Guest

Cisco lancerer næste generation af samarbejdsværktøjer til mødelokalet

Virksomheder og organisationer bruger i stigende grad video, når de kommunikerer på tværs af kontorer, lande, teams og tidszoner. Men forældet teknologi og økonomiske prioriteter betyder ofte, at videokommunikationen ikke fungerer optimalt. Derfor lancerer Cisco nu Spark Board, der er en unik all-in-one-præsentationsenhed. De første eksemplarer er allerede landet i Danmark.

Hvad er dagens agenda? Hvem har den seneste præsentation? Og hvordan deltager Peter fra USA i mødet? Det er typiske spørgsmål fra medarbejdere, der bøvler med mødelokaler fra en svunden tid.

Derfor lancerer Cisco nu løsningen Cisco Spark Board – en team-tablet til væggen - der digitaliserer møderummet og mødeoplevelsen.

Se præsentationsvideo af Cisco Spark Board her:
https://www.youtube.com/watch?v=aSkjoX_N1dY&feature=youtu.be

Spark Board er en unik præsentationsenhed, videoplatform og digitalt whiteboard, der samler alle relevante mødeværktøjer i ét.  Løsningen giver mødedeltagerne mulighed for bl.a. at foretage videokonferencekald, tegne på det virtuelle whiteboard på samme tid, dele filer, integrere med tredjepartssystemer og meget mere på en fuldt krypteret cloud-platform.

”Mødelokaler med ledninger og adapters over det hele, forskellige enheder der ikke fungerer sammen, gamle whiteboards og en masse fjernbetjeninger – sådan ser det ud hos mange virksomheder i dag. Det er desværre noget, der spænder ben for en optimal vidensdeling og kreativitet blandt mødedeltagerne,” siger John Hauge Petersen, der er ansvarlig for collaboration-løsninger i Cisco.

Han tilføjer:

”Cisco Spark Board er næste generation af samarbejdsværktøjer, der er designet og udviklet med ny software i skyen. Det er nemt at bruge, enkelt og prisvenligt.  Der er samtidig mulighed for et utal af tredjepartsintegrationer, fx med virksomheders forretningsapplikationer, der nu automatisk samler alle relevante personer og filer i et virtuelt møderum.”

Robotter skal undgå ”lost in translation”

Spark er en åben app-centreret platform og har på kort tid forbedret muligheden for at øge samarbejdet mellem medarbejderne i virksomheder. Med Spark Board kan medarbejderne mødes og udveksle informationer fra alle typer enheder, både internt og med eksterne samarbejdspartnere.

”Et konkret eksempel på, hvordan Spark kan forbedre samarbejdet både i og uden for organisationen er brugen af oversættelsesrobotter. Hvis folk skriver til hinanden på engelsk, kan begge parter nu automatisk få teksten oversat til deres modersmål, hvis de er usikre på et ords betydning. Det er særligt brugbart, hvis der fx sidder en kunde og en helpdesk-supporter, som sammen skal løse et komplekst problem.”

Sætter barren højt

Cisco Spark Board bliver lanceret globalt den 24. januar, og de største danske virksomheder har allerede nu forudbestilt det. Løsningen skal understøtte det virtuelle team-samarbejde og gøre det nemt at dele og redigere indhold samt at opbevare det sikkert.

Om Spark Board:

  • Størrelser: 55” og 70”
  • 4K-kamera
  • 4K-skærm
  • 12 indbyggede mikrofoner, så mødedeltagerne kan gå frit rundt i rummet
  • Mulighed for integration med tredjeparter som fx Box, Salesforce etc.
  • Kan vægmonteres eller sættes på gulvstativ
  • Fuld kryptering

Lad os hjælpe dig