuværende og fremtidige netværksbehov i kernen og datacentret, ved edge og hele vejen ud til kunden.


Udover deres gennemtestede routing- og switching-styrker leverer disse produkter også tjeneste-specifikke innovationer, der giver øger kvaliteten for videotjenester, mobil- og sky-tjenester eller administrerede tjenester.


Oversigt over IP NGN

Service provider og medianet

Giv slutbrugerne en mere visuel, social og personlig oplevelse med omfattende medianet-teknologier, der omfatter løsninger til private, virksomhedskunder og netværket. Denne strategi understøtter og optimerer alle segmenter af service provider-branchen, fra telekommunikations- og kabeloperatører til satellitudbydere til programudbydere.


Service provider og medianet

Overgang til 4G mobilt internet

Brug standardbaseret mobil transport over IP og få fordelene af de samme teknologier, som mange nu bruger i deres kernenetværk og akkumulerede netværk. Ciscos 4G mobile internetløsning er rettet imod netværkslaget hos mobiloperatører, og fokuserer på IP-sammenlægning og celleområdet. Det muliggør omkostningseffektiv, sikker udnyttelse af mobile transportnetværk.


Med Ethernet- og IP/MPLS-løsninger kan du realisere væsentlige omkostningsreduktioner, samtidig med at der opbygges en infrastruktur, der understøtter aktuelle og fremtidige netværkskrav. Sæt låg på din investering i ældre udstyr, og begynd at gå over til en løsning udelukkende baseret på IP.


Få mere at vide om, hvordan Cisco er førende inden for overgangen til 4G mobilt internet.


IP NGN mobilt internet

Cisco Unified Service Delivery

Reducér omkostninger, optimér ressourceudnyttelse, og levér en sikker virtuel oplevelse på tværs af hele din portefølje af tjenester. Cisco Unified Service Delivery (USD) leverer en enkelt, fælles infrastruktur og en vært med mange fordele.


I datacentret kombinerer Cisco en række brancheførende løsninger, der tilbyder:

  • Virtualiseret lager og samlet databehandlingskraft
  • End-to-end levering af IP-tjenester med flere funktioner
  • Sikkerhed i flere lag, der er skræddersyet til at identificere og eliminere de nyeste trusler
IPNGN Unified Service Delivery

Lad os hjælpe dig