Har du en konto?

  •   Tilpasset indhold
  •   Dine produkter og support

Brug for en konto?

Opret en konto

Cisco Capital

At erhverve Ciscos teknologi har aldrig været lettere. Vores fleksible betalingsløsninger hjælper dig med at holde fokus på, hvad der er vigtigt—din virksomhed.

Please select preferred country and language:


Hvorfor vælge os?

Fleksible

Uanset om det handler om forbrugsmodeller eller pay-as-you-go, tilbyder vi flere betalingsmuligheder for at drive dine forretningsmæssige resultater.

Nytænkende

Vores fleksible løsninger tilbyder nye måder at forbruge og levere digital transformation på og undgå teknologiforældelse.

Smidige

Få den teknologi, som du har brug for, til hurtigt at tilpasse sig markedsdynamikken, træffe hurtigere beslutninger og øge afkastet.

Udforsk betalingsmetoder

Få mest muligt ud af dit IT-budget. Vores fleksible og innovative betalingsløsninger gør det lettere for dig at vokse din forretning og gå hurtigere på markedet med Cisco-teknologier.

Få den nyeste teknologi billigere

Spar penge, når du køber hardware, software og tjenester sammen i en pakke til et månedligt abonnement.

Har du brug for vejledning?

Udnyt de tilgængelige finansieringsmuligheder. Vi kan vise dig hvordan.a

Betalingsløsninger, gældende långivere og tilgængelighed af eventuelle refererede programmer varierer fra land til land. Cisco Capital tilbyder leasing og/eller finansiering i et begrænset antal lande. Leasing og/eller finansiering kan ydes af en uafhængig finansieringsleverandør i jurisdiktioner, hvor Cisco Capital ikke tilbyder de gældende leasing- og/eller finansieringsprodukter. Andre begrænsninger kan gælde. Cisco Capital forbeholder sig retten til at ændre eller annullere ovenstående til enhver tid uden varsel.