Pogledajte snimak interaktivne diskusije Talk2Cisco sa Dejvom Evansom


Beograd, 30.jul -  Pogledajte snimak interaktivne diskusije Talk2Cisco sa Dejvom Evansom, Cisco-vim futuristom i glavnim tehnologistom za Internet Business Solutions grupu, konsultantsku kuću sa kojom Cisco sarađuje na globalnom nivou. Dejv je u utorak, 27. jula pričao o svojim predviđanjima za budućnost, eksploziji podataka, i dolasku „Interneta stvari" kada će svakodnevni objekti poput termometra, automobila ili prekidača za svetlo imati svoje IP adrese i biti povezani na Internet.

Dejv je veoma tražen govornik na temu predstojeće tehnološke lavine. Dejv koristi izraz „lavina" kao metaforu da bi objasnio kakve izbore preduzeća moraju da naprave da bi se uspešno suočili sa rapidnom navalom informacija: ako ne učinite ništa, sve će vam se srušiti, ako se sklonite na stranu, propustićete prilike, ili možete da se uhvatite u koštac sa njom i imaćete upeha. Ilustrujući uticaj eksplozivnog rasta u oblastima kao što su skladištenje, mreža, kompjuting i informacije, Dejv nudi perspektivu kojoj su agilnost i predviđanja ključni za održivi rast u ovako promenljivom okruženju.

U visoko interaktivnom tridesetominutnom prenosu, učesnici su imali priliku da Dejvu postave pitanja putem platforme za društvene mreže (Twitter i Facebook) na sledeće teme:

  • Koje su neke od današnjih inovativnih tehnologija koje se šire, i kakve mogućnosti mogu da pruže kompanijama u budućnosti?
  • Kako će eksponencijalni porast informacija uticati na poslovne operacije i planiranje u narednoj deceniji?
  • Na koje načine će pervazivnost videa preduprediti uspeh organizacije?
  • Kako će povećanje brzine protoka na mreži u narednim godinama uticati na korporativni izgled?
  • Koje su najznačajnije prednosti tehnologije koje ćemo doživeti da vidimo?

Ukoliko želite da pogledate i druge Talk2Cisco sesije, možete to učiniti na.

Talk2Cisco je interaktivni video broadcast u realnom vremenu sa liderima iz Cisco-a koji odgovaraju na pitanja koja postavljate Vi, gledalac. Uz pomoć Ustream.tv, Talk2Cisco direktno Vas spaja sa izvorom informacija, novim zanimljivim temama I povezuje Vas sa drugima koji prate Cisco-vo poslovanje i tehnologije. Uključite se u razgovor.

OBAVEŠTENJE ZA MEDIJE
Osoba za kontakt:
Tijana Marjanović
Cisco®
tmarjano@cisco.com