Har du en konto?

  •   Tilpasset indhold
  •   Dine produkter og support

Brug for en konto?

Opret en konto

Carsten Videcrantz udnævnt til adm. direktør i Cisco Danmark

Carsten Videcrantz er blevet udpeget som ny administrerende direktør i Cisco Danmark. Carsten Videcrantz har siden januar været konstitueret adm. direktør efter Niels Münster-Hansen. Carsten har bred ledelseserfaring og en PhD fra DTU med i bagagen. 

Efter et halvt år på posten som konstitueret adm. direktør udnævnes Carsten Videcrantz som ny adm. direktør for Cisco Danmark og den, der skal føre Ciscos forretningen videre ind i den digitale fremtid.

“Jeg er stolt over at få denne mulighed. Cisco er en fantastisk organisation og en virksomhed, som kommer til at spille en afgørende rolle for den digitale rejse, som mange danske virksomheder er på i disse år. Cisco skal være en strategisk og betroet rådgiver i en digital verden, der kan vise vejen og som tør at gå forrest“, fortæller Carsten Videcrantz.

Det er samtidig vigtigt for Carsten Videcrantz at skabe en innovativ virksomhedskultur, der tiltrækker de bedste folk fra hele landet.

”For mig bliver opgaven at styrke Cisco Danmarks position internt og eksternt sammen med vores mange dygtige medarbejdere og vores danske partnere. Vi skal skabe de bedste rammer for innovation og nytænkning, hvilket er altafgørende på tværs af hele virksomheden”, slutter Carsten Videcrantz.

Ifølge Niklas Andersson, Cisco Vice President i Nord-Europa, er Carsten Videcrantz blandt andet udvalgt som ny adm. direktør på grund af hans erfaring og naturlige lederegenskaber. Det er vigtigt i en organisation med knap 130 medarbejdere, der dækker alt fra salg til specialiseret rådgivning.

“Carsten har et indgående kendskab til Cisco og har i alle de positioner han har haft udvist en fantastisk forståelse for markedet, parterne og ikke mindst kundernes udfordringer. Derudover er Carsten en dygtig leder, der forstår at styrke den lokale tilstedeværelse i en global virksomhed”.

Carsten Videcrantz har været i Cisco Danmark siden 2005, hvor han i de sidste seks år har været salgsdirektør. Han er uddannet civilingeniør og PhD – begge fra DTU. Carsten Videcrantz er født i 1967 og bor i Hørsholm.