Har du en konto?

  •   Tilpasset indhold
  •   Dine produkter og support

Brug for en konto?

Opret en konto

Cisco introducerer som de første stemmestyring til mødelokalet

Nu kan ansatte i virksomheder ringe ind og ud fra mødelokalet uden at løfte en finger. Cisco lancerer Spark Assistant, der er en ny AI-teknologi, der gør stemmestyring i mødelokalet til en realitet. Løsningen vil blive tilgængelig på tværs af Ciscos Spark Room videomødesystemer, herunder det splinternye flagskib Cisco Spark Room 70.

Hver dag taler millioner af mennesker med digitale enheder for at få oplysninger om vejret, stille vækkeuret eller finde den hurtigste vej gennem byen. Men på arbejdspladsen har stemmestyring ikke været til megen hjælp – indtil nu.

Cisco lancerer løsningen Spark Assistant, der er verdens første stemmestyringsværktøj til mødelokalet. Løsningen bruger kunstig intelligens, og betyder, at mødedeltagerne kan ringe ind og ud ad mødelokalet, afslutte et møde eller ringe til en kollega -  uden at løfte en finger.

”Cisco leverer 50 milliarder møde-minutter til virksomheder hvert år. Derfor har vi et enestående kendskab til møder, og ved, hvordan kunstig intelligens kan understøtte medarbejderes samarbejde i det virtuelle mødelokale,” forklarer Christian Raahave, Specialist in Workspace Experience, hos Cisco.  

Machine-learning teknologien bag Spark Assistant er udviklet af MindMeld, som Cisco opkøbte sidste år. Den kan samtidig genkende ansigter, og den virtuelle mødeassistent ved hele tiden, hvem der deltager i mødet, og hvem der taler. Spark Assistant vil blive tilgængelig i løbet af første halvår af 2018.

Nyt flagskib til videokonferencer
Cisco Spark Assistant bliver tilgængelig på tværs af de forskellige Cisco Spark Room løsninger. Heriblandt det nye flagskib Cisco Spark Room 70, der kommer til at erstatte det populære videomødesystem MX800. Cisco Spark Room 70 er baseret på NVIDIA platformen og tilbyder bl.a.:

  • 5K kameraer, hvoraf et optager hele mødelokalet på én gang og beskærer billedet på en naturlig måde. Samtidig har kameraerne indbygget ansigtsgenkendelse og kan tælle antallet af mødedeltagere.
  • 70” 4K skærm, der både tilbydes som enkelt eller dobbelt skærm.
  • Prisvindende og flot design med fantastisk lyd og billedkvalitet.

Cisco Spark Room 70 kan allerede bestilles til danske kunder fra december 2017.

Læs mere:

  • Se præsentationsvideo om Cisco Spark Room 70 her.
  • Læs blogpost fra Cisco her

Se den globale pressemeddelelse her.