Guest

Kabeloperatører

Du skal have den nyeste version af Adobe Flash Player med JavaScript aktiveret for at kunne se dette indhold.
Hent Flash Player

Transformer dit netværk til et medienet

I dag ønsker forbrugere personlige, sociale og interaktive oplevelser med indhold leveret når som helst, hvor som helst og på en hvilken som helst enhed. Kabeloperatører reagerer med:

  • Flere on-demand valg
  • Migrering til kanaler udelukkende i HD-kvalitet
  • Ultrabredbånd
  • Internetbaserede videoprogrammer

Den resulterende eksplosion i båndbredde belaster imidlertid netværksinfrastrukturen. Intelligente netværk, eller medienet, giver massiv skalering, kapital og optimering af driftsomkostninger, og giver den forbrugeroplevelse, som kabeloperatører har brug for.


Cisco-løsninger kan hjælpe kabeloperatører med at:

  • Udvikle deres netværk til et medienet
  • Gøre deres infrastruktur netværks-, slutpunkts- og mediebevidst
  • Levere en ny generation af IP-baserede tjenester

Cisco Cable Business
Kom ind på udviklingsmarkeder, og levér forretningstjenester over et netværk, der er designet til at understøtte avancerede tjenester.


Cisco Cable Digital Voice
Benyt dig af nye forretningsmuligheder og tilbyd nye, fremragende forbrugeroplevelser med konvergerethøjhastighedsdata, tale og video.


Cisco Cable DTV Transition
Efterhånden som kabeloperatører står over for en succesfuld overgang til digitalt tv (DTV), kan Cisco hjælpe dig med at drage fordel af de nye mulgheder.


Cisco Cable High-Speed Data (HSD)
Disse løsninger giver dig mulighed for at introducere tjenester, der reducerer udskiftning af kunder og hjælper med at sikre positive, konsekvente kundeoplevelser.


Cisco Cable Separable Security
Ciscos Separable Security-løsninger hjælper dig med at definere og forbedre serviceniveauer, samtidig med at du leverer beskyttede, avancerede digitale tjenester.


Cisco Cable Transport
Næste generations kabel IP-netværk (IP NGN) fra Cisco giver en komplet, end-to-end overførselsløsning, der opfylder dine krav til multitjenester.


Cisco Cable tru2way
I samarbejde med CableLabs og andre opfordrer Cisco til åben kommunikation og teknologisamarbejde ved hjælp af tru2way-løsninger.


Cisco Cable Video
Cisco Cable Video-løsninger samler flere løsninger, der giver dig mulighed for at transformere videooplevelsen over et Cisco IP NGN.


Cisco Cable ServiceMesh
Dette end-to-end system giver abonnenter sikker og dynamisk adgang og tjenester med mere værdi på tværs af trådløse mesh-netværk.


Cisco Cable Multi-Service Access
Denne tjeneste giver konvergeret adgang for at hjælpe dig med at levere video-, data-, tale- og multimedietjenester.


Optimering og forbedring af Cisco HFC-båndbredde
Denne løsning integrerer produkter, tjenester og videoekspertise for at hjælpe dig med at forøge kundeloyalitet og månedlig indtjening.

Flere ressourcer

Lad os hjælpe dig