Guest

Netværksinfrastruktur

Hierarchical Navigation

Forøg din netværksinfrastruktur

Den enorme vækst i IP-trafik skyldes nye medieapplikationer og kunders krav om mere interaktivitet, personliggørelse, mobilitet og video. Cisco Network Infrastructure-løsninger giver dig mulighed for at levere personliggjorte, næste generations tjenester og medieoplevelser hvor som helst, når som helst.

Konverger tjenester på en infrastruktur Næste generations IP-netværk (IP NGN) fra Cisco hjælper med at muliggøre end-to-end omfang, robusthed og effektivitet, så du kan levere Connected Life. Vores løsninger giver en platform til konvergens af flere løsninger, så du kan betjene virksomheder, private og mobilkunder med en enkelt netværksstruktur, og:

  • Reducere kapital- og driftsomkostninger
  • Reducere time to market
  • Udnytte nye indtægtsmuligheder

Edge-netværk
Cisco tilbyder en omfattende portefølje af edge-netværksløsninger, der optimerer levering af video- og mobiltjenester.

Bredbånd
Cisco-bredbånd hjælper dig med at levere sikre, skalerbare tale-, video- og datatjenester og udvide dem hurtigt og rentabelt.

Netværksadministration for service providere
Ciscos værktøjer til netværksadministration fremskynder og forenkler udnyttelse af netværksinfrastruktur og giver synlighed i realtid til dit netværk.

Cisco Cable-infrastruktur
Cisco Cable IP NGN-løsninger hjælper dig med at forbedre effektivitet, samle IP- og MPEG-videoinfrastrukturer og forbedre “triple-play”-tjenester.

Cisco Highly Secure-infrastruktur
Ciscos sikkerhedsfunktioner og tjenester til netværksinfrastruktur hjælper med at sikre kontinuerlig tilgængelighed af netværk og tjenester.

Cisco Carrier-Grade IPv6 CGv6-telefon
Levér på fremtidens internet Beskyt, forbered og få succes med CGv6.

Optisk Cisco-netværk
Ciscos optiske løsninger giver et fleksibelt grundlag med høj kapacitet til at forøge levering af næste generations tjenester.

Cisco Carrier Ethernet
Cisco IP NGN Carrier Ethernet letter såkaldte “any-play”-tjenester, som du kan levere hvor som helst til en hvilken som helst enhed.

Cisco Core-netværk
Cisco IP/MPLS kerneløsninger til routing leverer fleksibilitet og skalerbarhed til næste generations virksomheds- og forbrugertjenester.

lad11487_60

Læs hvidbog

Virkningen af en model med samlede ejeromkostninger

Del