Guest

Apple og Cisco går sammen om at lave en overhalingsbane for erhvervsbrugere af iOS

I dag meddelte Apple og Cisco, at de har indgået partnerskab med henblik på at lave en overhalingsbane for erhvervsbrugere af iOS. Dette gøres ved at optimere Cisco-netværk til iOS-enheder og -apps, integrere iPhone med Cisco-miljøer til virksomheder og levere et enestående samarbejde på iPhone og iPad.

“iOS er verdens bedste mobile platform, og næsten alle nuværende Fortune 500- og Global 500-virksomheder bruger iOS som midtpunkt for deres mobile strategi,” sagde Tim Cook, Apples CEO. “iPhone og iPad er blevet særdeles vigtige værktøjer for den moderne arbejdsstyrke, og de ændrer den måde, arbejdet bliver gjort på. Vi mener, at vi i samarbejde med Cisco kan give virksomheder værktøjerne til at maksimere potentialet i iOS og hjælpe medarbejderne med at blive endnu mere produktive ved at bruge de enheder, de allerede holder af.”

“90 % af virksomhederne i Fortune 500 bruger Cisco Collaboration og Cisco-netværk til at hjælpe afdelingerne med at blive mere produktive,” sagde John Chambers, bestyrelsesformand for Cisco.

“Dette partnerskab, der både omfatter teknologi og go-to-market, giver vores fælles kunder mulighed for ubesværet at udvide det fantastiske Cisco-miljø til deres foretrukne iOS-enheder. Gennem vores samarbejde vil vi hjælpe virksomheder med at opnå produktivitet og effektivitet på et højere niveau.”

Med henblik på at håndtere de hele tiden stigende krav til virksomheders infrastruktur vil Cisco-netværk og iOS-enheder blive optimeret, så de fungerer sammen på en mere effektiv og pålidelig måde. Målet er at give brugerne en endnu bedre ydelse.

Apple og Cisco arbejder også sammen om at gøre iPhone til et endnu bedre værktøj inden for erhvervssamarbejde i Cisco-miljøer med lyd og video. Målet er at give medarbejderne en problemfri oplevelse mellem iPhone og deres fastnettelefon.

Med hjælp fra Apple vil Cisco levere oplevelser, der er optimeret specifikt til iOS på tværs af mobil-, sky- og lokalebaserede samarbejdsværktøjer, f.eks. Cisco Spark, Cisco Telepresence og Cisco WebEx, for at give et problemfrit samarbejde i virksomheden og genopfinde mødeoplevelsen.

Lad os hjælpe dig