Guest

Mobiloperatører

Hierarchical Navigation

Se, hvad der er muligt med næste generation af mobile netværk

Da den mobile datatrafik fordobles hvert år, står det mobile internet foran et vendepunkt. Et Cisco IP Next-Generation Network med Cisco ASR 5000 mobil multimedie-kerneplatform kan hjælpe service providere som dig med at udvikle dine netværk og forretningsmodeller.

Cisco kan hjælpe dig med omkostningseffektivt at skalere dit netværk, udvikle nye forretningsmodeller og forbedre kundeoplevelsen for at indfange muligheder på markedet for mobilt internet. Avancerede 3G- og 4G-netværk gå over til IP. Cisco hjælper dig med at levere en uovertruffen kundeoplevelse på tværs af placeringer, enheder og teknologier:

  • Arkitekturer med alt-i-IP letter hurtig implementering af nye enheder og applikatiner til mobilt internet
  • Integrerede, end-to-end arkitekturer fremmer omkostningseffektivitet og høj ydeevne
  • Omkostningseffektiv backhaul giver markante besparelser
  • Større synlighed og kontrol gennem abonnent- og programbevidsthed gør netværksadministration nemmere

Femtocell
Cisco Femtocell-løsningen hjælper dig med at levere pålidelig, indendørs mobildækning i høj kvalitet, samtidig med at backhaul og omkostninger reduceres.

4G WiMAX
4G WiMAX-produkter og -løsninger fra Cisco giver dig mulighed for at bruge IP-netværket omkostningseffektivt til at levere trådløse tjenester til nye abonnenter.

Unified RAN Backhaul
Cisco Mobile Transport over Packet (MToP) leverer tjenester over et enkelt IP/MPLS-netværk, hvilket reducerer mobile backhaul-omkostninger.

Trådløst mesh
Cisco ServiceMesh bruger Wi-Fi uden licens for at udvide bredbåndsnetværkets rækkevidde til levering af innovative, nye mesh-tjenester.

Del