Rešenja za srednja preduzećaIT za srednja preduzeća

Saznajte kako naša pristupačna, izuzetno bezbedna IT rešenja pružaju vrednost vašem poslovanju.

Dozvolite da vam pomognemo

Nabavite mrežu koja vam je potrebna za razvoj poslovanja

Kada imate srednje preduzeće od 100 do 1000 zaposlenih, treba vam pristupačna, izuzetno bezbedna IT infrastruktura koja može rasti sa vašim poslovanjem.

U preduzeću Cisco, naš portfolio proizvoda i rešenja napravljenih za srednja preduzeća vas održava za korak ispred konkurenata. Od centra podataka do saradnje, od mobilnosti do bezbednosti, lokalno ili u oblaku, nudimo vam rešenja omogućena za hardver i softver zasnovana na 29 godina vođstva u industriji i iskustva. Imate pogodnosti:

  • Sveobuhvatnog portfolija rešenja za srednja preduzeća, uz opcije fleksibilne primene i ukupne troškove vlasništva najbolje u klasi.
  • Globalne mreže pouzdanih partnera koja vam olakšava da izaberete IT, primenite ga i upravljate njime, tako da se možete fokusirati na poslovanje
  • Pouzdane mreže koja vam pruža glatku putanju migracije do novih tehnologija i dokazane zaštite investicije
  • Finansiranja životnog ciklusa sa fleksibilnom nadogradnjom i opcijama za migraciju
Poslovni izazovi

Poslovni izazovi

Svakog dana treba da donosite strateške odluke kako biste ubrzali razvoj poslovanja i produktivnost radne snage. Poboljšajte efektivnost i uštedu. I prevaziđite rastuća očekivanja klijenata.

Saznajte kako da ispunite poslovne izazove.
IT izazovi

IT izazovi

Sa odgovarajućom IT infrastrukturom možete da predstavite nove poslovne aplikacije rešenja sa minimalnim uticajem. Lako primenite infrastrukturu i upravljajte njom. I pretvorite centar podataka u strateški resurs koji pruža vidljivost, upravljanje i kontrolu u realnom vremenu.

Pogledajte kako možete da prevaziđete IT izazove.
Uticaji tržišta

Uticaji tržišta

Današnji klijenti očekuju više i brže. Da biste ostali u toku, treba da budete u vrhu najnovijih trendova i zahteva; izvucite najviše od javnih, privatnih ili hibridnih oblaka; podržite mobilnu BYOD radnu snagu; i smanjite rizik dok održavate usklađenost sa propisima.

Saznajte kako da ispunite očekivanja.
Partneri

Partneri

Rešenja za srednja preduzeća koja pružaju naši partneri mogu da vam daju prednost nad konkurentima koja vam je potrebna da biste razvili poslovanje i održali ga agilnim. Upotrebite rešenja za saradnju; premestite se u oblak; jednostavno u svako doba, mobilnost i BYOD bilo gde; i steknite IT bezbednost, otpornost i spokoj sarađujući sa partnerima kojima verujete.

Pronađite prodavca.

Pratite nas

Finansiranje poslovnih inovacija
Deli