Beograd, 24. februar: Njegova Ekselencija Šeik Ahmed Bin Atejalatah Al Kalifa, ministar zadužen za telekomunikacioni sektor objavio je danas da je odložen Cisco Live! 2011 u Bahreinu, događaj koji je bio pod pokroviteljstvom Njegovog Kraljevskog Visočanstva Princa Salmana bin Hamada Al Kalife. Ovaj događaj trebalo je po drugi put za redom da se održi u Kraljevstvu Bahrein od 10. do 13. aprila ove godine u Sakhiru.

Cisco Live! 2011 Bahrein je rezultat saradnje između kompanije Cisco i Vlade Bahreina, i Kraljevina je izabrana kao jedna od najboljih lokacija za organizovanje ove konferencije, koja se jednom godišnje održava u IT prestonicama sveta. Prošlogodišnja konferencija okupila je oko 4000 učesnika, na lokaciji i na mreži, i to top menadžera i eksperata iz IKT zajednice.

U tom kontekstu, Njegova Ekselencija Šeik Ahmed Bin Atejalatah Al Kalifa izjavio je: „S obzirom na preovlađujuće okolnosti, i kako bismo identifikovali odgovarajući datum koji ispunjava uslove da bi ovaj događaj bio uspešno iskustvo, kao i potrebu da se prime posetioci i gosti koji dolaze u Kraljevinu Bahrein da prisustvuju događaju, Vlada Bahreina i kompanija Cisco su se međusobno dogovorili da odlože konferenciju, dok će novi datumi biti definisani u kasnijoj fazi.“

OBAVEŠTENJE ZA MEDIJE
Osoba za kontakt:
Ana Bajagić
Cisco®
: anfilipo@cisco.com