Har du en konto?

  •   Tilpasset indhold
  •   Dine produkter og support

Brug for en konto?

Opret en konto

Cisco og INTERPOL går sammen i kampen mod cyberkriminalitet

IT-virksomheden Cisco og den internationale politiorganisation INTERPOL offentliggør i dag en ny samarbejdsaftale i kampen mod cyberkriminalitet. Centralt i aftalen er viden- og datadeling om hackere og sikkerhedstrusler, der skal hjælpe med at identificere og undgå cyberkriminalitet på tværs af landegrænser og netværk. 

I dag offentliggør Cisco og den internationale politiorganisation INTERPOL en ny aftale, der betyder at de to organisationer vil dele vigtig data og viden med henblik på at bekæmpe verdens cyberkriminalitet. 

Cisco’s sikkerhedsafdeling Cisco Talos blokerer hver dag 19,7 milliarder trusler på det globale netværk, og har derfor et enestående kendskab til cyberkriminalitet. Denne viden skal nu hjælpe INTERPOL og lokale myndigheder i 192 lande med at bekæmpe hackerangreb og anden it-kriminalitet.

”Udveksling af information og ekspertise mellem den offentlige og private sektor er altafgørende i kampen mod cyberkriminalitet. Intet land eller virksomhed kan vinde den kamp alene. INTERPOL’s aftale med Cisco giver os og myndigheder i 192 medlemslande adgang til vigtig data om sikkerhedstrusler, der kan bruges til at identificerer og undgå hacerangreb, ” uddyber Noboru Nakatani, Executive Director, INTERPOL Global Complex for Innovation.

Aftalen blev underskrevet i Singapore, hvor INTERPOL’s globale center for cybercrime, INTERPOL Global Complex for Innovation (IGCI), har hovedsæde. Aftalen vil på sigt også bane vej for fremtidigt samarbejde med fokus på træning og videndeling. 

Interview med dansk sikkerhedsekspert? 
Den nye aftale mellem Cisco og INTERPOL vækker begejstring i Danmark. Vi kan tilbyde et interview med Christian Heinel, han er ansvarlig for sikkerhed hos Cisco i Europa, der bl.a. kan fortælle mere om:

  • Hvad aftalen betyder for danske virksomheder
  • Hvorfor denne aftale er vigtig i kampen mod cyberkriminalitet
  • Eksempler på kriminelle grupper, som Cisco Talos har hjulpet med at optrevle tidligere
  • Hvad de nyeste tendenser er inden for cyberkriminalitet

Læs mere:

Læs mere om den nye samarbejdsaftale her.