Har du en konto?

  •   Tilpasset indhold
  •   Dine produkter og support

Brug for en konto?

Opret en konto

Ciscos danske direktør skifter til ny europæisk stilling

Niels Münster-Hansen forlader den danske direktørstol til fordel for en stilling som leder for en ny nordeuropæisk organisation. En organisation, der består af Ciscos tekniske salgsspecialister, som på daglig basis hjælper Ciscos kunder med deres it-transformation. Niels Münster-Hansen har været ansat i Cisco Danmark siden 2000 og har siden 2008 været adm. direktør.

Niels Münster-Hansen har som direktør skabt gode resultater i Danmark, hvilket ikke er gået ubemærket hen i resten af virksomheden. “Jeg glæder mig meget til de nye udfordringer. Mit mål er at sikre, at kunder i alle lande forstår de forretningsmæssige muligheder, som it-infrastrukturen i dag giver dem samt de sikkerhedsmæssige udfordringer, virksomheder på tværs af landegrænser og brancher står overfor,” fortæller Niels Münster-Hansen. 

Danske erfaringer i rygsækken
Ifølge Niels Münster-Hansen kræver den nye rolle ikke kun en forståelse af teknologi: 

“Udviklingen inden for især cloud og cybersikkerhed betyder, at netværkets rolle bliver endnu mere afgørende for virksomheders evne til at være innovative og vinde markedsandele. Når man skal fortælle det budskab, hjælper det at have erfaringer fra et land som Danmark, der ikke kun er digitalt modent, men også har en størrelse, hvor man er i berøring med virksomheder af alle størrelser og både interagerer med private og offentlige kunder,” fortæller Niels Münster-Hansen. 

Niels Münster-Hansen starter i den nye stilling fra dags dato og vil fortsat have bopæl i Danmark, hvor han bor med sin familie. Carsten Videcrantz er udpeget som konstitueret administrerende direktør. Carsten har været hos Cisco Danmark i mere end 15 år og har de seneste ti år været salgsdirektør for Enterprise segmentet.