Vesti

GREEN POINT za reciklažu ICT opreme na Cisco Expo konferencijiGreen point je jedan od pratećih programa na konferenciji pored takmičenja studenata Net Akademije, besplatnog polaganja Cisco ispita, Experts design klinike i Cisco TelePresence sobe

BEOGRAD, 03. novembar 2008. godine- Kompanija Cisco Srbija i Božić i Sinovi IT reciklažni centar organizuju akciju “GREEN POINT” u okviru konferencije Cisco Expo, 11-12. novembra 2008. godine. Posetioci konferencije će biti u mogućnosti da na GREEN POINT punktu ostave nešto od stare e-opreme na reciklažu (mobilne i fiksne telefone, računarska kućišta i monitore, štampače, skenere, kablove, punjače, fax mašine...) i da se detaljnije informišu o potrebama reciklaže ICT opreme u Srbiji.

Ovo je jedinstvena akcija na kojoj će Cisco® u saradnji sa BiS IT reciklažnim centrom, pionirom reciklaže IT opreme u Srbiji, skrenuti pažnju na neophodnost zaštite životne sredine u modernom dobu, pre svega zbog intenzivnog tehnološkog napretka.

Kompanija Cisco®, svetski lider u proizvodnji mrežnih rešenja za Internet, u dizajniranju svojih proizvoda i rešenja implementira strategiju očuvanja životne sredine i planirano je da u naredne četiri godine smanji emisiju ugljen dioksida za 25 odsto.

“GREEN POINT” je prilika za prvi korak ka unapredjenju kvaliteta poslovanja i kulture življenja.

O kompaniji Cisco Systems

Cisco (NASDAQ: CSCO) je vodeća svetska kompanija u oblasti računarskih mreža koja transformiše način na koji se ljudi povezuju, komuniciraju i sarađuju. Informacije o kompaniji Cisco mogu se naći na adresi www.cisco.com. Aktuelne vesti nalaze se na adresi http://newsroom.cisco.com.

Cisco, Cisco Systems, Cisco logo, Cisco Systems logo i Aironet su priznate robne marke kompanije Cisco Systems, Inc. i/ili njoj pridruženih kompanija u SAD i nekim drugim državama. Sve druge robne marke pomenute u ovom dokumentu su vlasništvo odgovarajućih kompanija. Upotreba reči partner ne podrazumeva partnerski odnos između kompanije Cisco i bilo kog od preprodavaca njenih proizvoda. Ovaj dokument je javna informacija kompanije Cisco.

Osoba za kontakt:
Tijana Marjanović
Cisco ®
E: tmarjano@cisco.com