Guest

Cisco Breakaway Schools-programmet

Uddannelsesansvarlige på nationalt, regionalt og skoleniveau har to fælles mål: forbedre den uddannelsesmæssige kvalitet og få mest ud af de offentlige midler. Oddsene for at opnå disse mål har aldrig været højere.

Flere og flere uddannelsesansvarlige indser, at en intelligent brug af teknologi kan være en stor hjælp til mere personlige, samarbejdsorienterede og relevante uddannelser. Skoledistrikter rundt om i verdenen er sammen med Cisco ved at ændre det nuværende status quo i uddannelsernes udvikling ved at opbygge et uddannelsesmæssigt fundament, der forbereder eleverne til det 21. århundrede.

Cisco Breakaway Schools-programmet fokuserer på to hovedområder i den uddannelsesmæssige proces:

  • Forbedring af indlæringsmiljøet ved at hjælpe skoler til at drive sig selv på en mere effektiv måde.
  • Forbedring af selve indlæringen ved at opbygge et samarbejde mellem skoler, elever og undervisere.

Programmet kombinerer netværksløsninger med en praktisk orienteret strategi for skoler. Cisco tilbyder løsninger som sikkerhed, avanceret IP-kommunikation og -video over et konvergeret IP-netværk. Hermed opbygges et sikkert og effektivt miljø, hvor elever kan studere på egne betingelser. Programmet står allerede bag succeshistorier i forskellige skoledistrikter i Europa og USA. Distrikterne alle har fået gavn af færre omkostninger og en mere omkostningseffektiv brug af tid.

Sikkerhed fra Cisco

Cisco Video

Lad os hjælpe dig