Guest

Cisco UCS Mini betyder alt i én-løsninger til mindre virksomheder

Cisco har netop præsenteret en række udvidelser til den succesfulde Unified Computing System-platform (UCS). Nu kan små og mellemstore virksomheder samle netværk, storage og servere i én enhed og nemt opbygge en professionel it-infrastruktur. Med den nye lancering forventer Cisco at vinde nye andele af markedet for it til mindre og mellemstore virksomheder (SMV´er).


Cisco UCS C-Series Open wLabels


Cisco UCS C-Series Front wBezel

It-investeringer er vigtige beslutninger for mindre virksomheder. Blandt andet kan ældre udstyr fra én leverandør, som ikke spiller sammen med nye enheder fra en anden, være en udfordring. Men nu tilbyder Cisco små og mellemstore virksomheder en frisk start på rejsen mod en professionel it-infrastruktur, som understøtter virksomhedens forretningsmål.

”Vi lancerer i dag den nye UCS Mini-løsning, som samler netværk, storage og servere i én platform. UCS Mini er en fremtidssikret løsning, der gør det nemt for mindre virksomheder at konsolidere deres it-arkitektur og skabe et stærkt fundament for udvikling og vækst,” siger Henrik Stær, teknisk chef i Cisco Danmark.

Ifølge Henrik Stær er det blandt andet danskernes markant øgede anvendelse af apps, videostreaming og digitale selvbetjeningsløsninger, der stiller øgede krav til bl.a. mindre virksomheders it-platforme.

”Digitaliseringen rammer alle virksomheder, også de mindre, og en velfungerende it-infrastruktur er i dag en forudsætning for overlevelse. Derfor er SMV-markedet også et vigtigt forretningsområde for Cisco, og vi vil i de kommende år udvide vores tilbud til de danske SMV´er markant, ” siger Henrik Stær.

Store ambitioner på servermarkedet

Ud over UCS Mini lancerer Cisco i dag nye versioner af de populære UCS-servere, der naturligvis er fuldt integrerbare med de øvrige UCS-produkter. Hermed markerer Cisco også, at man med dagens UCS-lancering fortsat øger sit fokus på produktkategorien servere. 

”Nogle var skeptiske, da vi tilbage i 2009 gik ind på servermarkedet, men vi har på få år skabt en stærk position. Og vi kommer i dag med nye versioner af vores dedikerede rack- og bladeservere, som vi forventer, at de danske virksomheder også vil tage rigtigt godt imod,” siger Henrik Stær.

Henrik Stær fremhæver blandt andet UCS-systemets skalerbarhed, fleksibilitet og samlede integration som årsagerne til UCS-succesen i Danmark. Og han fastslår, at Cisco fortsat har store ambitioner på servermarkedet, og at man ønsker at udvide sin markedsandel i Danmark.

For mere information anbefaler vi at læse Ciscos CTO Padmasree Warriors blog omkring UCS og Internet og Everything her

Lad os hjælpe dig